Vert comme le revolver

Tak mi to nedalo a podala jsem si ještě jednu přihlášku, jistotu. Potvrdím ve škole papír a vezmou mě bez příjmaček. Ale samozřejmě nejvíc chci na tu fráninu + hosp.politiku :) V pátek píšeme literaturu z úplně moc autorů, ještě takové nezáživné téma (social.realismus..) a řekl nám to až dnes. Co už, to se zvládne. Ještě si tento týden musím zajít na zaměstnaneckou prohlídku, at můžu zase další rok brigádničit v Tescu. Co vy, jak přežíváte školu a ten hnus venku? :)



 Jedna před naším Arcibiskupským zámkem, v neděli nám hledání vhodného prostředí s dobrým světlem zabralo dost času, tak proto jsou fotky focené na třech místech :)
 Retro dveře a Tomášek se ještě musí naučit vychytat svislé držení zrcadlovky, at jsou dveře příště rovně :P


Bububu!

 Kdybych tam spadla.. :D
Kulich - C&A, svetr - ??, košile - Esprit (secondhand), kalhoty - Peek & Cloppenburg, boty - vietnamci, pásek - Tommy Hilfiger (secondhand), řetízek - od Toma

Bobble hat - C&A, sweather - ??, shirt - Esprit (secondhand), pants - Peek & Cloppenburg, combat boots - vietnamese shop, belt - Tommy Hilfiger (secondhand), necklace - gift from Tom

38 komentářů

  1. nádherné fotky, opravdu ti to na nich moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné fotky a nádherná barva čepice :))

    OdpovědětVymazat
  3. čepice je super a sedí mi k tvým vlasům!
    já mám na zítra zemák a dějepis, potom už jen pět témat na čtvrteční francouzskou olympiádu a mám hotovo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo ladí mi k proužku :D
      Taky toho nemáš málo, už aby byly ty prázdniny!

      Vymazat
  4. Vonku je škaredo a ty fotíš úplne obdiv :D Krásne fotky :)

    OdpovědětVymazat
  5. s tím hnusem venku jsi to vystihla přesně.. nesnáším ho..
    ta čepka ti sekne ;))

    OdpovědětVymazat
  6. to su genialne fotky :)) pristane ti to :)

    OdpovědětVymazat
  7. O ! To je ta dokonalá zelená čepice ? Strašně ti to sluší, vážně moc, jsi na KAŽDÉ fotce nádherná ! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. na tie Tvoje fotky sa, ako vždy, nedokážem vynadívať :)) a takáto petrolejovo-zeleno-neviem aká (:D) farba Ti naozaj veľmi svedčí ;))

    OdpovědětVymazat
  9. super fotky! ten hnus venku je prostě.. hnus a škola "překvapivě" totéž, jak jinak..

    OdpovědětVymazat
  10. Já sleduju na fotkách tebe a ne křivé dveře. Parádní fotky. Líbí se mi všechny ale ta poslední je nejvíc krásná.

    OdpovědětVymazat
  11. zase máš ty sklady na těch kalhotech, hrůza :D a nepěkné boty.
    každopádně svetr + límeček, mmm to zbožnuju. :) moc hezké.
    a na jakou školu máš tu jistotu? sakra já nemám ještě podané přihlášky nikam, jen tu jednu, na kterou mám za týden zkoušky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi taky sklad.. A boty jsou krásné!
      Na VUT obor Matematické metody v ekonomice. No to by sis podat měla tyjo, do 28.2. má většina škol uzávěrku, než to poplatíš, někde chcou ještě poslat nějaký potvrzení.. Abys to stihla :D

      Vymazat
    2. no co já jsem sklad, tak se koukni, u švu, u kolen atd máš ty khltoy poskládané, skrčené,prostě to je hruza :D ja vim, vyžehlit to nejde to dělají ty kalhoty, ale takove kalhoty jsou na hovno :D a tyhle boty nosi metalaci, me se to nelibi, je to pro tvrdacky outfit s cernou kapi , cernou sukni az naz zem a ja envim jak jeste o ty metalacky nosi. blee :D
      tyjo, zvlastni obor, co z toho muzes byt? :D moje školy to maj snad do konce března ten deadline.

