March favourites

Tak vám řeknu, že mně z toho počasí už asi solidně jebe! Dnes jsem totiž provedla tak velký úklid skříní v pokoji, jaký jste ještě nezažili. Nutně jsem potřebovala místo na novou kosmetiku, která se mi válela všude možně, tak jsem se do toho dnes konečně vrhla :) Jarní úklid mám tedy za sebou, jaro už konečně může přijít! Focení na tablo proběhlo v poklidu, s fotkami ale ještě bude spousta práce, proto je uvidíte až spíš ke konci dubna. Co vy, maturanti? Už jste se fotili na tablo? A jaké téma budete mít?
Ptejte se na ask.fm!

Video o březnových oblíbencích, tentokrát na konci i slušný přeřek, tak se určitě mrkněte :)

10 komentářů

  1. Já mám maturitu za sebou, ale pamatuji si, že povinností bylo až až. Ples, učení, tablo, šaty, pozvánky na ples a do toho normální život, žádná sranda. Držím palce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, a hlavně ještě učení na příjmačky, uf. Děkuju :)

      Vymazat
  2. To "je*e" na začiatku je fakt prejav mladej "bloggerky", len tak ďalej. Vždy sa to dá napísať aj slušnejšie.

    Silvia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem Matka Tereza, vyjadřuji se tak, jak to všichni vidíte. Nedělá mi problém říkat sprostější slova v normální konverzaci, zrovna slovo jebe je už tak užívané, že pro někoho už ani není sprosté :) Jistě, vždy se to dá napsat slušněji, ale jak jsi napsala, jsem mladá, tak co se omezovat nějakými společenskými pravidly ;)

      Vymazat
  3. seriál misfits miluju:) a chci nový díly!:-D a ovesnou kaši jsem si teď taky oblíbila snídat:)

    OdpovědětVymazat
  4. Super video, odbírám tě a super!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych si taky potřebovala udělat jarní úklid, ale jsem na to moc líná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky hrozně líná, ale tak jednou do roka přijde den, kdy mě to popadne a uklízím i dvě hodiny :D Třeba to na tebe taky přijde!

      Vymazat
  6. Ty tvoje filmový komentáře mě vždycky dostanou :-D Minule Jackman, teď Freeman - prostě takovej ten černoch :-D Trošku ve mně filmová duše pláče, ale stejně mě to pobaví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já prostě na ty herce, režiséry a podobně nemám pamět :D Když mi někdo popíše, jak vypadají, tak vím, o koho jde, ale jména, to vůbec :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)