4/1/2013

Nebudete mi to věřit, ale po dvou dnech ve škole jsem moc ráda, že je konečně pátek :D Ráno mi bylo zas divně, tak jsem přemýšlela, že zůstanu doma, ale vidina zameškání matiky mi v tom zabránila. Ještě, že jsem tam šla, derivace bych jen tak nepochopila zpětně, je to parádně těžké :D Doma jsem nafotila celkem detailní recenzi štětců na nail art, tak ji čekejte zítra, snad se vám to bude líbit.


 Dosti stará fotka, ještě z předvánočního období - nová zásilka Ziaji, nevěřili byste, jak já ten sprcháč žeru!! Chci ho celý sníst jako :D Samozřejmě se těšte na recenze.

 Dnes přišly. Přemýšlím, jestli to má vůbec cenu, moc toho o kandidátech nevím, o politiku se nezajímám, ale zase je to důležitá volba. Tak já nevím, co vy, jdete volit?
Výhra od Timbo, tu rtěnku jsem si zamilovala! A nálepky určitě někdy uvidíte na nehtech :) 
Tak velký euro jste ještě neviděli! Od babičky pro štěstí do nového roku a už je snězené, of course :D 
 Čtu Divou Báru. Až na ten starej jazyk se to dá, krátká milá povídka :)
Užívám si světýlek na stromku! Co vy, máte jště stromek? My ho dáváme pryč většinou na Tři krále nebo až na Hromnice :D Ale to už se dlouho nestalo, tak asi o víkendu půjde pryč.

31 komentářů

  1. Bože, ty volební lístky mi vůbec neukazuj! Dnes jsem je 5 hodin vkuse vkládala do obálek na praxi! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeeežiš takový brigády/praxe jsou hrozný, to věřím, že se ti pak o nich i zdá :D

      Vymazat
  2. my taky na Tři krále, a.e dneska se nikomu nechce :D
    a zásilka od ziaji vypadá dost dobře!

    OdpovědětVymazat
  3. my máme stromček vždy dlho :) a teším sa na tie nalepky na nechtoch :)

    OdpovědětVymazat
  4. stromeček taky sundáme na tři krále ;)
    Jinak já chci jít volit...ale furt ještě nejsem rozhodnutá koho. Ňák se mi ani jeden kandidát moc nezamlouvá :D

    OdpovědětVymazat
  5. jéé já Ziaju miluju, strašně se na recenzi těším!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Stromeček máme do zítřka a tyhle články dělej častěji:))

    OdpovědětVymazat
  7. Volit půjdu určitě, u těchto voleb sice příliš nevím koho volit, ale myslím si, že je to nejen právo občana, ale částečně i povinnost, protože když lidé nechodí k volbám, tak pak nemají vůbec právo se rozčilovat. A ten sprcháč mám taky, super, sice kolu vůbec jinak nepiju, ale voní pěkně

    OdpovědětVymazat
  8. Stromek také ještě máme :). Taky s těma volbami mohli měsíc počkat, ještě tam nemůžu :D. Stejně bych na to měla stejný názor, jsem ráda, že znám pár jmen politiků a co jsou zač, tím moje veškeré politické znalosti končí :D.

    OdpovědětVymazat
  9. Také se o politiku nijak nezajímám, ani tomu nerozumím :) A stejně, volit ještě nemůžu.
    Ale nejlepší by podle mě byl Francz :)
    A Ziaja je super značka, miluju jí! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Občanku mám bůhví jak dlouho propadlou, tak uvidíme, jestli mě k volbám pustí s pasem. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Jo pujdu volit Zemana :DDDD je mi to celkem fuk kdo tam bude :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zemana nikdy bude to tu zas komunisti a fasisti..

      Vymazat
    2. nenávidím všechny, kdo mohou jen tak volit Zemana, a ještě tvrdí, že je mu to fuk. tak doprdele je to taky tvůj stát taky si o tom něco přečti, ne? tohle opravdu miluju. Zemana nikdy, naše země bude dál upadat jako za této doby Klause.

      Vymazat
    3. Přesně to už se mužem rovnou odstěhovat jestli bude Zeman prezidentem a komunisti jsou zpátky a vše jde do pr.... ještě víc ://

      Vymazat
    4. komunisti a fašisti?:D komunisti možná, ale jinak bych se radši nevyjadřovala..

      Vymazat
  12. my mame stromček dlho :-) aa.. nalepky su krásne :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Stromeček ještě máme, ale asi ho budeme zítra likvidovat...
    Já jsem ještě malá, takže k volbám nejdu, ale myslím si, že je třeba aby lidi k volbám šli, je to vážně poměrně důležitá volba. Osobně, asi nejsympatičtější a pro mě rozhodně nejchytřejším je Karel Schwarzenberg, i přesto, že mám někdy problém rozumět mu, co říká, protože strašně špatně mluví, řekla bych, že se v politice vyzná a nemá potřebu nahrabat si. Jsem zvědavá, jak ty volby nakonec dopadnou...:-)
    T.

