Spotřebováno - listopad 2012

Konečně jsem si urvala trochu času pro natočení videa a článek! Včera jsem byla unavená z těch FCE a ani jsem neměla co přidat, dnes si musím zpracovat materiál na zítřejší písemku, ještě jsem se musela mrknout na jeden záznam, protože jsem ho neviděla. Aneb písemka z filmů číslo 2. Dočetla jsem Báječná léta a dnes jsme se na ně dívali, ovšem ve verzi pro nevidomé, takže některé pohyby herců byly komentované a způsobovaly salvy smíchu :D Dodalo to tomu filmu nový rozměr a moc se mi to líbilo, i když knížka je i v tomto případě lepší. Taky mi přišel BB krém ke zrecenzování, tak někdy příští týden čekejte článek :)

Recenze na líčidlo: TADY

7 komentářů

  1. Také šampóny střídám, pro vlasy je to lepší. Jinak Tě obdivuju za to točení videí, snad se k tomu taky někdy dokopu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, od tebe si toho dost cením! Já se ze začátku strašně bála a bylo to divný, mluvit do kamery. Ale poslední dobou mě to neuvěřitlně chytlo a je to lepší, než psát článek, třeba tě to taky začne bavit :)

      Vymazat
  2. Moc pěkné video jako vždy..;) Jestli by si někdy nevěděla co za post tak mě by potěšilo kdyby si udělala vánoční wishlist - co si přeješ pod stromeček...:D:) Barun

    OdpovědětVymazat
  3. jee, já taky včera dělala FCE a taky mě to uplně vyčerpalo:D a jak se ti to zdálo? mě to naštěstí překvapilo, čekala sem to mnohem horší, ale gramatiku sem zas nečekala tak hroznou, ten článek o Lochnesský příšeře, fuj:D jinak úžasné video, jako vždy!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to překvapilo - gramatiku jsem čekala horší a poslech lehčí a bylo to přesně naopak :D Ale myslím, že to nebylo tak hrozné, mám z toho dobrý pocit. Jo já tyhle články úplně nesnáším, jak ty, kde máš vybrat slovo nebo ho tam sama napsat, fuj! :D

      Vymazat
  4. Moc mě Tvá videa baví, jen pokračuj a zaplň nás jimi! :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)