Summer/autumn wishlist

Ahojte, dnes jsme měli v Brně tři prohlídky a dva byty jsou fajn, tak asi jeden z nich vezmeme, doufám, že už to konečně vyjde :) Jinak jsem si při včerejším nakupování s mamkou uvědomila, že už bych se neměla dívat do letních slev, ale spíše přemýšlet nad podzimním oblečením. Takže bylo načase si sestavit wishlist!

1. Stativ - Ten si přeju už pěkně dlouho, v posledním měsíci a půl, kdy jsem měla přítele pryč, jsem to pocítila víc než kdy jindy, že stativ prostě potřebuju. Akorát teda vůbec nevím, podle čeho vybírat, jestli musím mít stativ přímo na mého Nikona nebo stačí nějaký univerzální? Nevíte?
2. Tělová podprsenka - Naprosto základ šatníku a mně pořád chybí. Přibývá mi bílých svršků, pod kterými je bílá podprsenka prostě vidět, takže tělovou už nutně potřebuju.
3. Chelsea boots - Líbily se mi i minulý podzim, líbí se mi pořád, takže tento podzim je prostě musím mít :)
4. Oxfordky - Mám jedny na podpatku a jedny květované spíše na jaro, takže nějaké černé klasické by se dost hodily.
5. Teleobjektiv - Do sbírky (aha, říkám tomu sbírka a mám dva) objektivů si chci pořídit i "telátko", protože pevná padesátka je sice boží, ale nehodí se na všechno :)
6. Sluneční brýle - Cateyes je snad jediný typ slunečních brýlí, který mi sluší. A jelikož jsem ty svoje kočičí utopila v řece, potřebuju nové. Já totiž sluneční brýle nosím 3/4 roku, klidně i v zimě, když svítí ostré sluníčko. Naprosto jsem si na "sunnies" navykla, že moje oči už nevydrží moc sluníčka. Máte to taky tak?

30 komentářů

  1. Chelsea boots, podprsenka a okuliare su super. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě pokud vyjde vysoká v Brně tak taky budu shánět nějaký byteček tak snad se zadaří ;) moc pěkný wishlist :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké věci :) Já jsem si sestavovala wishlist někdy na jaře a ani teď nemám některé věci pořízené :D Oxfordky bych chtěla taky :3 S brýlema to mám to stejné, nejvíc mě štve, když je zataženo, ale stejně musím mít brýle, protože to slunce je sice za mraky ale pálí mě oči :D Já nosím pilotky, už jsem si na ně zvykla a jiné brýle bych asi nechtěla.

    Mám stativ doma, ale nějak už mě to focení přešlo. Je tam nahoře takový závit, který si myslím, že by měl být univerzální. Jde o
    http://e6078fd0589b1f29862e-62f25c4b8ac9c697a97102e8e543f093.r79.cf3.rackcdn.com/100000090377_01-800.jpg
    http://www.mall.cz/tripody/hama-star-61?v=452677

    Můžu ho jen doporučit a kdyby jsi třeba měla zájem, mohla bych ti ho prodat, když mi tu jen tak leží. Nevím teda jaké máš nároky, tenhle je i tak docela levný a je fajn. Ne, že bych ti tu chtěla dělat nějakou reklamu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, ten vypadá fajn, za kolik bys mi ho prodala? O:-)

      Vymazat
    2. Hmm, tak nic, taťka mi to zakázal, prý se bude ještě někdy hodit :D On mi ho kupoval minulé Vánoce za 500 i s tím obalem, takže teď bys ho v obchodech mohla sehnat i za míň, chce to se mrknout :) Na netu je i do 400, ale zase poštovné no.
      Já bych ho prodala tak kolem tří stovek.. a plus to poštovné, to už by nebylo ani výhodné, za to máš nový :D

      Vymazat
    3. :D Tak nic no, pohledám na netu, i tak díky za ochotu, Moni. Poštovné je na prd no, seženeš to za super cenu a s poštovným tě to stojí stejně jak v kamenném obchodě :D

      Vymazat
  4. ty chelsea uz se mi docea prestavaji libit, protozejsem zjistila, ze tykotnikove boty proste nehorazne zkracuji nohy, pokud to teda nejsou nohy modelkovske jako paratka az do nebes. no ale az si je budes porizovat, doporucuji na podzim NE semisove :D jee cat eye, ty jsem jeste na mem obliceji nezkousela. ale prijdou mi takove typicky letni. ja taky nosim bryle po cely rok,ale v zime pilotky. stejnak mi jine neslusi, mam hrozne neprizpusobivy ksicht:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, neplánuji semišové, cokoliv semišového je hrozně těžké udržet v hezkém stavu :D
      Joo cateyes jsou dost letní, já si ted zkoušela takové ty lenonky a jako docela mi slušely, žádná hrůza, jsem se i divila! Pilotky mi právě nesluší vůbec a štve mě to, ten tvar se mi líbí.

