Rimmel Retro glam mascara

S recenzemi se roztrhl pytel, už tu máme další! V balíčcích mi přišla nová kosmetika, takže až ji budu mít otestovanou, budou tu recenze další, deal with it :D Dnes jsem byla dopoledne na návštěvu na gymplu, původně pouze za francouzštinářkou, ale nedalo mi to a šla jsem i za dalšími dvěma učitelkami a měla jsem to štěstí, že zrovna měly čas :) Moc příjemné dopoledne! Pak jsem omrkla oblíbený sekáč, kde jsem ulovila supr svetr a džínovou vestičku. Před chvílí jsem se vrátila od kadeřníka, konečně to mám zase zkrácené, už jsem to měla hrozně dlouhé a podkova nevypadala dobře. Na večer jdu pomáhat do práce a pak pracuju celý víkend, takže se nejspíš ozvu nejdříve v pondělí. Užijte si víkend a mějte se famfárově :)


V dnešní retro recenzi se podíváme na zoubek (nebo spíš na oko?) řasence Retro glam od Rimmelu, která mi byla poskytnuta ke zrecenzování, protože se jedná o novinku v sortimentu této značky. Ze začátku se chci omluvit za fotky, chtěla jsem polka dots pozadím vytvořit retro nádech a vůbec mi nedošlo, že řasenka na takovém pozadí nebude skoro vidět. Ale tak snažila jsem se to napravit ve Photoshopu, tak snad je to ok :)
 Řasenka slibuje skandální objem a hustý vějíř řas, vrací nás do 60. let, kdy husté řasy byly velmi žádané. Hodně kladně hodnotím i její obal, černobílý nádech a kruhy vypadají vážně dobře a stylově.

Jak vidíte, tak kartáček této řasenky má tvar přesýpacích hodin, tímto se tedy Retro glam odlišuje od jiných Rimmel řasenek. Tento tvar kartáčku by měl zajistit nadzdvihnutí i těch nejjemnějších řas a dodání svůdných křivek. Všechno to zní hrozně dobře, ale jak jsem s řasenkou spokojená já?
 Tak na půl. V první vrstvě jsou řasy opravdu hezky oddělené, kartáček opravdu zachytí i ty nejmenší. S kartáčkem se pracuje velice dobře, napřed jsem se toho tvaru celkem obávala, ale nebylo čeho.
Kámen úrazu nastává ve druhé vrstvě, kdy dojde k mírnému slepení řas. A to se mi nelíbí :( Proto tuhle řasenku vždy použiju v první vrstvě a jako druhou vrstvu si dám moji stálici od Miss Sporty, která řasy udrží hezky oddělené. Takhle jsem spokojená.
Řasenku už byste měli normálně sehnat v drogeriích a její doporučená maloobchodní cena je 189Kč.
Já jí udělím 8 bodů z 10 možných.

6 komentářů

  1. Krásné řasy udělá :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tu jsem si zrovna dneska koupila v rossmannovi za 139 ve slevě :))
    Už se moc těším na zítřek až ji poprvé zkusím :)) (dneska se mi nechtěla dávat na odlíčené řasy) :D

    lucysworlds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerá byť super možno si ju kúpim :)))

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím proč, ale Rimmel řasenky jdou úplně mimo mě, každopádně v té první vrstvě vypadá vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  5. moc pěkně řasy natočí :) sestra si ji také chválila, tak o ní také přemýšlím.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)