Spring wishlist

Dnešní první jarní den se opravdu vyvedl, celý den bylo krásně. Jen je škoda, že na víkend zase hlásí ochlazení.. To už není možné, opravdu.. :( Dnes se mi podařilo dočíst poslední knížku k maturitě, tak už to mám konečně v klidu za sebou a můžu se věnovat jiným věcem. V angličtině nás začala hodně intenzivně zkoušet, tak se aspon dokopu k tomu, abych se to naučila (čtěte přečetla a pak nějak improvizovaně řekla, to mi jde, protože učit se to nazpamět je podle mě hrozná blbost..). A co vaše středa?

1. Křivák - Po tom, co ho minulé jaro, popř. podzim, měla skoro každá bloggerka, hodně se mi zalíbil. A bundičku na jaro mám jenom jednu, hnědou. Tak si říkám, že křivák je nutnost :) Mám jeden vyhlídlý na votočvohoz, ale slečna mi neodpovídá, tak nevím, co z toho bude...
2. Velká černá taška - Do školy tahám pořád jen tu jednu plátěnou, zebrovanou, a už se mi hrozně přestává líbit. Opravdu to chce obyčejnou černou koženkovou tašku, nejlépe s popruhem přes rameno i s uchy. Kdyby byla tak do 300Kč, nezlobila bych se :D
3. Černé plátěné tenisky - Líbí se mi jedny u Deichmanna, vypadají jako vansky. Stojí 350Kč, což je fajn, ale zase vím, že bych nějaké tenisky sehnala i lépe. Tak pořád váhám. Ale tenisky opravdu potřebuju, ty troje, co mám, se mi začaly rozpadat.
4. Černá bodycon sukně - Nutnost. Jak si můžete všimnout, tak na jaro kupuju samé basic kousky, které mi doted v šatníku chyběly. Jednu bodycon sukni mám, ale ta je s velkou mašlí, tudíž se nehodí ke všemu.
5. Basic trička - Černé už jsem si koupila, tak bych chtěla ještě bílé a tmavě modré, to jsou takové nejlépe kombinovatelné barvy podle mě. Nejlépe je sehnat v sekáčích nebo na votočvohoz za pár korun :)
6. CHI silk infusion - A aby to nebylo jenom o oblečení, přidala jsem i jednu kosmetickou věc, která už mi leží na poště. Váhala jsem mezi Biosilkem a CHI, ale jelikož Biosilk není k mání na Aukru, tak jsem objednala CHI. Někomu nevoní jeho parfemace, tak doufám, že zrovna mně vonět bude :D Stálo mě nějakých 80Kč, ale to dělá poštovné, kdo bydlíte ve městě, kde je Sephora, tak ho tam koupíte za nějakých 40-50Kč :)

A co vy a nákupy na jaro? Co si chcete pořídit? Můj wishlist vypadá hodně ponuře, ale nebojte, tohle jsou opravdu nutné věci, samozřejmě plánuju i nějaké barevné šortky a sukýnky, apod. Přece jenom, na jaro se těším už jak dlouho, tak si ho chci i barevně užít :)

28 komentářů

  1. taky bych si ráda pořídila křivák, nejlépe se zlatými detaily :) kabelky jsou asi nejlepší z H&Mka, mám jich několik a většinou ne přímo z obchodu a jsou skvělé :) tu černou velkou, co mám, tahám skoro denně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš moc hezký wishlist, já tohle jaro(léto nechci moc utrácet, ale samozřejmě plánuji nějaké šortky a sukýnky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. hezké věci..:) ja jsem dneska přivítala jaro tím, že jsem si hodila červenou barvu na vlasy...:D

    OdpovědětVymazat
  4. kabelka je super a botky by se mi taky hodily! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také čierne tenisky idem kupovať akurát v piatok z Deichmannu :)

