My everyday makeup

Poslední dobou mi fakt, že je pátek, nijak výrazně nezvedá náladu. Venku zima jak v psírně, maturita na krku, ach jo. Už aby aspon bylo teplo, protože, řekněme si to na rovinu, ta maturita mě zas až tak netankuje :D Balíček na poště obsahoval úžasnou věc, brzy o ní uslyšíte. Celkově mám připravených hodně recenzí a jak to vypadá, z mého blogu se stává spíše kosmetický blog. Snad vám to nevadí, já zas toho oblečení nemám tolik, abych přidávala outfity častěji. A dnes uvidíte můj každodenní makeup, tento článek už jsem měla v plánu dlouho, tak konečně dnes se k němu dostávám :)






Moje ranní rutina začíná vždy BB krémem. Používám BB od Misshy, konkrétně Perfect cover (recenze), který najděte třeba TADY. Ten mi opravdu nádherně sjednotí plet, takže potom stačí už jen použít tekutý korektor pod oči (recenze) a Make-up coverem zakrýt případné pupínky či nedokonalosti. Pak celý obličej přepudruju mým oblíbeným pudrem Stay Matte (recenze).
 Dále následuje moje oblíbená tvářenka (recenze) a hnědým stínem z paletky (jsou to ty dva nejprázdnější, pochopitelně :D) zvýrazním obočí.
 Oči si dělám až nakonec, vím, že někdo jimi začíná (dělám to taky, ale jen u složitějších kreací), ale u každodenního makeupu vím, že očima nic nezkazím, takže je dělám nakonec :) Většinou používám jen řasenku, ale dnes jsem použila i oblíbené Color Tattoo, které používám tak jednou do týdně, tak proč ho sem taky nepřidat. Nanáším ho prstem nebo klasickým štětečkem, který je asi na nanášení lepší. Pak si řasy natočím klasickými kleštičkami, které mám už hooodně dlouho od vietnamců a aplikuji dvě vrstvy řasenky (recenze). Občas si namaluju i spodní řasy, podle toho, jakou mám náladu :) A to je vše, takto vyrážím každý den do školy!



A co vaše make up rutina? Používáte něco navíc nebo naopak o něco méně? Určitě mi napište, ráda si to přečtu :)

38 komentářů

  1. Ty stíny do bronzova ti moc sluší :-) A na tvůj zelený pruh ve vlasech se nemůžu vynadívat!!!

    OdpovědětVymazat
  2. příjemné líčení, pudr mám doma také a je super!

    OdpovědětVymazat
  3. ty stíny ti moc sluší..prosimtě, jaký odstín máš toho korektoru? :-) já mám doma 221 a je na mě strašně tmavý a to jsem si říkala, že budeme mít podobný odstín pleti...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho Dermacolu? 213 a i tak je na mě tmavý, 221 je o něco tmavší no.. Potřebovala bych 208, bohužel v drogerkách se snad nevyskytuje :(

      Vymazat
    2. Zkus drogerku naproti bance GEmoney , a nebo ho mívají v malé drogerce kousek od Tabu

      Vymazat
    3. Jojo už mi tu nějaká holčina psala, že v té u Tabu ho mají. Ale než mi dojde tento, tak uplyne tak rok, používám ho fakt minimálně :D

      Vymazat
  4. Zemité odstíny stínů jsou skvělé ! :-) Stálo 299 kč a řeknu ti že je boží ! Zaprvé, laptop, ti to nezahřeje, a úkoly a věci do školy si na tom psát v posteli, to je bomba ! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Paráda :) já používám vesměs to stejné, jen místo BB makeup a místo stínů většinou nic nebo linku :) Ale o BB přemýšlím už dlouho a možná na něj taky dojde :D

    OdpovědětVymazat
  6. ten Dermacol make-up cover mám taky a je super:)) a na ten pudr mám už delší dobu zálusk :) a můj make-up? ve školní dny se líčím přirozeně, tzn. make-up, pudr, řasenka, korektor, jelení lůj a někdy lesk nebo rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Do školy veľmi krásne líčenie :-) možno by som lícenku aplikovala viac na jabĺčka ako ku spánkom. Rozžiarilo by ťa to ešte viac :-)
    Inak palec hore :-)

    OdpovědětVymazat
  8. tady máš opravdu moc hezké objemné vlasy :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. ten púder si chcem kúpiť ale ešte uvažujem nad miss sporty ale z rady stay matte chcem make-up ale pekné líčenie na nudný deň v škole :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Hezké přirozené líčení :-) Není ta paletka náhodou z časopisu Yellow? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anooo, je hrozně stará, mám ji už tak 4 roky a používám z ní jenom ty hnědé stíny, občas i světlý na stínování, ale jinak moc ne :D A na to, že je z časopisu, je super!

