Blue glitter nails

Docela na hovno den, že to tak musím napsat. Včera na inventuře bylo všechno fajn do té doby, než nás o půl 2 vyhodili, prostě poděkovali a nashledanou. Fakt skvělé zacházení s brigádníky! Nechali si tam jenom půlku lidí - svoje známé beztak, svině. Vstala jsem teda už ve 12, naštěstí oběd byl super - steak ze žraloka a hranolky - a před chvílí jsem dopekla moučník, o který mě požádala mamka. Má v úterý totiž padesátiny a chtěla ho upéct pro kamarádky, at je pohostí. To si zas vymyslela recept, hrůza, nic mi nechtělo tuhnout, ani šlehačka, ani želatina! A to jdu na tu inventuru ještě dnes znova.. Bože chran mě!


Nehty jsem lakovala novým lakem od S-he, který jsem vám ukazovala v new in příspěvku. Hází zajímavé odlesky do zlatova, ale přece jenom to ještě něco chtělo. Tak jsem si řekla, že přidám třpytky. A vybírala jsem mezi bílými a černými, protože jiné nemám. Říkala jsem si, že černé by zanikly, tak dám bílé. Namočím štěteček do průhledného laku, pak do třpytek, nanesu je na nehte a ejhle - ony změnily barvu na takovou krásnou modrou! Takže to bylo ještě lepší než bílé podle mě ;) Ale nechápu to :D Výdrž slušná, odlakování možné pouze alobalovou metodou, zkrátka třpytky jinak nejdou..


Mám pro vás ještě podlesní část fotek z Chorvatska, další nehty - tentokrát zdobenější a taky líčení a outfit, tak co chcete první? :) A taky vám brzo prozradím, co mě potkalo za skvělou spolupráci :)

9 komentářů

  1. nehtíky jsou úžasný :) chci nehtíky, líčení i outfit dohromady :) prostě nice blog

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne nehchty :), inak radšej líčenie! :)

    OdpovědětVymazat
  3. já už jsem se na třpytky vykašlala to odlakovávání je děs :)
    a lak vypadá mo hezky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi ty nehty nelíbí, ale kdyby ty třpytky byly fakt bílé, tak by byly super :D každopádně mám pro tebe tip - nalakuj koneček nehtu pruhlednym lakem ale precizně, rovnou linku. pak koneček ponoř do těch třpytek a přebytečné oklepej. tak mi to dělá nehtařka, vždycky to má rychle, a ještě je to super rovné. a když má ten pruhledny nahodou přečmrklý víc, není to rovně, tak to pak ještě něčím zatlačí ty třpytky do rovna prostě. Máš totiž některé prsty křivě, se koukám, a ještě jsou málo nahuštěny. zkus to příště! :) a chci vidět i ty černé třpytky, ty musí být moc hezké, třeba v korálovém laku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš :D Jo takhle jsem to chtěla dělat původně, příště to tak zkusím, určitě to bude lepší :) Na korálový lak jsem myslela v souvislosti s něma, určitě vyzkouším!

      Vymazat
  5. Krásné nehtíky! :)
    Jsem nová členka ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)