      Vymazat
    3. Já musím souhlasit. První fotka dokonalá, ale ty to tím spodkem všechno zabiješ. Jednou sukní a ponožkama. Po druhé růžovými kahotami, které mají prapodivný tvar (myslím, že byly úplně stejné jako tyto zelené´) a narveš je do těchhle bot, které jsou super, ale Tobě absolutně nesluší v kombinacemi s takovými kalhotami, navíc Tě to celý nějak podivně rozšiřuje no nevím ... Hlavně nechápu smysl nakupování těchhle prapodivných kalhot. Fakt nechci být zlá, ale už je pro svoje dobro nenos. :D Kup si tmavě modrý nebo černý nevyšisovaný džíny a bude to skvělý! :D Lenka

      Vymazat
    4. Nejsou stejné jako tyhle zelené, ale chápu, co tím myslíš. Černý a tmavě modrý kalhoty samozřejmě taky mám, ale kdybych nosila jenom ty, bylo by tady pořád to stejný.
      Já teda děkuju za kritiku, ale prostě je budu nosit dál, i v kombinaci s těmato botama :) Pro mě jsou hlavně i praktické, jsou to moje nejteplejší boty na zimu.

      Vymazat
  12. pěkný, akorát se mi zdá, že ti jsou ty kalhoty trošku větší a někdy ti úplně nesedí :)
    jinak jaká je ta škola bez přijímaček? :D šup sem s ní! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsou, možná trochu v oblasti boků, to jsou malinko volnější :) na VUT obor Matematické metody v ekonomice mě bere bez příjmaček (musíš mít za celou střední z matiky a angličtiny 1 nebo 2 na vysvědčení).

      Vymazat
    2. Proč mi přijde, že si musíš hned každou kritiku obhájit? Já samozřejmě mám ráda,když odepíšeš na komentáře, což jsi asi jediná blogerka co znám, která je na tohle tak poctivá. Ale přijde mi, že si tu kritiku celkem nepřipouštíš :D Já nevím, já musím souhlasit, taky se mi ty kalhoty nelíbí :) Promiň, promiň, promiň a ještě tisíckrát promiň. Musela jsem to napsat. Měj se hezky :))))

      Vymazat
    3. Ale jo, já jsem za tu kritiku ráda, přijímám ji. Taky by mě to nebavilo, kdybyste mě pořád jenom chválili, to fakt ne :) Jenom mi přijde, že někdy řešíte až moc velký detaily (zrovna u těchto kalhot, jestli mají sklady nebo nemají..). Ale ok, já to beru. Jen prostě nechodím POUZE ve skinny kalhotech, mnohem raději si vezmu takové volnější, než se mačkat ve skinnách.

      Vymazat
  13. Krásné fotky, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  14. Na mě moc zelené v detailech, ale ta poslední fotka, ta je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  15. pěkné fotky :) držím palce ať se dostaneš na tu vysněnou školu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásně ladíš, sluší Ti to :))

    OdpovědětVymazat
  17. Mě tam nesedí ty boty :) ale jinak ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  18. Nádherné fotky a outfit se taky povedl! Moc ti to sluší :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  19. Tenhle příspěvek mě neskutečně potěšil, konkrétně jeho psaná část (překvapivě). Jsem už otrávená z toho, jak si spousta blogerek jen stěžuje na hromady učení atd. Takže oceňuju, že Ty to bereš tak, jak to je, a nejsi samá stížnost. Tenhle přístup vážně oceňuju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, ty jsi mě zase potěšila tvým komentářem :) Ano, beru to tak, jak to je. Pokud si dokážeš rozvrhnout čas, tak stíháš učení i blog - což zatím stíhám, s blížícím se dubnem a květnem už to asi nebude tak slavné, ale zatím se snažím :)

      Vymazat
  20. nechci být hnusná, jen mohla by sis koupit odžmolkovač:) a to u více svetrů tady:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)