Flower photos

Uf, to byl den. Tři hodiny matiky v pátek jsou opravdu náročné, zvláště, když fakt dáváte pozor na nové učivo. Nákup v drogerii už byl nutností, samozřejmě mi zase všechno dochází zároven, tak to postupně dokupuju. Pak jsem konečně natočila video, tak ho příští týden čekejte. Taky jsem pekla muffiny a na večeři dělala těstovinový salát. Do toho všeho starosti se stužkáčem a naší třídou, která se nedokáže domluvit, ale to se vyřeší :) Tak večer vypnu, jdeme si sednout nebo co, nebojte, budu si dávat pozor na metylakohol!
Sorry, don't have time or appetite to write in English :)









Všechny fotky jsou focený základním objektivem 18-55mm a jsou jim upravované křivky ve Photoshopu. Ach, jak já si přeju nový objektiv, nejlépe pevnou padesátku! Na Vánoce :)

19 komentářů

  1. nádherné fotky, především ta druhá))

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé nesnáším matiku. Překrásné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. krásne fotky, ani ja som nemala rada matiku....ešte že ju už na VŠ nemám:)


    pozývam teba aj tvoje čitateľky na novú giveaway na môj blog:


    http://littlecurlykate.blogspot.sk/2012/09/giveaway-number-2.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já ji ráda mám, ale vychází nám to tak blbě, že máme v pondělí tři hodiny (normální + 2 hodiny seminář) a to samé v pátek, mohli to lépe rozložit, občas mi z toho jde hlava kolem :D

      Vymazat
  4. Nádherné fotky! :)

    www.chloesbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. rekni mi prosimte jak si chces na ten metylalkohol davat pozor, dokud to nezapalis, tak to nepoznas :D nebo kupuj jen zakolkovane flasky z obchodu a zahranicni znacky, jako je finlandia nebo bacardi, protoze chlast drazsi jak 400, tam mas uz jistotku :D tak jsme to delali v praze. teda oni, ja uz nepiju. vyhybam se tomu. no vlastne ale dnes si moc nepopijes, od dnesniho vecera uz plati uplny zakaz nad 20% :D a cepovanemu pivu bych neverila, vlastne zadnemu, ble...
    takze snad se zitra potkame na fb, popovidame si a snad nebudes jeste slepa ani mrtva, drzim palce :D:D pa zlato !♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, ale tak my pili kapitána, kterej stojí skoro ty 400, takže se nebojím :) No já pila takhle tvrdej po dlouhé době, plus pivo, klasika.
      Ještě mrtvá ani slepá nejsem, ono se to prý projeví kdyžtak postupně :D Jo zítra se tam potkáme určitě, budu doma, naši odlétají na dovču už ráno :)

      Vymazat
  6. Tretia z dola je neskutočne úžasná :-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsme si včera byli sednout,tak jsem radši pila jen pivo :D A oni vlastně kromě piva a vína ani nic jiného nenalívali. Fotečky jsou opravdu krásné a s tím stužkovákem neboj, my jsme se taky nemohli domluvit, to tak je asi u každé třídy. Ono se to nakonec nějak vyvrbí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenalívali no, ale nám ještě v Tescu prodali ruma, asi o tom hodinu a půl po tom zákazu ještě nevěděli, jinak si to neumím vysvětlit :D Ale tak byl to Morgan, tak ten je v pohodě stopro.
      No naše třída je extrémně neschopná se domluvit, na tuty se pohádáme, když ne u stužkáče, tak u tabla :D

      Vymazat
  8. Krásné fotky :) Miluju květiny, druhá a poslední fotka, nejkrásnější :)
    Zvu tě na svou první giveaway :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. vidím, že už se zrcadlovkou krasně fotiš, jen tak dal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naučila jsem se pracovat se clonou, takže snad to je znát. Zítra se chci naučit se závěrkou a potom postupně vychytávat nějaké fígly :) Baví mě to!

      Vymazat
  10. wow krásný fotky.. 3h matiky v pátek tak to nezávidím ..mě stačí že ji máme 3x týdně (a naštěstí nám to vyšlo že ji nemáme v pátek)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)