BB cream Dream girls!

Zdravím vás při pondělku, jak vám začal tento týden? Mně celkem fajn, už jsem si jakž takž zvykla na nároky ve škole, ve čtvrtek se asi půjdu odměnit a nakoupím i odměny pro vás :) Jinak mi tento týden má přijít několik balíčků, těšte se na haul a na recenze, jsou to kosmetické věci. Poslední dobou tady jsou pořád nějaké recenze, které vás dle ohlasů asi moc nebaví, tak mi dejte vědět, jestli mám vůbec pokračovat v jejich psaní nebo ne?


Když mě znovu oslovili z bbcreamshop.sk s tím, že si u nich můžu vybrat nějaké BBčko, jakoby mi vytrhli trn z paty, protože stávající BBčko od Misshy (recenze tady) už mi docházelo. S radostí jsem se tedy pustila do vybírání a po domluvě si vybrala BB krém Dream girls. Tento BB krém je určen mladým slečnám ve věku od 17 do 22 let a jeho hlavní úkolem je:
• kontrolovat tvorbu mazu
• pečovat o problematickou a citlivou plet
• vyhlazovat nedokonalosti
• chránit proti UV záření (obsahuje SPF 30)
Docela pozitivně hodnotím obal, je hravý, designově přizpůsobený cílové skupině uživatelek a taky je dost bytelný.

BB krém Dream girls není vůbec mastný a i když se vyrábí pouze v jednom odstínu, přizpůsobí se vašemu odstínu pleti. Já mám plet dost světlou, tak jsem se trochu bála, aby mi sedl, ale zbytečně :)
Tady ho mám rozetřený na ruce a kdybych vám to nenapsala, ani byste nepoznali, že na ruce něco rozetřeného mám, no ne?

A tady už vidíte použití na pleti - kruhy pod očima moc nezakryje, obzvláště ty moje, mám je dost tmavé (každopádně s tím si poradí korektor). Ale jak vidíte, tak malé pigmentové skvrnky, začervenalá místa i menší pupínky skryje. A to je na BBčko velice, velice dobré!
Kdybych to měla shrnout, tak kryje obstojně, nevysušuje ani není mastné, nedělá na pleti nevzhledné mapy a obličej s ním vypadá celý den prozářeně. Já jsem tedy moc spokojená a rozhodně bych vám ho doporučila.

Zbývá dodat, kde ho seženete. BBcreamshop má odnedávna i českou stránku bbcreamshop.cz, což je parádní, protože nemusíte platit drahé poštovné ze Slovenska. Tohle BBčko vás vyjde na 295Kč, Pražáci si ho mohou vyzvednout osobně, ostatní si zaplatí 65Kč za poštovné. Když se domluvíte s pár kamarádkama, vyplatí se vám to lépe ;)

Za mě 10 bodů z 10 možných, prostě asijská BBčka mi vyhovují, at už jde o Misshu nebo Skin79. A co vy, jaké máte zkušenosti s BB krémy?

16 komentářů

  1. Téda, na pleti vypadá moc hezky. Zatím jsem žádné BB nezkoušela, pořád odolávám, ale tohle by za to stálo. I ta cena je super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že teda vypadá skvěle na pleti. :) Já ještě asijské BB nezkoušela. :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzera to pekne, popravde ma celkom prekvapilo ako dobre kryje. :)

    OdpovědětVymazat
  4. je skvělý, chtělo by to mít ho v drogeriích :)
    ady.

    OdpovědětVymazat
  5. tohle bylo me vubec prvni bb a byla jsem s nim moc spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  6. o tomhle jsme taky uvažovala :) Měla jsem to štěstí, že se mi do ruky dostali vzorečky a už dlouho uvažuju, že si koupím BB cream od skin 79 s tou šnečí složkou :) asijský BB a ty tonováky co jsou v drogérií to se vůbec nedá srovnat

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá dobře a přirozeně, to se cení :-)
    Jinak mě trošku překvapuje, že nevíš, jestli pokračovat v psaní recenzí na základě toho, že nemají moc velký ohlas. Články přece nepíšeme JEN pro čtenáře, ne? :-) Jestli tě psát recenze baví, tak v tom určitě pokračuj, i kdyby měly mít jen 1 komentář...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, psát recenze mě baví, ale potom mě vždycky zamrzí, když je u nich tak málo komentářů. To samé a asi ještě horší je s videi, ty mě baví snad nejvíc a je u nich nejméně komentářů, ach jo :D Ale jasný, budu v tom pokračovat!

      Vymazat
  8. Vypadá moc dobře, na BB má super krytí :)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tenhle chci najít pod stromečkem :).

    OdpovědětVymazat
  10. to mě mrzí, že já s těmi "bíbíčky" nekamarádím :/ jinak já mám recenze moc ráda, doufám, že nás o ně nepřipravíš :((

    OdpovědětVymazat
  11. Ja používam od Skin79 Hot Orange a ten je úplne skvelý má fajn krytie a tiež sa super prispôsobuje pleti a má SPF+50, na leto vynikajúce pre osoby, ktoré nenávidia opálenú tvár tak, ako ja :D a rozmýšľala som, že aj tento Dream Girls vyskúšam, ďakujem za recenziu ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Vịnh Hạ Long là một vịnh nhỏ thuộc phần bờ tây vịnh Bắc Bộ tại khu vực biển Đông Bắc Việt Nam
    áo lớp
    http://ksvadl.com/ninh-binh
    http://anhngubingo.com/tin-tuc
    vườn quốc gia Tam Đảo

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)