Ziaja handcream

Bože, to byla zase akce! Večer po práci si jdu na vodárku s Kač, úplně pohodově, pak dojdou kámoši a že něco podniknem. Budeme stanovat! Nemáme stan. Nevadí, budeme spát pod širákem. Nakonec jsme to zakempili uprostřed pole, s vodkou, pivem a kytarou :D Pak jsme šli ještě na nonstopku a domů se vrátili v 5, kdy už začínalo svítat. Taková jsme prasátka! Ale tohle k létu patří, no ne? :)
Omg, that was party hard! In the evening, I'm having a waterpipe with Kač, relaxing, then our friends arrived and they said that we'll do something. We'll sleep in tents! We don't have any tent. Ok, we'll sleep just under the night sky. Finally we sat down in the middle of a field, with vodka, beer and a guitar :D Then we wentinto a nonstop pub and we came back home at 5 a.m. when the sun was already rising. We are drunkies! But this belongs to summer, doesn't it? :)


Dnes bych vám chtěla představit další výrobek od Ziaji, opět krém na ruce. Stále totiž hledám ten pravý a taky budu, protože ani tento mé požadavky nesplnuje. S prací, kterou dělám, souvisí poškozená kůže na rukou. Z nošení horkých talířů, umývání nádobí a podávání věcí z ledničky se mi začala odlupovat kůže na polštářcích prstů :( Je to hrozně nepříjemné. Bohužel tento krém na to ani zdaleka nestačí, a to se na něm píše, že hydratuje ruce i zničené po opalování ze solárka. Ne, za mě rozhodně ne.


Tady vidíte, že i konzistence je hodně tekutá, což u krémů nesnáším. Sice se rychle vstřebá, ale jinak u mě nijak nebodoval. Bohužel, ani příznivá cena 39Kč můj verdikt nijak neovlivní. Výrobek najdete TADY
4 body z 10 možných (moc se omlouvám, třeba vám vyhovovat bude, ale moje ruce jsou zkrátka moc náročné..)

12 komentářů

  1. Ble, tekuté krémy na ruce (ještě s tímto zbarvením) nemusím... :D

    OdpovědětVymazat
  2. za to určitě nemůžou tvoje ruce, taky mi moc nevyhovuje:/

    OdpovědětVymazat
  3. říkám ti, už podruhé, že na extremně vysušenou pokožku používej Excipial :) používám ho od narození, mě s ním mazala mamka, ted se s nim mažu já denně celá, dokonce ho užívám i jako normální krém na obličej, je to totiž krém na všechno, tak co. mám jen jeden, ale zato nejlpší. Je hodně mastný, ale to beru jako velke plus, všechny ostatni kremy se totiž vsaknout a pak hovno že :D nedám na něj!
    No a prasátko teda jseš, válet se po venku do 5.... :D chlastat po venku, to jsem nezažila hodně dlouho, jít na celou noc chlastat ven prostě,tak 3 roky tomu budou :) už chodím jen po barech, bohužel tam ale utratím 10x víc peněz že. někdy bych měla zase zkusit jít po venku s flaškama jen tak, a tim nemyslim cestou na Stodo nebo do nejakeho bar, ale fakt jen ven a hned dom. šli jste stanovat ale ani jsste nespali co??? :D

    V.

    OdpovědětVymazat
  4. Najprv som sa potešila, aha, ďalší krém na ruky a ešte za dobrú cenu. No keď som si prečítala hodnotenie, tak sa ho radšej vzdám. Aj keď krémov nie je nikdy dosť ale dávam prednosť niečomu viac hustému :)

    A vidím že si leto perfektne užívaš, len tak ďalej! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zkus od ziaja - kakaové máslo krém, na obalu sice píši, že je na celé tělo, ale já ho používám jenom na ruce, protože je poměrně hodně mastný a hutný. A měla jsem z práce také hodně zničené ruce (měla jsem je skoro pořád pod vodou) a hodně mi pomohl.

    OdpovědětVymazat
  6. nepodívala ses špatně na hodinky? svítat AŽ v 5?!

    OdpovědětVymazat
  7. tyjo já chci taky takové kámoše :D
    já nemám kam s kým chodit a takové akce jsou nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  8. Hehe, to by jsme včera spali ve stanu.. Problém byl v tom, že jsme měli jenom stan s kapacitou 3 lidi a nás tam spalo pět, takže taky docela sranda :D Tekuté krémy jsou fakt divné, ale tak ta cena to trochu tlumí :-))
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Téda tak odlupování kůže na rukou ti opravdu nezávidím, snad najdeš brzy tak správný krém :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Také nesnáším takové tekuté krémy, nikdy moc nehydratují :-(

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)