Landbis eyeliner pen

Ahojte! Čtvrteční večer u kamarádů se vážně vydařil, páteční ranní vstávání už bylo o hodně horší, ale zvládla jsem to :D Zvládla jsem i další nudnou skoro tříhodinovou přednášku z geografie Francie, už mě čekají jenom další dvě do konce semestru, uf! Dnes jsem opět byla v práci, za chvilku se trošku budu učit a večer mě čeká kopa nových dílů seriálů, které zase začaly běžet. Zítra pojedu do Brna asi už odpoledne, potřebuju, aby mě někdo vzal autem, musím si s sebou vzít zimní bundy a tlusté svetry, když už je taková kosa, a to se mi autobusem vážně tahat nechce O:-)
Mimochodem, kdo byste chtěl, 19.10. je sraz bloggerek v Brně, tak se připojte, kdyžtak mi napište o víc informací :) A v týdnu bych konečně chtěla přichystat nějakou giveaway, dlouho tu žádná nebyla a vy si zasloužíte odměnit.


Vzpomínáte si na recenzi paletky očních stínů JOJO? Psala jsem, že vás čeká ještě jedna recenze produktu ze stránky http://www.kkcenterhk.com/, a tou je recenze linek ve fixu. Vyzkoušela jsem linky v tužce, linky gelové i tekuté, ale linky ve fixe ještě ne, nikdy mě moc nelákaly. Hlavně kvůli tomu, že velice často vysychají... Ale tak, řekla jsem si, že to zkusím. Přišla mi klasická černá fixa s tenkým hrotem, která kreslila výrazně, když jsem ji poprvé zkusila.
Kámen úrazu ovšem nastal při použití na oční víčka. Pravou linku jsem si ještě udělala moc hezky a výrazně, levá už dost pokulhávala, víčko jsem si skoro musela dřít, abych z fixy vymáčkla nějakou barvu. Ale ok, ještě se to dalo. Linky vydržely celkem dost dlouho, tak jsem si řekla, že to asi bylo tím, že jsem fixu neskladovala hrotem dolů. Tak jsem ji tak skladovat začala a jednoho krásného dne si chtěla linky fixou zase udělat. Ale fixa kreslila ještě méně výrazně :( Linky mám doma už skoro čtvrt roku a bohužel se nic nezměnilo...
Tady vidíte prvotní swatch, linky byly ještě krásně pigmentované.
A tady vidíte swatch, který jsem fotila asi před 2 týdny. Pigmentace už je dost nevýrazná. Za mě tedy tyto linky určitě nedoporučím, zůstanu věrná těm gelovým, ty jsou stejně nejlepší :) Pokud by přece jen někoho zaujaly, seženete je TADY za cenu $6.06
Bohužel, 2 body z 10 možných

Jaké jsou vae zkušenosti s linkami? Které preferujete, v tužce, ve fixe, tekuté nebo gelové? Dejte mi vědět v komentářích :)

14 komentářů

  1. Tak to je hodně slabé teda :) Myslela jsem ze v tužce budou o něco lepší :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. To je tedy propadák...:-/
    Já mám ráda "fixové" linky a nebo taky gelové. Posledním úlovkem byly tekuté, ale to prostě není pro mě, nelíbí se mi to.

    OdpovědětVymazat
  3. Sraz v Brně?:)) super ! Určitě víc informací, prosím :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to domluvené na sobotu 19.10. ve 2 hodiny odpoledne v kavárně Air Café na Zelném trhu :)

      Vymazat
    2. Děkuji za odpoved :))

      Vymazat
  4. Ahoj, moc pěkný článek :-) Chtěla bych tě pozvat na svůj blog http://bafcoolture.blogspot.cz/, kde probíhá hlasování s malou soutěží, tak jestli chceš, budu ráda , když se přidáš :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Inak to som celkom prekvapena, skoda tych liniek, ja pouzivam iba fixkove a este nikdy sa mi nestalo, ze by mi hned vyschli, kludne mi vydrzia aj cca pol roka, skvele su napriklad z H&M.. .)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je fakt propadák :( Já mám nejradši právě ty ve fixu, nejlépe se mi s nimi pracuje. Já třeba mohu doporučit linky ve fixu od Dermacolu, mají takový zebrovaný obal a jsou skvělé, ty ti určitě mohu dopoučit. Mám je už skoro půl roku a píšou pořád stejně :)

    OdpovědětVymazat
  7. a můžu přijít i když moc často nepostuju a tak ?

    OdpovědětVymazat
  8. Já už používám jen gelové linky, stíny a řasenku, takže už vůbec nemám přehled o tom, co je dobré a co jsou propadáky, ale koukám, že todle patří mezi velké propadáky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám nejradši tekuté linky. Chtěla jsem si koupit fix, ale hromada lidí říká, že po nějaké době zaschnou tak nevím. :) Ale jak vidím, tak tenhle fix stojí za prd. ;)
    http://mylifeinpictureslove.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. když mi linky ve fixu začnou takhle už jen šmouhovatět namísto psaní, tak je pořádně rozepíšu na hřebu ruky - nebojím se hodně zatlačit, tím lépe z nich "vymáčkneš" baru a opět začnou krásně psát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za radu, ale obávám se, že nepomůže, zkusila jsem to a nic, i ten hrot se už jaksi ohýbá a rozpadá, to bude opravdu "kvalitou" těchto linek :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)