2013

Vítám vás u zřejmě posledního článku v tomto roce. Minulý rok touto dobou jsem rekapitulovala a letos tomu nebude jinak :) Zítra mě čeká příprava slaných šneků na večer a odjezd na chatu za kamarády, už se těším! A kde budete trávit Silvestra vy?


Leden - Úspěšně jsem složila zkoušky FCE a odměnila se portrétovým objektivem, který miluju dodnes :) A taky jsem šla poprvé volit.


Únor - Začala jsem navštěvovat kurz příprav na TSP, podala si přihlášky na VŠ a opět prožila super školní ples.

Březen - Poprvé jsem byla na laser games, určitě ne naposledy.

Duben - Napsala jsem si první příjmačky a prožila své poslední zvonění, na které nikdy nezapomenu! Blog slavil 2 roky od založení :)

Květen - Úspěšně jsem odmaturovala jak písemně, tak ústně, zvládla jsem TSP a na konci měsíce jsem byla slavnostně vyřazena z gymplu. Zapomněla bych na moje 19. narozeniny, které se oslavily tak nějak se vším dohromady - náročný to měsíc :)

Červen - Zase jsem naplno pracovala v pizzerce, navštívila jsem rodinu v Jihlavě po dlouhé době a zvládla jsem oborovky z francouzštiny. Ke konci měsíce už jsem věděla, že jsem přijata na MUNI, to byl největší úspěch :)

Červenec - Týden jsem bydlela u přítele, kterého jsem pak další měsíc a půl neviděla... Seznámila jsem se s Francouzema a prožila dvě luxusní kalby. Ostříhala jsem si vlasy do podkovy, což bylo skvělou změnou!

Srpen - Vrátil se mi miláček, konečně jsme si našli byt v Brně a spokojeně odjeli na dovolenou do Paříže, čímž jsem si splnila můj další velký sen ♥

Září - Nastoupila jsem na VŠ a začala prožívat ten všemi omílaný studentský život a poznávat kluby a taky kavárny v Brně.

Říjen - Navštívila jsem první Soirée francaise, kde se setkávají všichni, kteří si chtějí pokecat francouzsky. Určitě to nebylo naposledy! Taky jsem fandila MUNI v hokejové zápase, který vyhrála a šla jsem podruhé v životě volit.

Listopad - Navštívila jsem Festival francouzských filmů a taky skvělou retro party.

Prosinec - Úspěšně jsem složila víc než polovinu zápočtů a prožila klidné Vánoce s rodinou :) Taky se moje fotka objevila poprvé v časopise, což mi udělalo hrozně velkou radost.

Na konec vám chci všem mockrát poděkovat za přízen v roce 2013, který byl pro mě jedním z nejlepších. Vážím si toho, že čtete mé články, komentujete a sledujete videa na YT. Doufám, že vás budu bavit i v roce 2014. Mám vás ráda ♥

19 komentářů

  1. musel to byť pekný rok :) Šťastný nový rok !! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím, že jsi měla báječný rok :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek :)! Do nového roku ti přeji jen to nejlepší :)).

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek! Měla jsi perfektní rok!:) Přeji, ať je rok 2014 také tak skvělý!

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem letos složila FCE, na fotkách Ti to moc sluší:-) Mohu se zeptat co studuješ za obor na VŠ? ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratulace k FCE :) Studuju hospodářskou politiku v kombinaci s fráninou pro hosp. a admin. činnost.

      Vymazat
  6. nádherné fotky:) Krásný nový rok!

    OdpovědětVymazat
  7. Prajem Ti krásny rok 2014 a naďalej veľa-veľa úspechov s blogovaním ;)

    OdpovědětVymazat
  8. krásný článek! a perfektní fotky :)) rok 2013 sis tedy opravdu užila, na rozdíl ode mě.. ale tak snad bude rok 2014 vlídnější :)

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý rok! A krásné fotky :) Přeju ti, ať je nastávající rok ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek! :-) Krásně jsi to shrnula :-) Na všech fotkách ti to tak sluší :))) Jinak gratuluju k těm zápočtům, tak ať se daří i ve zkouškovém :-))))! Štastný Nový rok :)

    OdpovědětVymazat
  11. Zdá se, že jsi prožila skvělý a úspěšný rok :) Tak Ti přeji ať i v tom novém se ti daří!

    OdpovědětVymazat
  12. Tobě také skvělý rok 2014 :)!

    OdpovědětVymazat
  13. Ja budu doma, protoze nemam kamarady ...

    OdpovědětVymazat
  14. Jeej, naozaj pekny clanok. :) Teda prajem vsetko dobre v novom roku. ;)

    OdpovědětVymazat
  15. tenhle rok byl asi tím nejzásadnějším v mém dosavadním životě, věřím, že i pro Tebe :) nech si trochu povyrůst vlasy, nejvíc se mi ta délka líbila v květnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl dost zásadní, to ano. A nenechám, "už" měsíc nejsem ostříhaná a šílím, jak to mám dlouhý, naprosto mi vyhovuje délka z července a dalších měsíců, prostě čerstvě po ostříhání do podkovy :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)