      Vymazat
  11. Vyzeráš krásne :) A môj každodenný makeup, je v podstate podobný, snažím sa vždy tiene dávať aj iné, pretože ich mám dosť a nevyničím ich do konca života :D a ešte používam podkladový primer na viečka, sem tam keď nestíham tiene, tak si dám tekutú linku, v tej mám už prax, takže mi to ide odruky :D

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám doma dost stínů a nemám šanci je spotřebovat :D Proto už momentálně žádné nové nekupuju. Taky používám bázi pod stíny, ale pod Color Tattoo to ani není potřeba, proto jsem ji jaksi zapomněla vyfotit :D

      Vymazat
  12. ja si vždycky dávám stín nakonec:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta zima je fakt hrozná, to máš pravdu. Už aby nás opustila, vždyť se ani nedá být venku sakra, kord na vesnici člověk pak nemá co dělat, jen lenošit doma a to už mě nebaví :D.
    Moc ti to sluší a BB od Misshy mám taky, jsem s ním nejvíc spokojená. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. >.< A to má být do konce března mínus.. A ani duben nemá být nijak extra teplý, sakra, už mě to fakt sere, že to tak musím napsat!
      Ano, tohle BB je vážně super!

      Vymazat
  14. používám stejnou tvářenku, Dermacol korektor, a mám i stejnou řasenku a Color tatoo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to je super, že tolik výrobků sdílíme :) Zrovna ty, co máme společné, mám asi nejraději!

      Vymazat
  15. na šklu docela výrazné :D díky bohu za mouplet, kdy mi stačí nanést krém, udělám si obočí,řasenku a jdu. :D když se namaluju víc, stejně vypadám pořád stejně. joo ale tvářenku si někdy dávám. loni denně, ted omezuji, nebaví mě to malovat, do školy rozhodně ne :D
    každopádně ty stíny ti moc sluší. nevím, jestli to vypadá taktmavě, sytě a výrazně jen na fotce nebo i ve skutečnosti, ale pokud i ve skutečnosti, volila bych je spíš na jinou příležitost než do školy. i když, když máš otevřené oči, ani moc vidět nejdou, jen lehce, tak se to asi vyrovná. moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ne tyjo. Já taky nemám problémy s pletí, proto používám jenom BBčko, ale často se na něj vyprdnu a jenom zamaskuju pupínky a kruhy pod očima :) Na tvářenku jsem si zvykla, takže ji nosím denně. Líčení mi trvá zhruba 10 minut, takže fakt rychlovka. Ty stíny jsou celkem výrazné, máš pravdu, s otevřenýma očima nejdou nijak moc vidět. Ale jak píšu, nosím je tak jednou do týdne, když si vzpomenu :D

      Vymazat
  16. Já si dávám jen lehký make-up od Catrice, je to spíš takový zabarvený krém :D Ale nemám problémy s pletí, tak mi vyhovuje :) Když mám sem tam nějaký pupínek, zakryju ho korektorem od Alverde a obličej přepudruju takovým tím obyčejným pudrem od Miss Sporty So Matte. Vydrží mi snad 150let, s pudrem to nepřeháním.
    Pak si dám jen řasenku a černou linku jen dovnitř očí, která oči trochu zvětšuje, ale stejně moc nevydrží :D Trochu dodělám obočí a jdu :D Líčím se tak 10minut, když jdu někam o víkendu, přidám k tomu jen tekuté linky, dřív jsem si je dělala i do školy, ale teď se mi po ránu už neskutečně nechce :D Vyjímečně si dám i nějaký stín, ale používám stejně jen takové, které skoro nejdou poznat :D
    Ty se líčíš moc hezky, na takový obyčejný školní den nestojí za to se hodinu ráno krášlit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní skvěle, taky jsem kdysi ten pudr od Miss Sporty měla a nebyl vůbec špatný :) Jo mně ten můj taky vydrží rok, možná i víc, taky to s ním nijak nepřeháním. Linky si dělám úplně minimálně, protože je pořád neumím tak dobře, jak bych chtěla, tak se mi s tím ráno nechce prcat. Přesně, taky mi to trvá tak 10 minut, na co se s tím prdět nějak déle, že, do školy.. :D

      Vymazat
  17. si krásna, také nenápadné líčenie , nič prehnané, proste fakt na každý deň :)

    OdpovědětVymazat
  18. krásna si :)

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Potešila by som, keby si sa stala mojou followerkou- http://luciapodmanicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  19. u mě se make-up do skoly deli na stiham a nestiham:D:D
    kdyz nestiham tak krem make-up a korektor a rasenka.. kdyz stiham dam nejake stiny nebo linku nebo oboje:D.D
    jinam moc krasne liceni... uz moc dlouho uvazujo ze si koupim color tattoos v hnědé neb zlaté:))
    Vybadaji krásně.. ale hlavně na hnědých očí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu, taky si stíny nebo linku dávám jenom když stíhám :D Děkuju a color tattoo si určitě pořid, sice je to dražší záležitost, za 1 stín 150Kč, ale občas na ně bývají akce, já za něj dala stovku a investice to byla fakt dobrá, je to můj nejlepší stín, nejlíp drží a nosila bych ho pořád, hodí se ke všemu, hlavně k hnědým očím, to máš pravdu :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)