New in #48

Ahojte, tento týden se ten pátek přiblížil nějak rychle, že? Vysokoškolákům možná ani ne, ale těm, kdo jste měli prázdniny, to muselo utéct rychle :) Ve středu jsme s přítelem byli u kamarádů, popít, pokecat a dát si vodárku (zkoušeli jsme nový tabák, sladkou žvýkačku, ale holt ty sladké příchutě necítíte ani když máte Al Fakhira, takže příště zas něco ovocného) a včera na pokerovém večeru (já poker teda nehraju, ale i tak to bylo fajn). Jaké máte plány na víkend? Já pracovní a učební, takže nic moc :D


První novinkou je přístroj na bělení zubů, který mi byl zapůjčen na měsíc od firmy RIO beauty. Zatím bělím necelé dva týdny a výsledky se pomalu, ale jistě dostavují. Očekávejte velikou recenzi, brzo :)
Balíček z krasa.cz na testování, tentokrát jsem dostala lak od Astor a vzoreček make-upu od L'oréal (je příšerně tmavý, přemýšlím, že s ním vymyslím nějaký halloween tutorial, jinak využití fakt nenajde :D).
Na šampon a kondicionér Timotei už jste četli recenzi ve středu.
První nekosmetická věc - kabelka z ebay, která mě vyšla na cca 250Kč. Je jednoduchá, vleze se do ní ale pouze A5, takže do školy moc není (nosím ji jenom v úterky a čtvrtky, kdy nepotřebuju netbook).
Konečně nové kozačky na zimu, z Deichmanna za 800Kč, prý jsou "pro štíhlá chodidla", což je pro mě ideální (doufám, že se mi nevyšmatlají jako každé jiné kozačky). Mají vevnitř kožíšek, takže zatím jsem je na sobě neměla, ale už se na ně těším na zimu :)
Objednávka z dermacol.cz, využila jsem jejich akci pro nově registrované zákazníky - 200Kč sleva na první nákup. A nezáleží na tom, za kolik si objednáte. Já to měla za 212Kč mám ten dojem, takže jsem platila jen 12Kč a poštovné (Pražačky zase mají výhodu, můžou si to vyzvednout osobně). Zajímaly by vás recenze?
V drogerce jsem neodolala vínovému laku Colorama (40Kč), je vážně nádherný, bude nehtový post :) Pak nový pudr (Essence, 80Kč) po dlouhé době jsem zkusila něco jiného než Stay matte od Rimmelu a jak vidíte, už se mi podařilo ho rozbít (naštěstí vím, jak to dát do pořádku). No a pak tělové mléko do sprchy (120Kč, já ho měla za 60Kč díky parádní akci v DMku, za 10 bodíků jste si mohli vytisknout kupon na 50% slevu na všechny výrobky Nivea, ještě to platí do 12.11., tak šup šup, utíkejte to využít!), úžasná novinka od Nivei, lenochy jako já to opravdu donutí se mazat pravidelně!
A nakonec dva úlovky ze sekáče - denimová vestička Only, 55Kč.
A tmavěmodrý svetr, který je dírkovaný a víte, odkud je? Z Monki!! Napřed jsem si toho nevšimla, protože má nahoře ustřiženou cedulku, ale na té spodní už je napsané Monki. Dovedete si představit moje nadšení, zvláště, když mě stál 75Kč :)

A co jste si v poslední době koupili vy?

15 komentářů

  1. Také jsem přístroj testovala a byla jsem moc spokojená ;)

    OdpovědětVymazat
  2. vestička je skvelá :) som zvedavá na recenziu na ten prístroj

    OdpovědětVymazat
  3. tyhle články jsou nejlepší :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vesta je úžasnáá! a ten svetřík boží :) A brala bych recenzi na nákup od dermacolu :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Kozačky vypadají dobře, ale bojím se, že za tu cenu kožené nebudou :( O tělovém mléku od Dermacolu jsem psala tady a chystím větší recenzi na celou tuhle řadu, která je jinak skvělá. Tělové mléko do sprchy mě neuchvátilo, ale jako nouzovka nebylo špatné, to zase ne. A moc se mi líbí ta vesta :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ani nepsala, že by měly být kožené :) A já teda nemám tělové mléko, je to krém na ruce, obal vypadá skoro stejně, když nevidíš, jak je velký :D Vidíš a mně zas to tělové mléko do sprchy uchvátilo hodně, jsem s ním spokojená, jinak se totiž nedonutím namazat se, nikdy..

      Vymazat
  6. Denimova vesta a tmavomodry sveter su naozaj pekne. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ve stejné akci od Dermacolu jsem si pořídila sprcháč s tou vůní, s jakou máš krém na ruce. V životě jsem neměla lepší, hlavně teda vonavější, sprcháč, od té doby se odmítám mýt čímkoliv jiným, je úžasný.

    OdpovědětVymazat
  8. V nákupech se zrovna krotím, protože už začínám přemýšlet o Vánocích, tak mi teď stačí nakupovat dárky pro druhé. :D Akorát bych teď potřebovala kabát na zimu a nějaký kvalitní svetr, což je docela problém, 99% v obchodech je umělina a v sekáčích jsem zatím na nic nenarazila.

    OdpovědětVymazat
  9. Vestička a svetr jsou ze sekáče v KM nebo z Brna?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. KM, v Brně nějak nemám štěstí na sekáče, ale vůbec :(

      Vymazat
    2. V Brně mám ráda http://www.naseveci.cz/ Není to klasický sekáč, spíš kombinace kavárna+sekáč+ruční výrobky. Klasický sekáč je nejlepší na zastávce Pionýrská - Charley outlet a second hand.

      Vymazat
    3. Ty Naše věci jsou fakt zajímavý, díky za tip. O Charleym vím, máme ho i v Kroměříži, ale cenově mi přijde hodně vysoko...

      Vymazat
  10. já si musím boty na zimu kupovat hned několikery, protože ta dnešní obuv vůbec nic nevydrží :( ale jsou moc hezké!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)