Burgundy nails with Colorama

Jak jsem slíbila, tak plním, dnes jsem tu s nehtovým článkem :) Přes víkend jsem se toho dle očekávání moc nenaučila, tak to doháním, jak se dá. Plus do pondělka mám odevzdat úkol, který není zas až tak těžký, ale potřebuju vymyslet hlavně téma, o kterém budu psát... Takže kdyby vás napadalo nějaké ekonomické téma, ke kterému se dá sestavit výzkumná otázka, stručně popsat, jak bych daný problém řešila a jaký by to přineslo výsledek, určitě mi ho napište :D Jinak jsem dnes byla nakupovat, potřebovala jsem hlavně spodní prádlo, ale mám i tartanovou sukénku, tak jsem spokojená. Mějte se famfárově, v týdnu se ozvu s recenzí!
A nezapomínejte na giveaway, běží už jenom do pátku!!!


Lak Colorama, který jako poslední přibyl do mé sbírky, je hlavně vínový a semtam se v něm zablesknou zlatavá zrníčka shimmeru (určitě by nádherně vynikl na sluníčku, toho se nám ale už moc nedostává...). Hned, jak jsem ho v obchodě uviděla, získal si mé srdce a putoval se mnou domů. Takováto barvička je na podzim jako stvořená, no ne?

Co se týče jeho vlastností, lakuje se moc dobře, nepruhuje a je pěkně pigmentovaný. Jedna vrstva vám sice stačit nebude, ale klasické dvě už parádu udělají. Schne docela rychle, když si dám podlak, 2 vrstvy laku a nadlak, tak za půl hodinky i s lakováním můžu dělat cokoliv (samozřejmě lehat do peřin je zakázáno, peřiny se vám obtisknou snad do každého čerstvě zaschnutého laku, ale to už je asi dobře známo, každá z nás to zažila). Na nehtech mi vydrží cca 5 dnů s nadlakem, nedávno jsem ho lakovala bez nadlaku a třetí den už byl ošoupaný. No a odlakování je bez problémů, není pískový nebo třpytkový, takže by bylo divné, kdyby nešel odlakovat lehce :)
Jak se vám líbí?

19 komentářů

  1. Presne takýto mám teraz na nechtoch tiež, akurát že od miss sporty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten vyzerá skvele a máš dokonalý tvar nechtov! :)

    Pozývam ťa na giveaway na mojom blogu: Stray Alley :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná barva :) Lak od Coloramy ještě nemám, teď mám zálusk na nějaký z těch nových pískáčů od GS, ta cena mě vždycky trochu odrazuje, ale jsou prostě boží <3
    Máš nějaký z nich? Teď ani nevím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta cena je příšerná, proto mám jenom jeden, ten růžový z úplně první várky, a to jenom díky tomu, že jsem ho dostala k testování :D Ale asi nakonec podlehnu, taky se mi ty nový hrozně líbí!

      Vymazat
  4. Veru Pařízková4. listopadu 2013 v 18:34

    Moc krásná barva a na podzim jak dělaná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta barvička je skvělá :) Máš pěkný tvar nehtíků :))

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná barva:)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé nádherná barvička :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Je opravdu krásný:)
    Já si na tento podzim oblíbila od Coloramy zase fialový a taky si ho nemůžu vynachválit:)

    OdpovědětVymazat
  9. To je náhoda, přesně tento jsem si nedávno koupila!

    OdpovědětVymazat
  10. krásny odtieň,mám dosť podobný z oriflame,len tvoj sa mi zdá o niečo bledší :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moje oblíbená podzimní barva. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vínových láčků mám opravdu hodně až se divím, kde jsem k nim přišla :D alespoň každý hned pozná, že je to moje oblíbená barva. Nejradši mám jeden vínový s milionem třpytek od essence, evokuje mi Vánoce :)
    Jinak jsem si teď hodně oblíbila laky od Gabrielly Salvete, ty pískové jsou fakt luxusní ♥ rychle schnou, krásně kryjí, s top coatem i dlouho vydrží a nadělají Tolik parády :)

    OdpovědětVymazat
  13. souhlas - jako stvořený na podzim :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)