Rimmel Scandal eyes mascara

Ahojte! Právě jsem se vrátila z neúspěšného lovu v sekáčích, potřebovala jsem se odreagovat od učení. Celý den mě totiž pobolívala hlava :( Dnes finišuju s angličtinou a o víkendu už jenom opakuju. Budiž mi Frisco a čokoláda dobrými pomocníky! Jinak pro vás nic zajímavého nemám, snad jen to, že se na obzoru rýsují nějaké nové spolupráce, tak se těšte :)
Hello! I've just returned from an unsuccessful hunt in secondhand stores, I needed to hit pause from studying. I had a headache the whole day :( Today I'm finishing with English and during the weekend, I'm gonna just repeat and repeat. Let Frisco and chocolate be my good helpers! Otherwise I don't have anything interesting for you, just that some co-operations are on the horizon so stay tuned :)


Hned, když mi řasenka přišla, mě zarazil a překvapil její obal. Je opravdu obrovská, takže než si na tento fakt zvyknete, chvilku to trvá. Tedy mně to trvalo, nejsem zvyklá na takové veliké řasenky. Co mě na ní dále zaujalo, je to, že obsahuje lycru, díky které by řasy měly získat objem a zároven být chráněny. Říkala jsem si, lycra, to má jako vážně fungovat? Byla jsem opravdu dosti skeptická, pohled na nezajímavý obří kartáček tomu ještě přidal.

 Nicméně jsem jí dala šanci. Práce s tak velkým kartáčkem je ze začátku náročná, ale já jsem si na to rychle zvykla. Určitě si řeknete, že se řasenka musí obtiskávat na víčka. Ale není to pravda, mně se i přesto, jak jsem nešikovná, zbrklá a ráno spěchám, neobtiskává, což je veliké plus, nesnáším obtiskávání!
 Pokud jste už nějakou moji recenzi na řasenku četli, tak víte, že dávám přednost takovým těm klasickým, nepotřebuju objem ani prodloužení. A taky preferuju umělý kartáček. Proto jsem se bála, že s touto řasenkou budu mít řasy slepené a příliš těžké. A ve výsledku je to právě naopak, zřejmě díky obsahu lycry řasy nádherně oddělí, neslepí se mi ani při nanesení druhé vrstvy. A co se týče těžkosti řas, žádná neexistuje. Řasy přes den skoro necítím, kolikrát se mi stane, že si promnu oko, a teprve pak zjistím, že mám vlastně řasenku :D
Spousta z vás si určitě pomyslí: No jistě, má to zadarmo, tak to vychválí do nebes. Myslete si, co chcete, ale tahle řasenka mě opravdu velice mile překvapila a můj názor je takový, jaký je. Zkrátka jsem s ní velice spokojená a pravděpodobně bych si ji koupila i za své peníze. Doporučená cena je 189 Kč, což je pro mě osobně dost, jinak to na řasenku není zas tak hrozná částka. Ale určitě se bude objevovat i v různých slevách, toho se nebojím :) Takže se na ni v drogerce určitě mrkněte a dejte jí šanci.

Za mě 9,5 bodu/10 možných (ještě si nechávám rezervu, co kdyby se později našla ještě lepší?)

28 komentářů

  1. Tá kefka je úžasná ! :3 Mne by určite vyhovovala, keďže ja na úpravu očí používam niekoľko špirál :)

    + Pozývam Ťa k sebe na giveaway :) ↓
    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/05/giveaway-with-oasap.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ja jsem snad jeste zadnou rasenku od Rimmelu nezkousela,vždycky jsem spokojena s temi od Maybelline..ale tahle vypada hodne dobře:) docela si me nalakala:)

    OdpovědětVymazat
  3. Budu držet palce, ale čokoláda je mým dobrým pomocníkem naprosto kdykoliv! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nevypadá špatně, ale svoje řasy máš taky pěkné ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky proto to s řasenkama nijak nepřeháním, dvě vrstvy jsou maximum :)

      Vymazat
  5. Pěkná ! :)držím palce !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, tá vypadá fakt dobre! :-) Musím sa zajtra na nu v drogérii pozrieť

    liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá vážně zajímavě, i když taky mám radši umělé kartáčky :)
    ty se máš, že už budeš jenom opakovat, já toho mám před sebou víc než dost :( :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo od Rimmelu jsem ještě žádnou řasenku netestla, možná je načase taky po nějaký kouknout :)

    Jinak čokoláda a alkohol k učení na maturu? Dokonalá kombinace!!! :D Taky jsem tak postupovala :D

    Chlo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Friscu bych ani neříkala alkohol :D Haha tak díky, doufám, že to fakt zabere!

