Videos from the ribbon party

Dnes se ke mně dostala videa ze stužkáče, ale řekla jsem si, že stejně zveřejním jen některá, ohledně našeho programu. Naše fotky a stužkování si necháme sami pro sebe :) A ještě na konec hodím výcuc otázek z kvízu, abyste věděli, jak zhruba to probíhalo. Jinak dnešní den byl fajn, nasmála jsem se v tělocviku a pak i při cestě na oběd, doma jsem konečně stihla natočit video, na to se těšte zítra :)

Hlavní video večera, sestřih událostí od počátků světa až po den před maturitou. Tvořené pomocí filmových scének, jak jinak :) A ty siluety jsou moje práce, jenom Honza byl línej je pořádně uspořádat tak, aby šly za sebou, tak proto to vypadá tak, jak to vypadá. Ale to tam není to nejhlavnější :)

A následují tři parodie na loga známých filmových firem - Walt Disney alias Walt Gympl a místo zámku budova našeho gymplu.
Warner bros a místo znaku WB 8B :)
A parodie na MGM, místo lva náš spolužák, na jehož účet si velmi rádi děláme různé vtípky :D Za všechnu tuhle práci patří velké díky Honzovi, bez kterého by tohle nikdy nevzniklo :)
 Tohle bylo na plátně počas našeho stužkování, taky geniální Honzův nápad.

A výcuc z kvízu, takové rádoby vtipně formulované otázky, na které skoro každý učitel znal odpověd :)


Tak co, když už jste viděli i tuhle stránku programu, prohlašujete náš stužkáč za ten nejlepší? :P Ne, prostě mi napište, jak se vám to líbí a mrkněte aspon na ta krátká videjka, stojí to za to :)

9 komentářů

  1. hiihii...Na mě trošku krátké ty parodie..:) Barun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ?? Za to, že jsou krátké, může to, že už původní znělky jsou takhle krátké, přece když ti tohle běží před filmem, taky to máš takhle pár vteřin :ú

      Vymazat
  2. Jéé to je moc pěkné, hezky zpracované, snad náš stužkovák příští rok taky bude stát za to :D !

    OdpovědětVymazat
  3. VŠ objíždím takhle brzo, protože touhle dobou lidé ve čtvrtaku nemají čas :/, ve škole jsou do 17h a navíc i kamarád co minulej rok maturoval mi říkal at to raději obhlídnu ve třetáku, u nás to je trochu jiný, na talentovky se musím připravovat už ve třetáku a pokud chci na uměleckou je prej nejlepší to shlédnout teď. Přeci jenom, potom ve čtvrtaku děláme ještě maturitní práce, které zaberou pár měsíců a je fajn pak být v klidu. Vím že lidé naproti z obchodky to mají jinak :) prostě se učí. My tam máme ještě ty výrobky, kresby, takže to je taky záhul i když si řekneš ''No jo umělec si maluje :D'', ale myslím, že na umělce by se to mělo řešit dřív :) a na jakou VŠ ty chceš jít? Jestl ise mohu zeptat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen sem zapoměla dodat k začátku že jsem na umělecké škole :D, jinak by ten komentář k začátku byl k nepochopení :D

      Vymazat
    2. Jo tak to chápu, kamarádka je taky na umělecké a pořád něco kreslí a malují, má hrozně málo času :) No já chci jít na ekonomku - mezinárodní vztahy, obchod, cestovní ruch :)

      Vymazat
  4. Tak to muselo být luxusní :D Moc se mi to líbí, měli jste to super! :D

    OdpovědětVymazat
  5. jak už jsem psala podle mě je to fakt úžasný! Všechno se mi to líbí moc, všechny ty nápady, kvízy.. muselo to být super! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)