Rimmel Stay Matte liquid mousse foundation

Ahoj, tak vás zase zdravím z domova, kde už asi zůstanu až do začátku jarního semestru, dnešním dnem jsem si splnila poslední zkoušku (jestli úspěšně, to se uvidí, ale tak věřím tomu; pokud ne, stejně si to budu opravovat až v únoru). Náležitě jsem se za to odměnila - hlavně stativem k panu Nikonkovi, který už jsem chtěla moc dlouho, a pak mám ještě dva kousky z NYeru. Abych nezapomněla, tak jsem nakupovala i pro vás, brzy chystám giveaway, těšte se :) No a když už mám ten stativ, rovnou zítra nebo o víkendu vyzkouším, jak se s ním natáčí videa - těšte se na spotřebováno!


Dnes bude řeč o make-upu od Rimmelu, dalším produktu z řady Stay Matte, za který Rimmelu děkuju :) Když mi přišel, tak jsem byla celkem zděšená jeho odstínem - 200. Přece potřebuju stovku, já, taková bledule, no ne? Ale tak mohlo to být horší, četla jsem, že třeba Lou nebo Romance přišel odstín 300, to už bych vážně nerozdýchala... Tak jsem mu tedy dala šanci a vyzkoušela ho. Jednou, dvakrát, a tak dále. Nepoužívám ho každý den, protože já ani normálně make-upy nebo BB krémy nepoužívám každý den, spíše výjimečně. Ale přece jenom mě tento make-up něčím zaujal a získal si mě.
Slibuje matnou plet po celý den díky gelovým emulgátorům, lehké textuře a extra jemným matujícím pudrům, které obsahuje. Plet je svěží, přirozeně matná a hebká na dotek. Všechny tyhle sliby splnuje, to opravdu musím potvrdit. Krásně a lehce se roztírá, stačí ho malinko. Texturu má opravdu takovou pěnovou, jako čokoládová pěna (mousse au chocolat, mmmm, dala bych si!) a je velice lehký. Na pleti ho vůbec necítíte a opravdu ji hezky zmatní. Už přes něj nepoužívám pudr, to by bylo zbytečné. Plet vydrží matná opravdu skoro celý den, pokud tedy neběháte maraton nebo nemáte sklony k mastné pleti. Já se svoji normální, místy až suchou pletí, s tímto make-upem nemám nejmenší problém!

 Tady můžete vidět, že odstín je pro mě opravdu trochu tmavší než má plet, ale není to nic hrozného, nikdo mi neřekl, že bych vypadala jako černoušek. A na léto si myslím bude ideální, co říkáte?
Tak a tady vidíte, jak mou plet zmatní. Fotku jsem nijak neretušovala, takže jde i vidět, že docela obstojně kryje nedokonalosti. Na kruhy pod očima stejně ještě musím použít korektor, ale na to už jsem zvyklá :)
Zbývá dodat, že tubičku se 30 ml make-upu seženete v drogeriích za příjemných 159 Kč - za make-up to podle mě není vůbec moc, ba naopak! A seženete ho v pěti odstínech, odstíny 100 a 103 jsou světlejší než ten můj.
Za mě má tedy 10 bodů z 10 možných, ale berte to tak, že já opravdu make-up normálně nepoužívám, nemám tedy skoro žádný vyzkoušený a nemůžu srovnávat, ale tento mě prostě nadchl. Já teda zůstávám věrná BB krémům, ale vy tento make-up od Rimmelu určitě zkuste!

16 komentářů

  1. Ty seš taková šikula :). Těším se na video i giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  2. a na ten make-up jsem včera koukala(celkem se mi i líbil), ale docela mě mrzelo, že v Rossmannovi nebyly testery. Je to tak všude, nevíte? nechce se mi jít do něčeho, co neozkouším aspoň na ruce..a pro ty co by si ho chtěli pořídit, v Rossmannovi je teďka za 129 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za informaci, Dášo! A s těma testerama teda nevím, v Rossmanovi jsem sice byla předevčírem, ale nedívala jsem se. Je to docela škoda, taky bych si nekoupila něco, co bych nevyzkoušela aspon na ruce.

      Vymazat
    2. ještě mrknu do DM a kdyžtak ozkouším tam :D nebudu přece zkoušet balení, které si pak někdo koupí, sama to nesnáším :)
      jo a..jarní semestr? :D že by to Brňáci nazývali jinak než Ostraváci?

      Vymazat
    3. To nevím teda, na MUNI to je normálně jarní semestr, jak tomu říkáte vy? :D

      Vymazat
  3. Chci ho vyzkoušet :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Už dlouho zvažuju koupi a když vidím, jak skvěle na tvé pleti vypadá, tak asi není co řešit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/famous-beauties-eliska-buckova.html

    OdpovědětVymazat
  5. Teda ty máš krásnou pleť, závidím :) Jinak vypadá dobře, já se teď chystám vyzkoušet od Bourjois, tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  6. letní? :D jen mě to zarazilo, je to jen taková blbina :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OK :D Podle mě je ale "jarní" výstižnější, přece jenom to máš od února do půlky května, to ještě není léto.

      Vymazat
    2. no výstižnější to určitě, ani nevím proč se to u nás tak jmenuje :D dokonce i v informačním systému a rozvrhu to tak je nazvané :D

      Vymazat
  7. Měla jsem ve vzorečku, také nějakou tmavší verzi a právě mě překvapilo, že ve výsledku to na obličeji zas tak hrozné nebylo, takže asi půjdu omrknout nejsvětlejší odstín :).

    OdpovědětVymazat
  8. tiez som s tymto makeupm spokojna :)

    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html Alena Shishkova inspired makeup

    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  9. mě mrzí, že u něj nemysleli třeba i na variantu pro mastnou pleť :( fakt jsem se na něj těšila, ale na tenhle typ pleti bohužel vůbec nesedí :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mastnou plet asi opravdu nebude vhodný, je to škoda, to jo :(

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)