8/10/2012

Ahojte, tak se psaly jen dvě písemky, češtinu si napíšu až budu zdravá, co už. Tento týden zůstávám doma na antibiotikách a budu se léčit :) Mám co dělat - číst k maturitě, vybírat šaty na stužkáč, vyrobit třeba nějaké DIY... A třeba si konečně udělat nástěnku z fotek z Francie :D Dnes takový mix fotek, které se mi nasbíraly, některé jsou pěkné staré.
Hello. So we wrote only two tests, I'll write the one from Czech when I won't be sick anymore. This week I'm staying home on antibiotics and I'm going to treat myself. I've got a lot of things to do - read books to my A-levels, choose dress to a party, make a DIY thing maybe... And maybe finally decorate my notice board with photos from France :D Today you'll see a mix of photos which I collected in my camera, some of them are pretty old.


Ty nejlepší tenisky z F&F za 59Kč!! / Dárky od rodičů z Bulharska - náramky, řetízek s mušličkou a blbinky z hotelu. / Nové žabky č.1, které strašně moc využiju :D / Nové žabky č.2

Mušličky z Bulharska. / Obsah balíčku od Ziaji, všechno už poctivě testuju a jako první uslyšíte o pomerančovém sprchovém peelingu :) / Mega stará fotka kdysi z prázdnin ze Zlína a moje první zkušenost s Bubble tea, yummy! / Kytička :)
Kapky deště na okně ze včerejšího lijáku. / Nehty nalakované novým miláčkem, dnes už zničené z Tesca. / Nová kosmetika - již zminovaný lak, konečně kapky na rychlé schnutí laku a kaková sůl do koupele, na tu se strašně těším, až ji vyzkouším :) / A další kytička.

http://www.youtube.com/watch?v=RAU1pRB_65c&feature=plcp
A jelikož nevím, kam jinam video pro mamku dát, tak ho dávám sem. Kdo si ho bude chtít pustit, pustí a kdo ne, at to nechá tak :) Mamka i ostatní příbuzenstvo z toho bylo nadšené, takže můj čas strávený nad vyráběním videa se krásně zúročil :)
Jo a díky hudbě je blokované, tak ani nevím, jestli vám pojede. Sakra.

9 komentářů

  1. Jééj to jsem prožívala minulý týden. Díky bohu bez antibiotik. Takže ti přeji brzké uzdravení.
    Hodně se mi líbí tenhle styl žabek. Určitě si příští rok nějaké takové pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
  2. žabky užiješ příští rok :D
    jinak tenisky jsou nejlepší, já je nosím pořád :)
    a brzo se uzdrav!

    OdpovědětVymazat
  3. Rýchlo sa uzdrav, boty sú najlepšie :)

    OdpovědětVymazat
  4. brzké uzdravení přeju :)
    nějaké takové tenisky sháním

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)