    OdpovědětVymazat
  6. ta bunda je krásná, taková by se mi taky líbila :) A biosilk očekávám příští týden :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. až na ty boty paráda! (tenisky nemám, nenosím, už přes rok,ne nikdy a ne žádné :D )křivák bych taky chtěla, ale nevím, mě právě odrazuje to, že ho má ted každá. proto nechápu, že píšeš, že se ti zalíbil proto, že ho na jaro a podzim měla každá blogerka. tohle totiž 99% lidí vždy odradí. modrá je dobrá! miluj tu barvu. zrovna dnes mi přišel balíček s modrými lodičkami, kdyžtak ti na fb pošlu fotku, mám i modré upnuté šaty a modrý kabát na podzim a jaro, ten ještě na žádné fotce nemám, divné :D a ten kabát je fakt skvost. někdy ti ho vyfotím. akorát mi nějak vadí ty hrozně moc upnutá trička, jasně, taky je mám a nosím, ale přijde mi, že se v tom nějak víc potím a nechci mít flekaté podpaží, že jo, takže ted začnu dávat přednost tě volným, jako máš to bílé na obrázku. volná trička ledabyle zastrčená do černé pouzdrovky, to je ono. mě se ted moje milovaná černá sukně zničila, ona se asi neměla žehlit a já ji vyžehlila a ted tam mám takové lesklé fleky, nejde to ničím dolů :( musím sehnat akutně novou. na sukních jsem závislá. tk přeji úspěch s nákupy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se napřed moc nelíbil, ale potom, jak jsem ho viděla všude, tak se mi zalíbil. A víš jak - tady v KM křivák nikdo nemá :D
      Jo ty lodičky máš moc hezké a s těmi upnutými tričky souhlasím, musí být padnoucí, ale i trochu volnější. S tou sukní by mě to nasralo, ale tak, byla to tvoje chyba, bohužel :D Koupíš novou a já snad taky!

      Vymazat
  8. Krásný věci, všechny bych brala všema deseti ;)

    OdpovědětVymazat
  9. také klasické tričká sú najlepšie:) môžeš ich so všetkým kombinovať:)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  10. tenisky zkousej hledat u Vietnamcu :) kvalita sice asi nic moc, ale cena dobra :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle sou moje nejoblíbenější kousky! Ale potřebovala bych je trochu obměnit, protože kecky se mi pomalu ale jistě rozpadaj a sukně koupená loni v HM se docela oprala..

    OdpovědětVymazat
  12. Hezký wistlist:) brala bych všechno, hlavně takovou velkou kabelku:)

    OdpovědětVymazat
  13. Tá taška je dokonalá! <3 a bundička potrebujem aj ja :)

    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tie topánky z deichamnu fakt vyzerajú ako vansky určite neváhaj :)))
    Ja by som chcela tiež nejaké šortky a hlavne tričká :)) a bundu určite hej :)) k tebe by sa rozhodne hodila :)

    OdpovědětVymazat
  15. Takovou podobnou sukní ve dvou druzích jsem viděla v Tescu (ta jejich značka F&F), taky nad ní přemýšlím :) Nevím ale teď, kolik stála :D Kabelku potřebuju taky, jednu dobrou jsem viděla v Deichmannu :)

    OdpovědětVymazat
  16. ja som sa tiez dala cestou "basic kuskov", skoda, ze mi to tak dlho trvalo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si říkám, že mi to tak dlouho trvalo! Třeba konečně nebudu cítit, že mi v šatníku "něco" chybí :D

      Vymazat
  17. http://www.everything5pounds.com/ tašku budem objednávať stadiaľto. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A sakra, tu stránku jsem neměla vidět! Chci z tama tolik věcí! Ještě, že jich mají půlku vyprodaných :D

      Vymazat
  18. taky jsem chtěla křivák a splnilo se mi to pomocí spolupráce a strašně se na něj těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, tak to máš luxusní. Já bohužel nespolupracuju s žádným e-shopem s oblečením, všechny chcou nad 1000 followers.. Sakra :D

      Vymazat
  19. taky si plánuji koupit černé tenisky a velkou černou tašku:) doufám, že se mi je poraří sehnat už zítra.. jinak to nevydržim!! :D

    OdpovědětVymazat
  20. Samé skvělé kousky, snad všechny seženeš ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Ta kabelka patří mezi mé oblíbené,je nádherná!:) Akorát teda stojí okolo 1000Kč..:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusím mít úplně tu stejnou, takže budu doufat, že seženu nějakou podobnou jednoduchou černou levněji, litr se mi za ni fakt dávat nechce :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)