Skinfood Nail Vita Mocha Gold

Zdravím vás, právě jsme s mamkou dopekly první letošní cukroví - linecké, tak nám voní po celém bytě :) Letos ty Vánoce vnímám tak nějak jinak, tím, že jsem přes týden v Brně a nejsem s rodiči tak často, tak už se hrozně moc těším, až s nimi budu trávit doma tu vánoční pohodu. Včera mi přišly poštou další dárky, tak už je mám skoro všechny, až na babičku, té nikdy nevím, co dát. No a jinak u nás sem tam sněží, takže mám docela vánoční náladu a vůbec se mi nechce pouštět se do učení na další týden... Čekají mě 3 zápočty, tak zase prosím pěkně držte palce a mějte se krásně :)



Dnes bude řeč o tomto nádherném laku, který jsem měla možnost vyzkoušet díky e-shopu bbcreamshop.cz. Konkrétně tento odstín laku (Mocha Gold) najdete TADY. Tento odstín jsem si vybrala, protože mi takový krásný teplý zlatý chyběl ve sbírce laků. Připomíná mi tekutý písek, protože obsahuje i jemný shimmer, je fakt nádherný! Už když přišel, tak jsem si ho zamilovala, a na nehtech ještě víc :) Taky musím pochválit obal, vypadá tak nějak luxusně a zároven ekologicky, hrozně se mi líbí ta etiketa a takový malinký andělíček nahoře na vršku :)
 S lakem se mi pracuje dobře, má široký štěteček, který by sice mohl být zastřižený do kulata, a ne do rovna, ale i tak je fajn. Lak nepruhuje, nedělají se bublinky a krásně kryje ve dvou vrstvách. Schne docela rychle.
 Co se týče výdrže, není to úplně extra třída, ale s nadlakem a podlakem ty tři, čtyři dny vydrží, i když se sem tam odloupne nebo obouchne kousek laku, ale to se mi stává skoro s každým lakem. Přece jenom, pokud nesedíte celý den s rukama v klíně, lak se prostě po pár dnech opotřebuje. Ještě mám trochu problém s odlakováním, tím, že lak obsahuje shimmer, tak jde z nehtů trochu hůř, ale není to žádná hrůza jako třeba u pískových nebo třpytkatých laků :)
Jeho cena je na českém e-shopu 114Kč, což je na moje poměry docela dost. Jeho koupi bych docela zvažovala, ale díky tomu nádhernému odstínu bych asi podlehla. Odstínů je ostatně na výběr hodně, stačí se na stránkách bbcreamshop.cz rozhlédnout a vybrat si ten svůj :)
Ode mě získává hezkých 7,5 bodů z 10 možných.

11 komentářů

  1. Moc pěkné :-), tento odstín mě vážně zaujal!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. skvelá farba :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Příjemná barvička :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle barvu bych si nevybrala, ale obal se mi moc líbí:) A hezky kryje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal je fakt krásný a kryje velice dobře. Já se rozhodovala docela dlouho, jakou barvu zvolit, měli tam více takových měděných/bronzových odstínů, ale nakonec jsem vybrala tento a udělala jsem dobře :)

      Vymazat
  5. Hezká barva :) Taky si přejdu na lakování, teď mám gelové, ale chtěla bych po dlouhé době zase laky :)

    Budu ráda, když se zúčastníš v mé
    Giveaway o šperk Swarovski

    OdpovědětVymazat
  6. Ta barva v té skleničce nevypadá vůbec tak krásně jako na nehtech! Je úžasná ♥! Já mám takové barvy ráda, teď jsem propadsla právě kolekci Stars Enamel, ale tahle je vážně úžasný ♥!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joje ve skleničce tak nevynikne, to máš pravdu. Ty laky Stars jsou čím dál tím lepší, taky na ně vždycky čučím v drogerce, stále odolávám, ale myslím, že brzo podlehnu O:-)

      Vymazat
  7. ten odstín je fakt krásný :) takovýma pozlátkama já se nechám zlákat hned.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)