Senzabox říjen 2012 - dojmy

Zdravím, dnes jsem toho stihla poměrně dost - zajít na poštu, vyfotit outfit (vtipný moment z focení na FB) a natočit video. Taky konečně dosmolit podklady pro zítřejší písemku (Zažili jste někdy písemku z filmů? My se v literárním semináři neustále díváme na filmy a ted z toho píšeme písemku, přitom půlka z nich ani není k maturitě a nebaví nás to.. Ach jo.) Taky jsem dočetla Starce a moře, tak dnes začnu Báječná léta pod psa, jelikož na to se budeme dívat příští týden a já nesnáším napřed vidět film a pak až číst knížku. Ale už k videu - shrnuje mé dojmy z říjnového Senzaboxu, sami se mrkněte.


12 komentářů

  1. milujuu tvoje videa, jsou nejlepšíí <333

    http://howimetfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Báječná léta pod psa jsem četla a je to strašně fajn knížka, jedna z těch lepších k matuře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi mě potěšila! Kamarádky, co to už četly, taky říkaly, že je to moc fajn a dobře se to čte, tak už se na to i těším :)

      Vymazat
  3. Skvělé jako vždy!! To od Lo´ccitane mám doma taky..Brun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu tělovému krému Loccitane mám ještě sprchový gel a krém na ruce za 5OOKč ale naštěstí jsem to dostala jako dárek jinak bych si to nekoupila..:) Od Loccitane mám ještě sprchové želé s vůni růží a spolu s tělovým krémem a ta vůně je nejnejnádhernější ...! ten krém stojí 595Kč http://www.loccitane.cz/telove-mleko-verbena,15,2,14694,11275.htm
      Barun

      Vymazat
    2. Kdyby to bylo aspon 500ml.. Ale takhle si to teda vážně nekoupím :D Jo, až budu jednou boháč, tak L'Occitane budu kupovat denně :D

      Vymazat
  4. Pekné video,opäť :) Ja osobne som Senzabox ani nič podobné objednať neskúšala a myslím,že ani neskúsim :/ Boh vie,aké krémiky a tak mi pošlú, čo možno neubde vyhovovať mojej pleti a tak :) Ale každopádne takéto videá mám rada, s hocičím, niekedy mi to môže aj pomôcť :) Ale ako som si pozerala aj ich stránku a dávali tam tie produkty v normálnych baleniach,je to dosť drahé,podľa mňa no :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle box jsem boužel propásla. Pastu používá můj přítel a nestěžuje si. Já ji vyzkoušela jednou a už bych si ji do pusy nedala. Přišlo mi, že po ní mám v puse jak pro prochlastaný noci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má takvou zvláštní chut, ale nevadila mi. Tvoje přirovnání mě ovšem dost pobavilo :DDD

      Vymazat
  6. Přijemné video :)
    Senzabox je fakt super věcička a každým novým vydáním lepší a lepší : )

    OdpovědětVymazat
  7. Množství krémů je relativní. Taky jsem se divila, že tam toho je tak maličko, ale už je používám týden v kuse (denní i noční) a pořád tam ještě je. Navíc jsem se dočetla, že ta tubička je určena na množství 10 ml a krémů mají být 3 ml, takže plná ani být nemůže :-) A ta zhruba jedna třetina si myslím že tam je.

    OdpovědětVymazat
  8. dost mě mrzí, že jsem tohle číslo propásla. obsah boxu by mě potěšil víc než to, co obsahoval tento měsíc :/ člověk se nevybere..

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)