      Vymazat
  5. O tělovce přemýšlím už pěkně dlouho, problém je v tom, že bych chtěla opravdu pro mě tělovou, ne ty, co se prodávají jako tělový.

    OdpovědětVymazat
  6. CAt sunnies jsem si koupila v Paříži nikdo je u nás neměl, ale jakmile jsem si je vzala na sebe tak do 3 měsíců už 4 kámošky, prý se jim líbí ty moje.:)Naštěstí mám pořád hezčí tvar než oni.:) Ale přesně chelsea boots a oxford schoes must-Have !! <3 Jestli bys je někde viděla levně napiš prosím.:)

    http://alice-little.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. mám to hodně podobné s těmi podzimními přáníčky... nový objektiv, kočkovité brýle a chelsea boots bych taky brala :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny stativy jsou univerzalní, neboj :-) Našroubuješ si na foťák plošku a tu pak zacvakáváš na stativ. A já mám ten nejlevnější, asi za 3 stovky a je skvělej, naprosto vyhovující :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to jsi mě potěšila, pohledám nějaké stativy na aukru :)

      Vymazat
  9. Wishlist super :) ... oxfordky i chelsea mam :), akorat ja teda potřebuju vždy koženy boty, jelikož se mi nohy strašně potí :D
    www.modestsummary.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat
  10. pěkný wishlist :) teď jsem si uvědomila, že taky nemám žádnou tělovou podprsenku, asi to budu muset rychle napravit :)

    OdpovědětVymazat
  11. nemáte tip kde zoznat chelsea boots a oxfordky?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem je nikde v obchodech neviděla, podzimní kolekce by měly být v obchodech pár dní a já ještě neměla tu možnost jít nakupovat :(

      Vymazat
    2. chelsea som videla v house :)

      Vymazat
  12. já jsem bez slunečních brýlí úplně bezmocná a nepoužitelná, haha, myslím že si můžeš koupit nějaký univerzální stativ ;)

    OdpovědětVymazat
  13. já mám stativ univerzální kolem 700kč stál a perfektní i s dopravou a tak :) já mám v plánu už jen šetřit a šetřit na novou zrcadlovku a snad si ji do roka nadělím, jelikož stará se mi nějak pokazila, přemýšlela jsem právě před tím nad novým objektivem na dovolené a takhle je určitě lepší než padesátka :)

    OdpovědětVymazat
  14. já sluneční brýle taky skoro přes rok nesundávám :D hlavně je furt tahám, když řídím, mně zase sluší jedině wayfarery :)

    OdpovědětVymazat
  15. chelsea se mi také líbí, momentálně z podzimních nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  16. tělovou podprsenku taky NUTNĚ potřebuju :))

    OdpovědětVymazat
  17. kočičí okuliare vyzerajú super, len škoda, že mne žiadne nepristanú.:)

    OdpovědětVymazat
  18. Já už taky musim začít nakupovat na podzim...furt si kupuju tílka a nějak mi nedochází že už je konec léta :D

    OdpovědětVymazat
  19. Stativy jsou všechny univerzální.:) Já mám od Camlinku z Datartu, stál asi 1000kč a nemůžu si stěžovat.:) Spíše musíš řešit jestli chceš normální "nožičkový" nebo ten, který má na konci "zapichovátka".

    OdpovědětVymazat
  20. Ani, na aukru seženeš stativ za malej peníz. stačí hledat pod modelem tvého foťáku :) já ho měla snad za 300 i s poštou, žádnej spešl jsem nevybírala a slouží dobře. oxfordky mám, ale nějaká plná a hlavně teplejší obuv na pozdim/zimu by se hodila. cat eye brýličky miluju, také mám a jsou moje nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)