How I organize my personal organizer

Osmihodinovka v práci za mnou, zklamání z voleb za mnou, spousta práce do školy přede mnou. Musím mrknout na Kupce benátského, dopodrobna propracovat 10 knížek k maturitě, protože učitel z toho bude zkoušet, a taky asi mrknu na matiku. Na večeři jsem poprvé ve svém životě měla kuskus a prohlašuju ho za mého nového oblíbence, vážně mi moc moc chutná :) Dnes uvidíte video, které už je od včerejška na mém youtube - Jak si organizuji diář. Můžete mi napsat, jaké diáře máte vy a jestli si je organizujete podobně nebo úplně jinak :)


21 komentářů

  1. Já jsem z voleb taky zklamaná ://... Kuskus je můj oblíbený díky příteli, který ho dělá docela často a moc mi chutná :) S tou školou tě lituju, já maturovala loni a už bych znovu nechtěla, ale to zvládneš :))

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda tvoje videa.. Už dlouhou dobu mě fascinuje tvůj hlas :) Jako v dobrém smyslu samozřejmě :) Co se týče diáře, já teď používám z Elle a je přesně takový, jak popisuješ diáře z Joye... což mi moc nevyhovuje, takže budu muset pořídit podobný jako máš ty. Jen s obrázky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Wendy :) Ano, u nás ve třídě taky má pár holek ten z Elle a je pododně organizovaný jako ty z JOY.

      Vymazat
  3. tyjo taky mám diář třetím rokem, nakonec jsem si koupila týdenní, denní by byl moc, přesně jak říkáš :D já zase zvýrazňovač používám k zvýraznění důležitých věcí a když je splním tak vždycky udělám fajfku (jako od nike :D)

    btw. ten kabát mám opravdu z NYeru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha :D Jo fajfky jsem si taky kdysi dělala, to je taky dobrý způsob.

      Vymazat
  4. ja a organizácia to akosi nejde dokopy a obdivujem ľudí ako ty :)
    cara mia

    OdpovědětVymazat
  5. Volby jsou pro mě velkým zklamáním. A opravdu si myslím, že je to z bláta do louže. Jinak přeju moc štěstí u maturity. A chválím video.

    OdpovědětVymazat
  6. ty si tak strašne milá <3 aww <3
    No síce som zo slovenska fandila som Schwarzenbergovi :(

    OdpovědětVymazat
  7. Mám naprosto nejvíc roztomilej diář z Marks&Spencer s Medvídkem Pú :) A s kuskusem souhlasím, je to jedno z mým hodně oblíbených jídel, nejlepší dělal kamarád v čajovně...

    OdpovědětVymazat
  8. Hezke video:) Já osobně jsem papírové diáře vyměnila za "elektronické" Takže všechny poznámky, úkoly atd. si zapisuji do Ipadu:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to zatím baví, zapisovat si věci ručně, ale do budoucna to taky asi vyměním za elektronický, líbí se mi to :)

      Vymazat
  9. taky bych měla zpracovat už některé knížky, ale mám toho tedka nějak moc (hlavně že teď komentuji své oblíbené blogy:D)
    a video jsem se koukala už včera a musím říct, že máme docela podobný styl:) já co nevím, tak to si nezapíšu, takže diář je pro mě poměrně důlěžitá věc:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tu ted sedím a odpovídám na komentáře, i když už bych s tím měla začít, mám to na středu, zítra jedu do Brna a v úterý už se mi nebude chtít to odpoledne dělat :D
      Moc děkuju, já ještě 4 roky zpátky nechápala lidi, co si musí všechno zapisovat, ale ted bez diáře nemůžu žít :)

      Vymazat
  10. Super video ! :)
    Já jsem si nejdřív myslela že tam za tebou jsou dveře, ale ona je tam knihovna :D

    OdpovědětVymazat
  11. jsme na tom skoro stejně, taky jsem zklamaná z voleb, taky mě čeká spousta knížek k maturitě a taky mám ráda kuskus :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc povedené video :) Bavilo mě od začátku do konce, super :)

    OdpovědětVymazat
  13. Videá a posty s diármi mám strašne rada :) Môj diár je teda pravý opak tvojho, mám na dvojstránke celý mesiac a na každý deň mám jeden riadok a bohato mi to stačí :) Píšem si tam len skúšky a písomky, kedy mám ísť do roboty a narodeniny mojich blízkych a tieto tri veci si zvýrazňujem rôznymi farbami, nech v tom mám prehľad čo je čo, takže mám diárik pekný farebný :) Na veci ohľadom blogu mám potom spešl zápisník, tam si kreslím a píšem nápady na nechty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo tak jeden řádek na den by mi asi fakt nestačil! O spešl diáři na věci okolo blogu jsem taky přemýšlela, to je fajn nápad :(

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)