Rejnokobuv.cz

Dnes bych vás chtěla seznámit s dalším e-shopem, který mě oslovil. Jedná se o Rejnok obuv, obchod s botami, který nabízí vícě než 6000 modelů různých typů a značek obuvi. Mezi značky prodáváné e-shopem patří např. Tamaris, Rieker, S.Oliver nebo Salamander. I když se jedná o značky drahé a kvalitní, často zde najdete různé slevy a výprodeje, které se opravdu vyplatí.


Nabídka e-shopu je pěkně rozdělena na dámské, pánské, dívčí a chlapecké boty, dále zde najdete i obuvní doplnky (jako vložky do boty, různé krémy a ochranné spreje) a také modní doplnky jako kabelky a peněženky. Zkrátka celý sortiment klasického kamenného obchodu.
Když si boty vybíráte, můžete si zvolit třídění podle velikosti, barvy, ceny a značky nebo materiálu. Najdete si tak boty podle svých představ.
Co se týče doručení zboží, obchod jej garantuje do 48 hodin. Já jsem si boty vybrala, poslala je paní, která pracuje ve firmě pomáhající internetovému marketingu a ta můj výběr teprve poslala do obchodu. Takže mě do 48 hodin nepřišly, bylo tak přibližně do 3-4 dnů, takže žádná velká prodleva nenastala. Věřím, že čas dodání dodržují, celkově se mi komunikace s nimi zdá skvělá a férová.
Také když vám boty nesedí nebo je z jakéhokoliv důvodu chcete vrátit, pošlete je zpátky přes PPL a poštovné neplatíte. To mi přijde také skvělé :)
Poštovné se pohybuje v různých cenových hladinách, podle toho, jestli si zvolíte platbu předem nebo na dobírku a jestli vám balíček doručí Česká pošta nebo PPL. Předpokládám, že jste všichni fyzické osoby, takže platba kartou vás vyjde na 80Kč jak přes ČP, tak i přes PPL. Což si myslím, že vzhledem k tomu, že se jedná o často těžké boty, je skvělá cena poštovného, no ne? :)
Já si vybrala dvoje boty. Jedny květinkované oxfordky, které už mají jen ve velikosti 39 poslední, najdete je TADY. Do těch jsem se naprosto zamilovala, musely být moje.
A jelikož jsem nevyčerpala celou nabídnutou částku, vybrala jsem si ještě jednoduché černé válenky, které se v zimě neztratí. Ty najdete TADY, ještě je v pár velikostech mají :)

Moc jsem se těšila, až mi oboje boty přijdou. A jak přišly?
Posílali mi je přes PPL, takže jsem přes telefon věděla, kdy mi je přivezou a mohla tak být doma. To by se u České pošty nestalo, takže doporučuju vždycky volit PPL. Balíček byl krásně zabalený, ale zato se dal i dobře rozdělat. Uvnitř na mě čekala klasická krabice a uvnitř boty a taky papíry, které vám dávají všude při koupi bot - doporučovaný způsob údržby, účtenka a záručák. Ještě jsem tam měla mapku kamenných obchodů, ale protože společnost sídlí v Karlových Varech, tak to asi nevyužiju :) Boty byly vycpané těmi nesmysly, které jsem s radostí vydělala a botičky vyzkoušela. Toho, že mi nesednou, jsem se obávala zbytečně. Sednou jak ulité.

Uf. Asi jsem vyčerpala všechno, co by se dalo o tomto e-shopu napsat, beztak jste to nikdo nepřečetl celé :D Ale koho by to zaujalo, tak to má všechno na jednom místě pěkně sepsané. A já jelikož nevidím žádnou chybu, dávám 10 bodů z 10 možných a pokud bych nesehnala boty v kamenném obchod, vím, kam jít :)

16 komentářů

  1. Tie oxfordky sú dokonalé! Gratulujem ti k spolupráci :)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem myslela, že vyletím z kůže když mi posílali ty ziaja výrobky, prostě nebyli schopni pochopit, že nejsem doma dřív než ve tři :D
    jinak oxfordky jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak taky záleží na ochotě řidiče, to je pravda :D

      Vymazat
    2. J8 se většinou s řidičem domluvím a přiveze mi to do práce, akorát s DHLkou jsem měla trochu problém, ale přivezli to druhý den. :)

      Vymazat
  3. Moc pěkné botišky halvně ty první :)
    Já mám momentálně nové botičky na zimu, takže se těším až se ochladí a budu s nima moc vyjít aspon do školy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tim, já znám jen botovo.cz kde maj taky super boty:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Botovo.cz a topankovo.sk :D Jo, to jsou dobré stránky!

      Vymazat
  5. Je to super, vždy keď človek objaví nejakú stránku, kde ponúkajú rovnakú kvalitu a ešte lepšie ceny:) U náš je super topankovo.sk
    A pri príležitosti tretích narodenín môjho blogu ťa pozývam na historicky prvú giveaway:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Super botky! :) Ugg sú super na suchú jeseň a zimu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluju ke spolupráci. Pěkné botky sis vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty květované botky jsou moc hezké. :) Já mám od nich balerínky Elite, navíc se značkami Tamaris a Marco Tozzi mám jen samé dobré zkušenosti a v případě bot se podle mě vyplatí investovat. Teď plánuju zainvestovat právě do holinek Hunter. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, určitě se vyplatí investovat, zvláště do zimní obuvi :)

      Vymazat
  9. Ty kvetovane jsou bozi :-) Ja ted shanim nejake zimni bez podpatku

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)