Dermacol matt control corrector

Ahojte, tak jak jste prožili Štědrý večer? Doufám, že jste pod stromečkem našli aspon jednu věc, kterou jste si přáli! Já byla příjemně překvapená, co všechno jsem dostala, to si ani nezasloužím :) Ukážu vám to v haul videu, které chystám na začátku ledna, společně s nákupy z Vídně, kam jedeme s přítelem. Boží hod jsme strávili doma u pohádek a pak odpoledne jsme s mamkou prohlížely stará videa z mého dětství, bylo to super. Dnes u nás byla na návštěvě teta a taky už jsem něco musela udělat do školy, ale že se mi nechtělo... Večer se jde pít a hlavně tančit, protože u nás znovu otevírají největší diskotéku ve městě, tak jsem na to zvědavá, jaký to tam bude! A jak se máte vy?


V dnešní recenzi vám povím něco o korektoru od značky Dermacol, který se mi dostal pod ruku díky nákupu v jejich e-shopu. Vybrala jsem si samozřejmě ten nejsvětlejší odstín a sedl mi perfektně. Korektor je matující a já ho používám na kruhy pod očima. Na e-shopu ho najdete TADY.

 Jak vidíte, tak je korektor vysunovací v tyčince, což je fajn, že si ho přímo aplikujete tam, kam potřebujete. Ale teda musím říct, že hrozně rychle ubývá, a to jím nijak neplýtvám! Na obalu ani na webu není napsané, kolik má vlastně gramů, ale řekla bych, že méně než třeba korektor od Miss Sporty, na který jsem byla dlouho zvyklá. Na to, že stojí 99Kč, celkem nic moc.
Ovšem co se týče jeho vlastností, tak ty jsou super. Kryje dost obstojně, jak už jsem psala, používám ho na kruhy pod očima, a moje kruhy, ty teda jsou :D Tenhle korektor je zakryje skvěle i v jedné vrstvě, nemusím toho vypatlat tolik, takže to i vypadá přirozeně. Sice nevydrží celý den, ale i toho půl dne je vítanou výdrží!
Ode mě má 8 bodů z 10 možných, kdyby ho bylo víc a byl by levnější, hned by dostal desítku :)

Máte s ním někdo zkušenosti? Určitě mi všechno napište dolů do kometářů.

6 komentářů

  1. Mám ho taky a mám na něj úplně opačný názor :-D Připadá mi, že dost vysušuje, pod oči bych ho určitě nedala... Pupínky zakryje obstojně, ale nevypadá přirozeně.
    S tím, že vydrží tak půl dne, souhlasím. Mně možná i méně, když ho použiju na své mastné čelo. Odstín je fajn, mám taky ten nejsvětlejší a je tak akorát.

    OdpovědětVymazat
  2. Pořád hledám nějaký dobrý korektor na kruhy pod očima, asi si udělám poježíškovskou radost a zkusím ho:)) A do kroměříže jdu pařit zítra :-)) Tak přeji hezkou zábavu ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Od dermacolu jsem zatím zkoušela jen korektor který byl u make-upu a ten je celkem v poho,takže věřím,že i tenhle by mohl být fajn.Ale vzhledem k tomu že stojí stovku a jak říkáš rychle ubývá,spíš bych si raději připlatila 30 korun a koupila si make-up cover.Já jsem ho sice nezkoušela,ale má dobré recenze a ty jsi ho také myslím chválila že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo na Makeup cover tu je taky recenze, ten je skvělý na zakrývání pupínků a nedokonalostí, ale na kruhy pod očima mi přijde moc hutný a nepřirozený.

      Vymazat
  4. Taky ho používám na kruhy pod očima a nemůžu si stěžovat. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)