Diet Esthetic argan oil

Ahoj! Mám za sebou parádní grilovačku s rodinou a přítelovou rodinou, ne zrovna vydařený večer (ty kroměřížské akce prostě stojí za prd), ale hlavně mám spoustu věcí před sebou. Dnes celý den pracuju, takže zařizování věcí okolo Paříže zůstalo na pondělí. Taky chci ještě natočit videa a přednastavit vám nějaké články, než v úterý odjedeme :) Tak snad to všechno zvládnu!


Když mi tento arganový olej přišel z internetového obchodu krasa.cz, docela jsem se zděsila, že ho nebudu mít na co používat. Věděla jsem totiž, že se používá na tělo, ale o jeho využití na vlasy jsem nevěděla, dokud jsem si nepřečetla informace na krabičce. Takže hned ze začátku vás chci upozornit, že tato recenze bude zameřená na vlasové účinky arganového oleje, nikoliv na pletové, které jaksi nemůžu otestovat (jsem mladá, nepotřebuju si olej vtírat na krk a dekolt, aby se mi pokožka vyhladila).

Líbí se mi dávkování ve formě pumpičky, u olejových věcí je toto dávkování úplně nejlepší, protože vám to nikde neteče a přesně si regulujete, jaké množství chcete vytlačit. Celkově se mi obal tohoto arganového oleje líbí, vypadá tak nějak luxusně, i když je celý z plastu :) 
 Tady máte popsané všechny vlastnosti arganového oleje, já testovala jen ty, které souvisí s vlasy. Ještě chci vyzkoušet, co dokáže s nehty, včera jsem je odlakovala a vypadají docela zuboženě, tak to chce nějakou oživující kúru :)
No a ted tedy konečně k těm účinkům na vlasy. Použila jsem ho několikrát, olej se vmasíruje do suchých vlasů 30 minut před tím, než si je chcete umýt. Pak si vlasy umyjete tak, jak jste zvyklí. Jak víte, tak já těch přípravků na vlasy střídám fakt hodně, takže nejsem schopná posoudit, který přípravek mi ty vlasy tak zlepšil, ale tajně to přisuzuju právě tomuto oleji. Používám ho od té doby, co mám vlasy ostříhané do podkovy a normálně se mi netřepí konečky! Já si totiž vlasy vepředu nenechala ostříhat, zkracovala jsem to jenom vzadu. Takže vlasy vepředu nejsou stříhané dobrého čtvrt roku, a to u mě většinou značí dost zničené konečky. Ale nedávno jsem si konečky prohlížela a nenašla jsem skoro žádný roztřepený! Ne nadarmo se argenovému oleji přezdívá tekuté zlato :)
Rozhodně ho ještě vyzkouším na nehty a dám vám vědět, jaké účinky jsem zaznamenala. Myslím si, že tento olej je skvělým dárkem pro maminku, která ocení právě i jeho účinky na pokožku. A vy si ho můžete půjčovat na vlasy a nehty, to by šlo, co myslíte? :)
Seženete ho konkrétně TADY a momentálně vás vyjde na příjemných 299Kč, sleva platí do konce srpna.

Za vlasové účinky 10 bodů z 10 možných, úplně celkově produkt bohužel nemůžu posoudit. Zkusím přesvědčit mamku, aby ho začala používat a kdyžtak tuhle recenzi obohatím o nové poznatky :)

8 komentářů

  1. Tak tohle asi vyzkouším na vlasy! Díky!

    OdpovědětVymazat
  2. ja mám všemožně oleje na vlasy rada, tenhle taky nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá božsky! doteď jsem používala Yves Rocher ale dochází mi takže o něm přemýšlim :)

    Zúčastni se u mě na blogu giveaway :) !

    OdpovědětVymazat
  4. No já bych se toho použití třeba na dekolt nebála, prevence je důležitá :-) Olej mě zaujal a cena je fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  5. to musím vyzkoušet :) jinak moc pěkný blog

    OdpovědětVymazat
  6. bez nějakého olejíčku na vlasy bych se neobešla:) ať to všechno stihneš!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná recenze, ten by se mi hodil. Musím po něm kouknout. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Je to fakt čistý arganový olej? Neobsahuje silikony a tak? Jinak čistý argan oil za nižší cenu má i česká (i jiné české fa) Nobilis Tilia, ale na vlasy mi čistý olej přijde moc hutný. 20 ml balení mám už skoro rok, používám na pleť, je celkem dobrý. Radši podporuju české výrobky a ne cizáky, když to jde. Měli bychom si tu víc pomáhat a ne furt podporovat nějaké fa v zahraničí. Bohužel české je máloco.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)