18/4/2013

Nejkrásnější den týdne je za námi, jak jsem si ho užila? Vyspala jsem se nádherně až do půl 9, do školy jsem šla jen na fráninu a anglinu. Ve městě jsem si zašla do drogérie (uvidíte na fotkách), doma jsem umyla konečně okna, spočítala další kupu příkladů k příjmačkám a zpracovala jedno z posledních témat do frániny. Večer si zpříjemním seriálem (Misfits) a zítra mě čeká volno, tak uvidíme, co z učení stihnu.

Ten sirup je moc dobrý! Máme doma už několikátou příchut, ale tahle rozhodně vede :)

Rukavičky na catwoman (Ušité ze starých roztrhlých legín tak, že jsem si ustřihla spodek legín, který byl krajkovaný, pak jsem to ustřihla nahoře v požadované délce a na obou koncích rukaviček jsem našila dovnitř gumu, aby mi na rukou držely. Bylo to fakt jednoduché, hotovo jsem měla za půl hodinky.)
Ouška na catwoman (Ušitá ze staré vesty, ustřihla jsem si dva podlouhlé trojúhelníčky, sešila je na dvou stranách dohromady, vycpala je odstřihnutými kousky ze starých legín a zašila i třetí stranu. Přemýšlela jsem nad upevněním na čelenku, ale nakonec vyhrálo něco jiného.)
I takto to může vypadat v mém pokoji, opravdu už jsem se přesunula na zem :D
"Kožené" legíny na catwoman plus odlakovač z DM, jiný nepoužívám. Ten, co mám, už dochází, takže bude tento nebo další měsíc ve spotřebováno :)
Dnešní balíček z votočvohoz - aneb když hledáte černou kabelku, tak na vás vyskočí černá bodycon sukně za 70Kč z H&M, nekup to. A slečna mi poslala i malý dáreček, krém na obličej, což bylo moc milé :)
Dnešní nákup v drogerii - právě na tyhle pinetky připevním ta ouška a jen je zacvaknu do vlasů. Čelenka by mi vadila, nemám ráda, když mám čelenku celý den na hlavě, nehledě na to, že v tomto případě by mi díky ní určitě zplihly navlněné vlasy. A barevný jarní lak od Miss Sporty jsem prostě přihodit musela :)
A nakonec příkladky. Už mám přes půlku té brožurky propočítanou, příští čtvrtek příjmačky, tak to musím zvládnout! Já vám pak ještě napíšu, ale držte palce :)

21 komentářů

  1. Mně se v drogerce líbí snad všechny odstíny od Miss Sporty, jsou to krásné jarní barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  2. asi by mě z těch příkladů kleplo a bridge máme stejný!
    jsem zvědavá na kostým pak nám ho ukaž!

    OdpovědětVymazat
  3. Na posledním obrázku jsou příklady posloupností že jo? To je snad jedna z mála věcí, která mě i v matice bavila. :D
    Jinak kostým catwoman je super nápad, já pořád ještě nevím za co půjdu... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, posloupnosti. Jo mě to taky hodně bavilo, je to lehký, když si pamatuješ vzorečky :D
      Jj jsem ráda, že za ni jdu, je to lehké na zrealizování a doufám, že to bude i trochu sexy, nechtěla bych jít za klauna nebo zombie nebo něco takovýho, chápeš ne :D

      Vymazat
  4. Pomalu končím magisterský studium, studium bych si klidně zopakovala, ale přijimačky už ne, mám pocit, že na Scia a TSP už nemám hlavu.

    OdpovědětVymazat
  5. odkud máš ty kožené legíny prosím? :) já už dvoje objednala z ebaye, ale činani maji moc krátké nohy a já moc dlouhé sakra :D

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě od vietnamců :D Divila jsem se, že mi padnou, měřím 170cm a jsou mi tak akorát.

      Vymazat
  6. obdivuji tě s tou matikou! já s ní válčím celý gympl :D ale máš nádherné písmo :)) a už se moc těším až se ukážeš v kostýmu :))

    http://life-in-little-photo-pieces.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. jé posloupnosti :D začíná study hard :D určitě sem pak dej fotku kostýmu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tedka poslední tři dny se fakt každej den aspon něco učím, konečně je na to čas :D Jo, fotku v kostýmu určitě dám!

      Vymazat
  8. lak má úžasnou barvu a legíny vypadají skvěle)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta barva laku je nádherná, já se taky musím učit, otrava!

    OdpovědětVymazat
  10. Ty ouška jsou roztomilá:) a já mívám učení rozházené zase všude na posteli:-D a ty legíny pak ukaž v nějakém outfitu!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám stejný lak je boží! :D U nás jedna holka taková ouška nosí normálně :D je blázen do koček :D

    OdpovědětVymazat
  12. Držím palce k přijímačkám. Já jsem ti říkala, že se s učením přesuneš na zem!:D
    A ten sirup taky znám, máme ho doma, akorát myslím oranžovej nebo žlutej.

    OdpovědětVymazat
  13. také držím palce ke prijimackam:)

    OdpovědětVymazat
  14. Posloupnosti! Teď jsme je dobrali (plus ještě složené úrokování a střádání což k tomu tak trochu patří) a matika mě zas na nějakou dobu začne štvát :D Goniometrie, achjo O.o
    S těma ouškama je to úplně super nápad :) Já se na poslední zvonění netěším, vloni mi čtvrťáci stříkli ocet do oka, to fakt moc příjemné nebylo :D Tu sukni chci taky ! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to berete úplně ve stejném pořadí jako my jsme brali :D Úrokování už si nepamatuju, musím to zopakovat k maturitě a goniometrie mě taky nebaví :D
      Jo tak to muselo být nepříjemné, taky budem stříkat ocet a smradlavé "vonavky" a malovat děcka rtěnkama od vietnamců, které nejdou smýt :D Ale tak budeme se snažit nikomu neublížit.

      Vymazat
    2. Zajímavé, kámoška je na gymplu a berou to úplně jinak :D Já jsem na OA :D
      Už se těším na naše poslední zvonění, to si užiju :D Voňavky od ťamanů jsou nejhorší na světě, jednou jsem tam viděla takové ty malé "sex at the city", stříkla jsem si trochu na rukáv a pak jsem ten hnus cítila ještě týden :D Jsem zvědavá na ten tvůj kostým, budeš kočka! (doslova :D)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)