Spotřebováno - červen + červenec 2013

Ahojte! Po tom, co se mi v práci podařilo uklouznout na loužičce vody a sednout si na nohu, mě ta noha pěkně bolí... A to budu dnes celý den na nohou. Každopádně, včera v Brně jsme si prohlédli byt a líbil se nám, lepší neseženeme, takže ho určitě bereme. Potom jsem se viděla s kamarádkou, pokecaly jsme, prošly jsme obchody, tak jsem si koupila dvě trička. Moc fajn den to byl :) Na víkend hlásí tropy, takže se opět chystám k vodě, co plánujete vy?


12 komentářů

  1. to tílko mám taky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Deodorant od adidas mám v zelené a nemuzu si ho vynachvalit :)

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tie gumičky do klieštikov na riasy sa dajú kúpiť normálne v drogérii (Teta atd.):-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Tak to se musím příště mrknout, díky za tip!

      Vymazat
  4. Vlasy Ti opravdu moc sluší :)
    Ve videu máš malou chybičku: Pur Blanca je z avonu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už mi někdo psal na YT, mně se výrobky těch dvou firem pletou dohromady :D Díky za upozornění.

      Vymazat
  5. tu baleu se chystám taky kupovat :) a jinak ti to sluší! :)

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. ty jsi nešika, ukloznout na loužičce vody :D no, mě se to stalo předevčírem taky, ale doma v obyvaku, nekdo tam neco rozlil a ja hodila taky držku :D
    na víkend tropy? hurá! já jedu na dovolenou konečně, na Vysočinu sice jenom, ale těším se moc :) jedu s P., celou jeho rodinou a rodinou jeho známých, bude tam i spousta mladých, bude sranda. máe pronajatý celý statek, kde jsou před domem tenisové kurty, uvnitř taky něco sportovního, a venku je ooooobří bazen v zemi, ale je tam i oddelavaci střecha, kdyby pršelo... :) konečně si na tyden oddychnu od práce, pracuji od července denně i soboty, krom 3denního výletu do brna :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý ty jsi nešika a pak čtu, že se ti to stalo taky :D Jsme šikulky no. Jé tak to si užij i za mě, zní to skvěle! Sakra, ani nevím, že pořád pracuješ, tak dlouho jsme si nepsaly. Až mě někdy uvidíš na FB, tak napiš, pokud tě tam uvidím já, určitě napíšu :)

      Vymazat
  7. tak to je fajn, že už máte byteček, doufám, že až se tam v průběhu roku zabydlíte, že nám ho trochu ukážeš :) tenhle peeling od Ziaji jsem měla také, byl fajn. moje kleštičky na řasy už jsou také staré a už v docela špatném stavu, tak bych se měla porozhlédnout po nových.

    OdpovědětVymazat
  8. Like this simple life , Like your picture I hope every individual to get what you want happiness
    buying runescape gold

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)