Eyeshadow palette JOJO

Čaute, dnes nám na privátě jaksi blbne internet, snad se tenhle článek vůbec publikuje! Víkend doma byl fajn, ani se mi nechtělo zpátky do Brna, když tu zatím nemám Toma, že jo. Dnes jsem měla první přednášku z mikroekonomie od profesora, který je všemi chválený - a fakt to za to stálo, tam budu chodit ráda, baví mě to :) Momentálně si lakuju nehty, které vám v týdnu ukážu a večer se asi pustím do stříhání haul videa, je dlouhé, ale snad vás bude bavit tak jako bavilo mě jeho natáčení. Mějte fajn pondělí i zbytek týdne, moji milí :)



V dnešním článku bych vám chtěla představit paletku očních stínů značky JOJO, kterou jsem získala od e-shopu www.kkcenterhk.com, abych ji otestovala. Mohla jsem si od nich vybrat dva produkty, o tom druhém uslyšíte v další recenzi. Tento e-shop se specializuje na umělé řasy, nehty, vlasové clipy, kosmetiku, atd. Vybere si tam snad každá holka :) Já si tuto paletku vybrala hlavně díky barvám očních stínů, obsahuje bílý, černý a dva šedé stíny, s čímž se perfektně dá udělat kouřové líčení.

Vevnitř ještě najdete dva pěnové aplikátory, které jsem použila jenom na swatchnutí, jinak je nikdy u žádných stínů nepoužívám :D Co v paletce chybí, je zrcátko, mně osobně to nevadí, ale věřím, že někomu ano.
Samotné stíny jsou velice dobře pigmentované, bílý obsahuje spoustu třpytek, takže jej používám na rozjasnění do vnitřního koutku oka a pod obočí, černý je pěkně matný, ideální na kouřovky, jeden šedý stín je světlejší a taky obsahuje třpytky, ten druhý je tmavší a matnější.
Tady je všechny vidíte na ruce, napravo je ještě černá linka, to je ten druhý produkt, který jsem si vybrala na vyzkoušení :) Chtěla jsem tento článek spojit i s líčením, abyste paletku viděli pěkně v akci, ale nakonec jsem se rozhodla, že tomu věnuju samostatný článek. Každopádně se stíny jako takovými jsem velice spokojená, bez báze sice moc dlouho nevydrží, cca 2 hodiny, ale s bází už to je daleko lepší, 5 hodin určitě, pak už se mírně slévají. Paletka je lepší na večerní líčení, na každodenní ji skoro nepoužívám, maximálně ten bílý stín z ní. 
Pokud by někoho zaujala a chtěl jste si ji objednat, najdete ji konkrétně ZDE, stojí $5.56. Poštovné by vás mělo stát $2.50, což není zas taková hrůza :)
Za mě 8 bodů z 10 možných, těšte se na článek s líčením :) 

7 komentářů

  1. Na video se už moc těším, tvá videa mám vážně ráda! A stíny vypadají dobře, akorát já bych je asi úplně nevyužila, mám radši hnědé a béžové odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, ta pigmentace je skvěla!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké barvy, na prvních dvou fotkách vypadala spíš do zelena, jsem si říkala, že sis pořídila paletku ve své oblíbené barvě a ono nic :D Škoda, že s nima nemáš i líčení, snad bude :) Můj cíl je teď paletka od Catrice Absolute nude, to je fakt must have <3
    http://www.talasia.de/wp-content/uploads/2013/01/CatriceNudePalette01.jpg
    Dneska jsem si šla koupit pudr na tvářenku a nadlak od Essence, byl už poslední ve výprodeji :( a viděla jsem ji tam, akorát jsem neměla dost peněz. Objednali jich hodně, že se jim nevešly do regálu, paní říkala, že se strašně moc prodává a ani se nedivím! :D
    Užívej si studentský život :) my máme od letoška statistiku a právo, celkem mě to chytlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, líčení určitě bude :) A ta paletka teda vypadá fakt dobře, musím se na ni v Brně mrknout!

      Vymazat
  4. Čauky holky, prosím kdo mi poradí kde koupím stíny značky JOJO??? děkuji moc. Už je sháním asi rok a nikde se nedají sehnat.

    pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, máš odkaz ve článku, na konci pod slovem TADY :) A myslím, že na ebayi by se taky měly dát sehnat. Pokud ale chceš český eshop, tak to pochybuju, že je někde mají :(

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)