Playboy Pin Up collection

Ahojte! Momentálně ležím v posteli, piju čaj a jím vitamíny ve formě ovoce.Aneb mamčin zánět průdušek přešel na mě, zatím ne v takové míře, tak snad to vykurýruju zavčas, nemůžu si dovolit chybět týden ve škole >.< Včerejšek jsem přežila, po práci mě přítel s kamarádem vytáhli dokonce na pivko, tak to byl moc fajn den. Jo a, na prázdniny jsem si naplánovala spoustu příprav na příjmačky a k maturitě, a už se mi ty volné dny začínají plnit úplně něčím jiným (kalba, bowling, možná laser games) :D A tak, pořád tu je ta jistota svatáku, že :D Taky jsem dnes mrkla do sekáče a mám dva kardigany za pár kaček, bylo tam i triko Jack Daniels, ale krátké na délku a s dlouhými rukávy, takže nevypadalo vůbec dobře.. Škoda, velká škoda.


Playboy jsem nikdy nijak nevyhledávala. Očmuchala jsem v drogerii všechny vůně, ale žádná mě nezaujala natolik, abych si ji koupila. Ale třeba pánské vůně mi moc voní, kdysi jsem příteli nějakou kupovala, ale už si nevzpomínám, která to byla. Každopádně, jednoho dne mi přišel e-mail s nabídkou otestování nové Pin Up kolekce, která se nese v retro duchu 60. let. Klasický Playboy motýlek byl změněn v rafinovanou růžovou mašličku, což si myslím, že je změna velice příjemná( Playboy má v plánu s novou retro kolekcí přijít každý rok a vytvořit tak sběratelské kousky). I samotné obaly všech výrobků (vůně, deodorant, sprchový gel) se mi moc zamlouvají. Všechny tři výrobky jsem nějakou dobu testovala, ted se s vámi chci podělit o své dojmy.
Vůně má klasický Playboy flakonek, s již zminovanou inovovanou mašličkou. Po otevření a stříknutí na kůži na vás dýchne velmi sladká vůně, na první očuchnutí se mi zas tak nezamlouvala, ale po krátké době jsem v ní začala cítit něco jako sladkou zvýkačku a mému nosu se velmi zalíbila. Koho zajímá složení, tak:
Hlava: bergamot, ananas, broskvový extrakt
Srdce: cukrová vata, exotická růže, divoký jasmín
Základ: benzoin, kašmír, santalové dřevo, pačuli, pražené mandle
Hodně zajímavé, co? Samé dobroty, je to taková svěží ovocná hravá vůně. Co se týče výdrže, je to maximálně pět hodin, víc ne. Ale na to, že toaletka stojí 299 Kč, to je výdrž velice dobrá :)

Něco málo k deodorantu - nastříkala jsem se s ním pouze párkrát, protože jsem dopředu věděla, že nebude mít nijak výrazné účinky. A měla jsem pravdu - bohužel pro průměrně se potícího člověka je nedostačující. Takže si ho nechávám jako osvěžení po tělocviku, nebo nouzovku, když u sebe nemám toaletku nebo parfém. Ale ochranu proti pocení opravdu nečekejte. Sama od sebe bych si ho nekoupila, raději používám Adidas a takové, u kterých vím, že mně nenechají ve štychu :)

A nakonec sprchový gel. V poslední době se mi v koupelně nahromadilo opravdu hodně sprchových gelů, ale tento jsem vyzkoušela ráda. Má takovou řidší konzistenci, ovšem pění nádherně a voní ještě lépe. Vůni na pokožce cítím i hodinu po sprchování, takže opravdu nemám co vytknout :) 

Celkově jsem spokojená a hromadné hodnocení mi vychází na 8 bodů z 10 možných. Zas tak ujetá na sladké vůně nejsem, abych si něco z těchto výrobků koupila znova, až mi dojdou, ale je to příjemný vonící závan v mé kosmetické sbírce. Sprchový gel jsem viděla dokonce už i v Tescu, takže tato kolekce už by měla být normálně v prodeji. V Tescu je dokonce sprcháč zlevněný na nějakých 70 Kč, tak se mrkněte :)

Nakonec bych vás chtěla upozornit na facebookovou aplikaci, do které můžete nahrávat své "pin up" looky a vyhrát profesionální focení. To už za tu zkoušku stojí, ne? Mrkněte SEM.

18 komentářů

  1. ten parfém voní nádherně!
    hlavně se brzy uzdrav, ovocem nic nezkazíš, akorát budeš krásnější a hubenější ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí jejich obaly, jsou sladké :)

    OdpovědětVymazat
  3. miluji jasmín v srdci vůně a dřevo v základu, ale v kombinaci s pačuli a pak ten ananas s růží, to ne :D ananas miluju k jídlu, v parfémech ujde, ale nesmí se kombinovat s ničím květinovým :D
    sakra asi si hodím životopisy do parfumerek v ostravě, zjištuji, že se už i malinko vyznám :D ale jen v těch vůních, kde je v srdci jasmín, po jiných ani nekoukám ani nečichám, nevím proč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se ve vůních vůbec neorientuju, voní mi všelicos a neposuzuju kombinace složek. Ale nejvíc mi asi voní čistě květinové vůně, jak jsem psala, jsem moc ráda, že jsem tohle mohla vyzkoušet, ale sama bych si to nekoupila :)

      Vymazat
  4. Jé, tak se brzy uzdrav. Tahle kolekce je boží, líbí se mi ta růžová mašlička na flakonku :)) !

    OdpovědětVymazat
  5. Mě teda ten sprchový gel voní neobyčejně obyčejně. prostě mýdlo. Ale deodorant i toaletka voní docela dobře. Přibližně tak, že bych měla radost, kdybych je dostala, ale sama bych si koupila jiné. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím souhlasím, ale ten sprcháč mi rozhodně jako mýdlo nevoní. Vůni mýdla nejvíc nesnáším :D

      Vymazat
  6. Ten "parfém" vypadá skvěle, sladké vůně mám moc ráda :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tie obaly sú tak strašne krásne :3

    OdpovědětVymazat
  8. Já vždy když mi dojde má chanelka a čekám na další tak si na těch pár dní koupím právě nějakou od playboye, podle mě voní krásně, hlavně ta červená. Jinak tyhle mají krásné obaly :)

    OdpovědětVymazat
  9. Oh, to vypadá skvěle! A navíc Playboy nádherně voní!

    OdpovědětVymazat
  10. Já má zase strašně ráda sladké vůně, takže se možná kouknu na tu toaletku :) Sice Playboy moc nevyhledávám, ale tak jednou za čas. Proč ne?

    OdpovědětVymazat
  11. Mám jednu vůni od Playboye a vůbec mi nevoní, ani nevím, proč jsem si ji koupila :D, tuhle kolekci ale očuchat určitě půjdu, už jsem jí v Dmku normálně viděla :).

    OdpovědětVymazat
  12. taky na Playboy nějak neulítávám, ale ráda zkouším nové sprcháče, takže.. ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)