      Vymazat
  9. Mně se ty velké kartáčky naopak líbí a vyhovují mi. Musím se na ni někdy v drogerii podívat. :)

    Jinak bych tě (a všechny ostatní) chtěla pozvat na mou první giveaway a to s Oasap. Jsou tam super věci, tak se aspoň přijďte kouknout. :)
    http://pieceofclaire.blogspot.cz/2013/05/oasap-may-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. tyjo, opakovat, kéž by:( já toho ještě tolik ani neviděla..ale přijde mi to hrozný nepoměr, že vlastně ty půjdeš ústně jenom 3x a já 5x a ještě z tolika učících se předmětů...jak to má každá škola prostě jinak udělaný no, my máme tu variantu 2 státní, 3 školní, víš co. Ale ať už je to za námi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to dost nepoměr, holt je to tak nastavené a každý si vybral to, co chtěl :) Zas si vezmi, že já mám 3 jazyky, do kterých se zas není moc co učit, tak asi proto jsem to tak rozumně stihla. Držím ti pěsti a přesně tak, at už je to za námi!

      Vymazat
  11. opakuješ? to se máš:( já ještě dneska chci stihnout 8 otázek a zítra si projít nedostatky (a že jich je). A neděli opakuju a uklidňuju se. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš to taky vidím zítra na nedostatky a neděli na opakování :) Ale to zvládneme!

      Vymazat
  12. Súhlasím, ja ju mám oranžovú a bez lycry a výsledok je rovnaký, lepšiu riasenku som už dlho nevidela ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Závidím ti, já měla dneska jen Frisco, bez čokolády :'( :D Strašně mě zajímalo, jaká je tahle řasenka a tak ti moc děkuju za recenzi! :) Vypadá sice dobře, ale já jsem spokojená se svojí svítivě oranžovou řasenkou od Rimmel♥
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  14. Nemám jí vyzkoušenou, ale vypadá poměrně dobře.. jen mi nepřijde, že dělá objem a ten já miluju :D:)

    OdpovědětVymazat
  15. Už jsem o ni četla, moc mě zaujala ale teď mám namířeno na Rocket volume

    OdpovědětVymazat
  16. Ja ju má tiež:) ale radšej používam oranžovú scandalku:D

    OdpovědětVymazat
  17. Já chci taky opakovat! :D Taky maturuji v pondělí, měla jsem matiku, takže naštěstí jen tři předměty, aj, čj + zsv, už jsem prošla snad všechny otázky, ale mám pocit, že si nic nepamatuju :D doufám, že na potítku se mi všechno pěkně vybaví a pak to odvykládám :D jinak do angličtiny jsem se taky moc neučila.. probírali jsme to a opakovali celý rok, takže to pořád někde v té hlavě je a reálie zvládneme s mapou :) Tak uvidíme, budu ti držet pěsti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám tři předměty, aj, čj a fr. Taky jsem prošla všechny otázky a dneska u opakování jsem zjistila, že si toho moc nepamatuju :D Ale na potítku se nám to určitě vybaví a přesně tak, jak píšeš, takhle plánuju zvládnout anglinu i fráninu, reálie s mapou a zbytek okecám. Díky a taky budu držet palce :)

      Vymazat
  18. Já o ní docela přemýšlím, ale nelíbí se mi ten obal sakra :D

    OdpovědětVymazat
  19. Vypadá to dobře! :)) ale já jsem věrná svojí kladice- takové té růžovo zelené myslím od maybelline taky. A co jinak? jak jde učení na maturu? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde to, dře to. Takový ten pocit, že si nic nepamatuju, mě dnes provázel celý den :( Ale to bude dobré, to jsou jen nervy, snad!

      Vymazat
  20. Držím se vším palce, určitě to dáš! :) A právě mi dochází řasenka, tak nad touto budu uvažovat, vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  21. tak milo ma prekvapila, nečakala by som, že bude tak super.)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)