    OdpovědětVymazat
  14. Volit určitě běžte, nebo se zvolí Franz a bude to v prdel*; já osobně jdu volit Zemana! Stromek dáváme pryč třeba až 20, když drží a neopadává, tak proč ho nemít, když jsme ho už museli uříznout ;o)
    Te.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Franze sice nevolím, ale nebude to tak v prdeli jako se zemanem proboha! zeman je debil, levicový debil... franz sice nemá zkušenosti s politikou, ale mám dojem, že tkový prezident by nám mohl prospět. a jelikož prezident má reprezentativní funkci, tak díky jeho vzhledu by se čr mohla dostat i do bližšího povědomí v ostatních zemích, konečně by se někdo začal o čr zajímat a už by si možná nikdo nemyslel, že jsme ještě československo. ty si možná říkáš, že ten vzhled lidi přece odradí, ale to jsi na omylu, takoví předsudkáři jsou jen češi, v západních zemích to nikdo neřeší. franz byl už poslán do několika zemí k politikům, aby se představil, a zatím i ho všichni jen chválí. achjo, český národ prosě ždycky byla bude netolerantní.

      Vymazat
    2. Tvá odpověď mi tolerantní vskutku nepříjde, lidi, co jsou proti zvolení Franze, k tomu mohou mít i jiné důvod než jen jeho vzhled, nemyslíš? A nevím, jestli je dobré stát o to, aby se o naší republice více mluvilo právě jen díky vzhledu prezidenta (názor "špatná reklama, taky reklama" bych ponechala stranou). A nazvat Zemana levicovým debilem je dost nevhodné.
      J.

      Vymazat
    3. "franz sice nemá zkušenosti s politikou, ale mám dojem, že tkový prezident by nám mohl prospět" ? ? ? prečítala si si to po sebe? to potom môžeš ísť za prezidentku aj ty, aj ja! uvedom sa, keď človek nemá skúsenosti s politikou, tak sa tam ide len nažrať ako prasa v žite a inak nič.
      Za komunizmu mal aspoň každý prácu, nezarábalo sa veľa, ale každý mal aspoň na to, aby si niečo vložil do huby, keďže o mnohých ľuďoch sa to nedá povedať. tu vládne anarchia, žiadna demokracia, prezident je dopredu zvolený, na vašich hlasoch nezáleží

      Vymazat
  15. Kandidáti na Prezidenta se mi letos nějak nelíbí.. Ale asi budu volit Vladimíra Franze. Myslím si ale, že vyhraje Zeman , tomu to nepřeju. Barun

    OdpovědětVymazat
  16. Tak stromek jsem odstrojovala dneska a volit půjdu, i když mám stejný problém jako ty... Připadá mi, že ať zvolíme kohokoli, není to dobrá volba. Nikdo není můj 100% favorit. Taky ještě nevím, koho budu volit. Rozhoduji se mezi dvěma kandidáty. Sledovala jsi prezidentský duel včera večer na Primě?

    OdpovědětVymazat
  17. ty derivace jsou jednoduché :) jak jsem ti říkala, už je máme celé probrané a to jsme je dělali jen celý prosinec, jednou týdně v semináři. pohodička, jednou jsem nebyla což se za ten třičtvrtě měsíc školoy někdy i pozná, zvlášt když je t dvouhodinkovka, ale já to stejně všechno nejlíp pochopím sama, nijak mi nepřítomnost nevadila, koukla jsem do tabulek a bylo to jasné. jen ty limitní derivace v limitách složených funkcí byly malinko háček, ale i přesto jsem se prokousala. jjooo a každopádně volit běž. vol kohokoli kdo se ti bude pozdávat, ale nejprve si o nich něco přečti. nejlépe at nemají komunistickou minulost (fischer), at nejsou stejní debilové jako Klaus a ve všem ho podporují (zeman... důchodce z vysočiny, zajímá se jen o přírodu k čemu nám na hradě bude), a at to není někdo v pokročilém věku aaby taky uměl mluvit, funkce prezidenta je především reprezentativní (mluvím o schwarzenbergovi, je mu 75 let, ppotřebuje už pomoci i s oblékáním, je už starý prostě a neumí mluvit)..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od kdy Zeman ve všem podporuje Klause? :D A s komunistickou minulostí bych v téhle zemi moc nevylézala...

      Vymazat
    2. Rozarie, ty jsi ale hloupá.

      Vymazat
    3. myslím, že toho o politice asi moc nevíš. prý, že se zeman zajímá jen o přírodu, to mě rozesmálo :D proč teda kandiduje na prezidenta, že?:) Je sice pravda, že funkce prezidenta je především reprezentativní, ale tam to snad nekončí! Obecně se všude mluví o tom, že je jedno koho zvolíme, protože u nás prezident nic nezmůže..naprosto nesouhlasím. A odsuzovat někoho pro jeho ne úplně dokonale artikulační schopnosti na úkor jeho inteligence, myšlenek, názorů,aj. mi přijde úsměvné..stejně tak jako když někdo říká, že u nás je to jako v cirkuse, proto tam potřebujeme nějakého šaška (V. Franze). To vždycky nevěřím vlastním uším..dobře, tak se lidem nelíbí aktuální situace, a proto ji chcou ještě dobrovolně zhoršit? Nechápu tu filozofii a když pominu fakt, že normální člověk by si obličej nepotetoval, V. Franz je naprosto marný, nemá žádný názor a pokud ano je neuvěřitelně radikální. Uznávám ale, že na výběr z kandidátů moc není..

      Vymazat
    4. Koukám, že se nám to tady zvrhlo v politickou diskuzi. Já si dnes dělala volební kalkulačku (volebnikalkulacka.cz) a tam mi vyšla dokonce Fisherová. Tak já už vůbec nevím :(

      Vymazat
  18. Tá Ziaja vyzerá skvele, musím ju niekde pozrieť :)
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Milujem dievčatá, ktoré radia, koho voliť, a pritom sa do politiky rozumejú prd makový!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)