Skinfood Tea Tree Cleansing Foam

Ahojte, tak mám další zápočty za sebou, snad úspěšně. Pokud to půjde dobře, tak do Vánoc budu mít víc než půlku sfouknutou a zbytek mám naplánovaný na leden. Včera jsme si s Tomem docela po haluzi koupili celodenní vstup do Aqualandu Moravia za 6Kč (dávala jsem to včera na FB blogu), voucher platí až do konce května, tak si někdy uděláme výlet :) Jinak se brzo můžete těšit na new in článek a taky na video spotřebováno!


Dnešní recenze bude věnována tomuto "zelenáči", jehož etiketa mi krásně ladí se svetrem. Jedná se o čistící pěnu s obsahem tea tree od značky Skinfood, kterou jsem si vybrala na e-shopu www.bbcreamshop.cz. Pěna má 150ml, opět mě baví její obal (stejně tak jako obaly všech produktů od Skinfood) a konkrétně ji najdete TADY.
Co pěna slibuje? Odstranění make-upu a nečistot z pokožky, nevysušování a nedráždění pokožky, odstranění odumřelých kožních buněk a předcházení vzniku akné. Musím říct, že všechny tyhle body splnuje do posledního puntíku!
Na prst si nanesete malé množství pěny (opravdu stačí tak malé množství jako na fotce, pění skvěle) a na namočený obličej pěnu rozetřete. Opláchnete teplou vodou a je hotovo. Já přišla na to, že nejlepší je mít pěnu u vany/sprchy a vždycky si s ní vyčistit obličej ve sprše, třeba když čekáte, než vám zapůsobí konidicionér/maska :) Takhle večerní hygienu vezmete "jedním vrzem" a po koupeli/sprše můžete hned zalézt do teplé postýlky! Já osobně teda nesnáším, když už jsem umytá, v pyžamku a ještě se musím odličovat...
Musím říct, že ze začátku jsem měla dojem, že pěna vysušuje, protože po osušení obličeje ručníkem byla pokožka taková suchá. Ale ukázalo se, že to jenom dojem, ráno jsem se vždy vzbudila s hydratovaným obličejem, který byl jemný jako dětská prdýlka :) A od té doby, co tuhle pěnu používám, se mi nějakým zázrakem přestaly vytvářet pupínky (cca 2 týdny jsem žádný neobjevila) - za to asi může ten obsah tea tree oleje.
Ještě zbývá informace ohledně ceny - pěna stojí 265Kč. Což jí trochu ubírá na kráse, protože přece jenom minimálně pro mě je to cena dost vysoká. Ovšem za kvalitu se musí připlatit a dost uvažuju nad tím, že až ji spotřebuju (což bude za dlouho, když stačí takové malé množství), tak si ji objednám znovu :)
Sečteno podtrženo - 9 bodů z 10 možných.

8 komentářů

  1. Jů, to vypadá skvěle! I když asi by se mi těžko věřilo, že opravdu stačí tak malé množství. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nenosíš tunu make-upu, tak opravdu stačí takový kulihrášek :D

      Vymazat
  2. Nevíš, jestli se dá sehnat i někde v kamenným obchodě? Vypadá fakt parádně, ale abych platila navíc ještě i poštovný... to mi přijde vážně moc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že spíš ne :( Nebo o tom aspon nevím. Misshu už mají v Brně, ale Skinfood asi spíš neseženeš v kamenným obchodě...

      Vymazat
  3. Zaujala mě ta část, že se po ní netvoří akné, protože poslední dobou něco takového sháním jako sůl a nic nepomáhá.. ta cena mě ale hodně odrazuje :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda na akné nijak netrpím, sem tam se mi udělá pupínek, v zimním období je to trochu horší. Ale jak jsem napsala, za ty 2 týdny, co to používám, nic :) Je dost možné, že na silnější akné to jen tak nepomůže. Cena je opravdu docela vadou na kráse, hlavně pro studenty :D

      Vymazat
  4. jsem ráda, že mají konečně zastoupení i na českém eshopu, protože mě jejich výrobky lákají včetně této pěny po přečtení recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super, platit poštovné ze Slovenska bylo zbytečné :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)