January favourites

Páni. Přijdu na mail, 41 nových mailů a z toho 30 jen z Youtube. Přibylo i pár odběratelů přes GFC, děkuju vám! Ani nevíte, jak to vždy potěší a zahřeje na duši :) Včerejší oslava se povedla, nic divokého, ale přesto to bylo fajn. Dnešek jsem strávila v práci a za chvíli mě čeká žehlení, ke kterému si pustím další díl Game of Thrones. O tomto seriálu se zminuju i v dnešním videu, mrkněte se :)

Kdybyste měli jakékoli dotazy, pište na můj ask.fm. Nebo klidně na formspring :)

20 komentářů

  1. tvoje videá sa mi veľmi páčia, majú pointu a ty si jednoducho zlatá :) a okrem toho Game of Thrones je moja srdcovečka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já začla Game of Thrones číst, a zatím mě to moc nenadchlo :(
      video super!

      Vymazat
    2. V případě GoT asi bude lepší seriál, nedokážu si představit, že bych to četla. Děkuju vám :)

      Vymazat
    3. ja mám práveže aj všetky diely, čo zatiaľ vyšli prečítané :) ja som na takéto fantasy a nečakané zvraty :D

      Vymazat
  2. ahoj nechtěla by sis někdy něco z Lush? Tvoje recenze jsou nej nej!!!;) B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koupit ..:D ;) B.

      Vymazat
    2. Nene, Lush mě vůbec neláká. V obchůdku se stavím vždy, když jsem ve Vídni, ale nekoupím si nic :D Voní to úžasně, to ano, ale ceny mi přijdou přemrštěné.

      Vymazat
  3. Super video. Docela jsi mě inspirovala, že bych taky měla jedno natočit, ale bohužel mi momentálně vypověděla kamera a na foťák moc kvalitně netočí.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny náhrdelník :-) kde si si ho kúpila? Naozaj ma veľmi oslovil :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, je z ebay a stál mě 2 dolary, fakt výhodný kup :)

      Vymazat
  5. Super video, si moc milá :) We Come Running som si hneď pustila a aj keď ma to najprv veľmi neoslovilo, teraz to počúvam stále dokola :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Jo, ono se to dostane pod kůži až po chvilce, mě se to taky napřed až tak nelíbilo a ted si to pouštím pořád :D

      Vymazat
  6. jsem ráda, že se ti GoT líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, GoT je skvělej seriál, už se nemůžu dočkat další série. :)) Ještě k tomu filmu The Perks of Being a Wallflower..Existuje i knížka a tam se to překládá jako Ten, kdo stojí v koutě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je takový učesanější překlad, díky za info :) A já se na GoT nesmím dívat tak rychle, nebo pak budu dlouho čekat na další sérii :D

      Vymazat
  8. Já jsem si The Perks of Being a Wallflower hned po prvním zhlédnutí zamilovala a těší mě každej další člověk, kterej to vnímá podobně :)

    OdpovědětVymazat
  9. pekné video a máš velmi príjemný prejav :)

    OdpovědětVymazat
  10. jééé, Ani! netušila jsem, že koukáš na GoT :)) jen koukej, koukej. já se už nemůžu dočkat třetí řady, protože zkouknuto už mám ;) zase Ti to zase moc sluší :) také teď čtu jen maturitní četbu - naposled se mi hrozně líbil Hrabal a jeho Obsluhoval jsem anglického krále, takže taky doporučuju! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teprve chvilku no :) My se na Obsluhoval jsem.. dívali, ale spala jsem u toho, nečetla jsem to, tak jsem se na to ani nedívala. 20 knížek už vybraných mám, ale přemýšlím nad vyšoupnutím Kdo chytá v žitě, netuším, co bych o tom řekla. Tak to budu muset něčím nahradit :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)