Lipliner from bornprettystore.com

Zdravím vás, už s novým účesem na hlavě (kdo mě sleduje na FB, už viděl), před chvílí jsem se vrátila konečně od vody a za chvíli mě čeká nějaké orosené pivečko nebo spíš letní drink? Ještě nevím, co si s holkama dáme :) V zítřejším volnu se snad uvidím s jednou Francouzkou, která pracuje a žije v našem městě a já si s ní domluvila setkání, abych si mohla procvičovat fráninu. A jak se máte vy?


Dnes bude řeč o této tužce na rty, kterou jsem si objednala díky spolupráci s bornprettystore.com. Vzala jsem si ji v odstínu #03, což je krásná červená, další odstíny jsou světle růžová #01, cihlová #02 a tmavě růžová #04. S výběrem jsem velice spokojená, odstín #03 je nádherný a sedne mi :) Jak vidíte, tužka přišla ještě zabalená v krabičce.
 Na fotce už tužce něco chybí, a to její konec. Já totiž zaboha nemůžu přijít na to, jak se tužka vysouvá, takže jsem si díky tomu i urvala konec té tužky :D Prostě fakt nevím, jak to vysunout a strouhat se to asi nemá.. Takže to je pro mě docela zádrhel a kvůli tomu tužce strhnu body v hodnocení (i když to může být jenom moje blbost).
Co se týče pigmentace, tak ta je pohádková. Na fotce vidíte vpravo jeden tah a vlevo tři tahy, barva je opravdu krásně sytá. Jen tak prstem ji nesetřete, nepomůže vám ani voda. Ale odličovacím mlékem jde odlíčit naprosto krásně, takže si rty nemusíte zbytečně drhnout. Za pigmentaci a popsané vlastnosti s odličováním dostává tužka rozhodně body nahoru, to se totiž jen tak u rtěnky nestane :)

Tady už ji vidíte na mých rtech. Vyplnila jsem jí celé rty, i když primárně se používá na konturování. I takto to ale nevypadá špatně, ne?
Každopádně tady s přidaným leskem vypadá ještě líp. Nosím ji k obyčejnému líčení, protože celkem dodržuju zásadu, že když má žena výrazné rty, měla by mít utlumené oči a naopak. Vydrží mi bez problémů půl dne, akorát když ji mám na celých rtech, tak dost vysušuje. Ale to spraví balzám, kterým si rty vždycky přetřu :)
Pro mě je to moc fajn pomocnice. Akorát musím vyřešit to vysouvání, protože s takovou mi dojde za pár dní! Nemáte někdo nějaké nápady, jak?? Pokud jo, napište mi je prosím do komentářů :)
Za mě hezkých 8 bodů z 10 možných.
Najdete ji přesně TADY a pokud budete z bornprettystore.com objednávat, nezapomente využít 10% slevu zadáním tohoto kodu:

3 komentářů

  1. krásná barvička:) takovéhle tužky vydrží na rtech mnohem díle, než třeba lesky a rtěnky si myslím:) a snad na to vysouvání přijdeš:-D mě nic nenapadá:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tužku na oči, která prostě vysunout nejde :D Je to jen ten malý kousek, tak doufej, že jsi nedopadla stejně. Vypadá ale krásně a moc ti sluší, stejně jako nový účes :)

    OdpovědětVymazat
  3. tužky na rty vůbec nepoužívám, ale jako barvička na celé rty vypadá skvěle :) ještě s tím leskem, pěkný! řídím se stejnou zásadou :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)