E.l.f. brightening eye color

Zdravím vás, moji milí čtenáři. Včera i dnes mám volno v práci, tak toho využívám, co nejvíc to jde. Včera jsem byla na takovém menším pikniku s kamarádkou a vodárkou, pak jsem se viděla s přítelem a ten u nás i spal. A dnes jsme byli spolu fotit outfity, takže brzo tu uvidíte můj i ten jeho :) Za chviličku jdeme s kamarády posedět u pivečka a je slíbené i grilování, tak se těším! A jak si užíváte víkend vy?


Dnes bude řeč o této mini paletce očních stínů od e.l.f.u, kterou na jejich e-shopu najdete TADY. Vybrat si můžete ze široké plejády odstínů, které jsou většinou dost neutrální. Já, když jsem si ji objednávala, jsem chtěla něco výraznějšího, tak jsem zvolila odstín Ocean dreams, který obsahuje světle modrý stín se shimmerem, tmavší modrou, hodně tmavou modrou a stín vpravo nahoře je až do fialova.


 Jak vidíte, k paletce náleží i aplikátor, který jsem zkusila použít, ale zůstávám věrná štětcům samozřejmě :) Paletka obsahuje i mini zrcátko, ve kterém se teda neuvidíte, to vám předesílám dopředu :D Samotné stíny jsou velice dobře pigmentované, dole na ruce vidíte jejich pigmentaci v první vrstvě. Dá se s nimi vytvořit pěkné líčení, protože se stíny k sobě barevně hodí. Já nejčastěji používám ten světle modrý se třpytkami, pěkně mi prozáří pohled.
Líčení s těmito stíny jsem vám ukazovala TADY, tak se mrkněte :)


Na závěr zbývá jen dodat, že paletka stojí krásných 39Kč, jako všechny produkty z řasy essentials a seženete ji na elfkosmetika.cz. Mnozí z vás víte, že na jejich e-shopu probíhají často různé akce, kdy neplatíte poštovné - to já se vždycky domluvím s kamarádkami a objednáme si společně. Fakt se to vyplatí :)

Za mě příjemných 8 bodů z 10 možných. A co vy, zkoušeli jste už něco od e.l.f.u?

12 komentářů

  1. Ta světlounce modrá je skvělá! :)) Ještě jsem nic od elfu nezkoušela, ale chtěla bych no :)

    OdpovědětVymazat
  2. moc hezké barvy, ale na mě jsou moc výrazné :) mám doma úplně ty samé ale černošedé a ty jsou taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi zaujímavá farba, dosť výrazná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem se ještě nenaučila používat barevné stíny, ale přemýšlím že bych to mohla někdy zkusit.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem odtud neobjednávala, ale já si věci z netu objednávám velmi velmi výjimečně. A upřímně nejsem moc na barevné líčení, ale tobě to vždycky sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám jenom jiné odstíny a mám je moc ráda)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou tyto stíny kvalitní? Přijde mi, že se v krabičce drolí. Eva

    OdpovědětVymazat
  8. Jsou krásné:) škoda, že mě modré stíny vůbec nesluší:)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou tyto stíny kvalitní? Přijde mi, že se v krabičce drolí. Eva little black dress

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tak může vypadat, že se drolí, ale ony obsahují kukuřičný škrob, který dělá ty "bublinky" nebo jak to mám popsat :) Kvalitní mi přijdou, s bází mi vydrží půl dne.

      Vymazat
  10. tie modré farby sú skvelé! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)