Spotřebováno - prosinec + půlka ledna

Ahooj, všímáte si, že tohle už je 4. příspěvek za 4 dny? Jsem na sebe pyšná, že mám na blog tolik času a můžu zase přispívat každý den jako za starých časů. Doufám, že z toho taky máte radost. Dnes mám pro vás video s vypotřebovanými produkty, natáčela jsem poprvé se stativem, asi si toho ani nevšimnete, ale já z toho mám hroznou radost :) Po včerejším nasávání knižní inspirace jsem dnes byla znovu v knihovně a odnesla si aspon 2 knížky, tak si dnes napustím vanu a budu si číst. A pak si pustím film Kapitán Phillips, viděli jste to někdo? Já dostala doporučení od kamarádů, tak jsem na to zvědavá!


7 komentářů

  1. To korečné pero musím vyskúšať :) Kika

    OdpovědětVymazat
  2. super video, máš toho celkom dosť :D
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem si ze začátku taky myslela, ale pak vidíš videa některých blogerek, který mají za měsíc vypotřebovaných přes 10 produktů nebo i víc a žasneš :D Děkuju!

      Vymazat
  3. Řasenka od Miss sporty mi zase tahle vyhovuje :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. S deodorantama od garnier jsem byla taky spokojená :). Odlíčovací mléko i ty tamponky mám taky a za tak skvělou cenu jsou to vážně super věci :). Doufám, že přítele přemluvíš k chubby bunny chalenge :). Taky jsme to s přítelem natáčeli jen tak a vždycky když si to pouštím, tak se můžu potrhat smsíchy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že sdílíš mé názory! Joo jenom co i on bude mít po zkouškovým, tak to natočíme. Věřím, že to bude sranda! Ani jeden nemám nijak velkou pusu, tak jsem zvědavá, kolik jich tam nacpeme :D

      Vymazat
    2. Ještě jsem Ti chtěla říct, že hned jak jsem pustila video, tak jsem si všimla změny :) a je to super :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)