Rimmel Scandal eyes eyeshadow paint

Ahoooj :) Tak písemku z mikra i zkoušku nanečisto mám za sebou, zkoušku bych zvládla, výsledky z mikra zatím nemám, ale věřím, že to bude ok. Včera jsme byli s kamarádem na pivo a malinko jsme to přepískli, dávat si 15° na závěr nebyl nejlepší nápad :D Tak jsem se dnes nedoplazila do školy, s přítelem jsme se zmohli akorát na film Let a koupili jsme si Milky, po sto letech jsme sehnali Oreo Milku, ta prostě musela být naše ♥ Zítra zase frčím domů a v neděli mě čeká jedno focení, určitě se pak podělím o fotky :) Co plánujete na víkend vy?


Nedávno jsem recenzovala řasenku Scandal eyes Retro glam od Rimmelu, v balíčku mi přišel ještě druhý produkt, a to tekuté stíny z této kolekce. Dostala jsem je v odstínu 002 Slate Grey, což je tmavě šedá barvička s jemnými třpytkami. Na první pohled jsem z nich byla nadšená.

Pak jsem je otevřela, viděla jsem štěteček a říkala jsem si, že se určitě budou špatně nanášet. Což se i potvrdilo. Štěteček sice nabere přiměřené množství stínů a rozetření mi taky problém nedělá. Co mi ale vadí je fakt, že stíny docela dlouho schnou, takže se vám lehce můžou obtisknout na víčko, ale hlavně fakt, že tyhle stíny prostě nerozmažete do ztracena. A to je sakra velký problém... Takže to vždycky řeším prstem nebo vatovou tyčinkou, ale nevím no, moc štastné to není :( Taky s tím souvisí kombinace stínů, nejdou totiž blendit, takže je lepší je nosit samostatné.

Tady nějaké fotky "v akci", pro představu.

Kromě těch dvou problémů, které jsem popsala, jsem s nimi ale spokojená. Vydrží dlouho (testovala jsem je včera, s bází vydržely 12 hodin, vydržely písemku z mikra, zkoušku z frániny i následné popíjení v hospodě) a odličují se velmi snadno.
Seženete je v každé drogerii, doporučená cena je 139 Kč.
Za mě 7 bodů z 10 možných, pudrové stíny jsou pro mě prostě lepší a vždycky budou :)

Náušnice z poslední fotky jsou z bornprettystore.com, ještě je určitě uvidíte v outfitu, oblíbila jsem si je.

10 komentářů

  1. Dokonalý článok. Pokúsim sa tie tiene niekde zohnať. :D Inak úžasné náušnice. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají docela dobře, ale já na ty tekuté stíny moc nejsem. A náušnice jsou moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  3. to nanášení by mi taky vadilo, ale jinak se zdají dobré:)

    OdpovědětVymazat
  4. Nějak mě prostě odrazuje ta konzistence, přijde mi to divné :D Vypadají dobře, ale s klasickými stíny se dá víc kouzlit a za tu cenu 140kč si vyberu u klasických třeba i nějakou menší paletku, takže mi tohle přijde jako zbytečná investice. Po zaschnutí může ale výdrž být fajn no.
    Podle tvých článků se z tebe stal klasický vysokoškolák - pomalu každý den hospůdka nebo bar :D Už abych taky byla na VŠ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš naprostou pravdu :)
      A to není pravdaaa, vůbec nechodím každý den! Jenom zrovna když píšu článek na blog, tak jsem den předtím/ten den někdy byla/budu :D Ale jako jo, skoro každý týden se někam jde, je to fajn.

      Vymazat
  5. Já stínům pořádně ještě nepřišla na chuť, nejvíc mě baví jen řasenka a linky. V těch stínech si připadám zbytečně starší. Ale Tobě to sluší :)

    A na víkend plánuji léčení se, protože mám teplotu a musím být do pátečního maturáku fit.
    Jo a milka oreo je top <3

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají docela dobře :))

    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Takové stíny mám hrozně ráda:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)