Big nail art brushes review

Ráno jsem se probudila nemocná, tak mám vysvštlení proč mi ty dva dny bylo divně. Mám zvýšenou teplotu a bolí mě hlava, ale nic, co bych nevyležela za víkend :) Mrknu na Game of thrones (začínám se na to dívat, tak jsem zvědavá) a taky si udělám třeba nějaký TSPčka nebo přečtu povinnou četbu. Snad máte hezčí víkend, pokusím se vám ho kdyžtak zlepšit touto recenzí, kterou jsem připravovala dlouho a dala si na ní záležet, tak snad to oceníte :)



 Set obsahuje 15 štětců (tedy, 14 štětců a 1 zdobičku) a dostala jsem ho z internetového obchodu bornprettystore.com, konkrétně ho najdete TADY.
Obsahuje dva tzv. "fan brushes", které mají tvar vějíře a můžete s nimi vytvořit žádaný ombré efekt či takové pruhy, který ukazuje jedna youtuberka třeba TADY. Já se s nimi pokusila o ombré, výsledek můžete vidět dole na fotce :)

 Druhá skupina štětců jsou štětce zdobící, já je používám hlavně jako tzv. stripery, na proužky. Ale jak vidíte na další fotce, lze s nimi vytvořit prakticky cokoliv tenkého - srdíčka, tečky, zkrátka různé linie.


 Další skupina štětců jsou štětce na malování větších ploch nehtů, co jsem se dočetla, tak je využijí spíše slečny, které zdobí gelové nehty. Třeba tahle youtuberka má přesně na tento set hezkou videorecenzi a tam vidíte, na co hlavně se tento typ štětců používá. Najdete to TADY. Já s nimi zkusila francouzskou manikúru a s tím širším podélný pruh, na který pak ještě přišly tečky se zdobičkou :)


 Tak a poslední kousek je zdobička neboli dotting tool, která má teda extrémně malinkou kuličku na konci, takže s ní uděláte opravdu malinké tečky, a to se mi líbí :)

Nakonec vidíte všechny nehty, které i když je každý jiný, vypadají spolu docela dobře, no ne? Zalíbilo se spojení těchto dvou laků, jsou oba od Essence, ten nude je z nude kolekce a jmenuje se Iced latte, mentolový nese název You belong to me.
Ještě bych chtěla podotknout, že je lepší štětce používat s akrylovými barvami, potom vám neztvrdnou a lépe se s nimi pracuje. Já je používám pouze s laky, s akrylovými barvami zatím zkušenost nemám, a pokud je potom na chvíli necháte v odlakovači, neztvrdnou a dají se zase použít :) Takže pokud nad nimi někdo uvažujete, ale taky nemáte akrylové barvy, není to vůbec žádný problém.

Jsem velmi spokojená, a i když rozhodně nevyužiju všechny, některé se staly věrnými pomocníky při nail artu :) Za mě 10 bodů z 10 možných

Nezapomínejte na to, že zadáním kodu DDJ61 získáte 10% slevu na váš nákup :) 

23 komentářů

  1. štětečky jsou supr + máš krásné ruce.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Štětečky vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. super :)) ja si ich plánujem kúpiť (menšie balenie )tak som na ne zvedavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. http://michalkacz.blogspot.cz/

    NEJLEPŠÍ BLOG O MODELCE :) STANTE SE
    I VY PRAVIDELNÝMI ČTENÁŘI.
    MOC DĚKUJI ;) !!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, musíš mi ten komentář přidat vždycky dvakrát? Už jednou jsem ten druhý mazala. Kdybys napsala nějaký komentář ke článku a pod to adresu blogu, podívám se stokrát radši!
      P.S. Caps lock a milion vykřičníků nepomůže :)

      Vymazat
  5. Pěkný, vypadá to zajímavě! Já teda na zdobení nehtů nejsem, ale ten štěteček na ombré se mi fakt líbí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je takový hrozně heboučký, vždycky, když ho vidím, tak si s ním hraju :D Je příjemný na obličeji :D

      Vymazat
  6. Asi najkrajšie nechty čo som kedy videla:OO Máš nového followera;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://galaxy-with-bee.blogspot.sk

      Vymazat
    2. Až tak? Tak to děkuju moc, mrkni i na moje další nehty, myslím, že jich tu je plno zajímavějších :)

      Vymazat
  7. Pěkné, tolik štětců na nehty jsem ještě neviděla. Jsem taky nějaká nachcípaná :( jen doufám , že to nebude nadlouho protže, mám za dva dny zkoušku z anatomie...:/ Barun

    OdpovědětVymazat
  8. super članok :) krásne nechty :)

    OdpovědětVymazat
  9. S těmi si určitě ještě hodně vyhraješ :).

    OdpovědětVymazat
  10. já ti říkala at v pátek nechodíš do školy :D pak musíš, říct, jak se ti GoT líbí. ale kritizuj až po několika dílech, po dvou to nemá smysl :D já byla včera na šedesátce babičky, oprvé mám fotku elé své postavy, vždycky mám všude fotku obličeje a ted konečně i noh, tak ti pak až budeš na fb třeba pošlu svuj radoby otfit jak vy ho vždycky davate na ty blogy :D

    OdpovědětVymazat
  11. Můj víkend byl tak nějak přijatelný... Ty nejtenčí štětce by se mi líbily, kdyby ses nějakého nutně potřebovala zbavit, jsem tu! :D Jinak přeji brzké uzdravení.

    OdpovědětVymazat
  12. Dá se říct,že hodně mladé :D Blog už mám jeden skoro rok,ale tohle je druhý a přecházím,asi.
    -Ono kolikrát např. 14 letá děvčata ví a oblékají se lépe než třeba 25 leté slečný ;))
    Děkuji :))
    Uzdrav se!Já jsem taky nemocná.
    http://lamodelastyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Ten ombré efekt je fakt super. Já beru lakování nehtů, jako takové odreagování se a tak přemýšlím, že bych se posunula trošku dál a zkusila taky nějaký ten nail art, tak dík za tip na štětečky :) M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  14. Upřímně jsem netušila, že existuje tolik štětců na nehty :D! Parádní!

    OdpovědětVymazat
  15. ja ich doma mam, vtedy som este s nechtami skor zacinala a prakticky ich nepouzivam, myslim, ze su urcene skor na modelovanie, ale je fajn vidiet ich vyuzitie, na tych tvojich sa mi neskutocne paci kombinacia farieb:)

    OdpovědětVymazat
  16. Odpovědi
    1. To neee, to nedělej ;) Zkus si koupit nějaký smradlavý krém a mazat si s ním ruce, hned tě to přejde, když si budeš chtít kousnout :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)