Balea marigold vaseline

To jsem si zase pospala až do 12! Pak jsem zjistila, že mi nefunguje mobil, ale opět fungovat začal, akorát byl totálně vybitý a nakopl ho jenom počítač. Upekla jsem koláč z malin a ostružin, pouklízela a šla se k Tomovi podívat do jejich nového baráčku, jaké to tam mají. Tak jsme se podívali na nové Prcičky, sranda :D A na večeři jsem si dala zapečenou bagetku se šunkou, sýrem a žampiony. Ideální volný den. A zítra ráno na 10 do práce :)
Oh how good I slept till 12! Then I found out that my mobile doesn't work but it started to work again soon, it was totally discharged and only computer switched it back on. I baked a cake from raspberries and blackberries, cleaned a bit and I went to see Tom's new house, they moved. So we watched American Reunion, funny :D And I made a baked baguette with ham, cheese and mushrooms for dinner. The ideal free day. Tomorrow I am going back to work at 10 a.m. :)


Dnes bych vám chtěla představit vazelínu od značky Balea, kterou koupíte v každé DM drogerii. Po přečtení velmi kladné recenze na jednom blogu jsem se rozhodla si ji pořídit. Přece jenom moje paty nejsou hezké, naopak tvrdé a vysušené, a tato vazelína stojí pouhých 50Kč. Doufala jsem, že bude fungovat. Ale bohužel. Ani když jsem svým nohám dopřála perličkovou koupel, ostrouhala ztvrdlou kůži škrabkou a poctivě mazala nohy každou noc (přece jenom se vazelína špatně vštřebává, přes noc je to mnohem lepší), nepomohla.


 Konzistenci má velmi tuhou, jako to už u vazelín bývá. Barva je sytě žlutá, díky obsahu měsíčku lékařského, který je obsažen v 66 %. Vůně je taková, že nikoho neurazí, ale ani nenadchne.
Já vážně nevím, co mám za problém. Měla bych si zajít na kožní a nechat si předepsat nějaké speciální mastičky na tu svoji hroší kůži. Vážně mě to štve, nesnáším pocit suchých rukou a nohou a vážně mi nic moc nepomáhá. Máte někdo taky takový problém?
6 bodů z 10 možných

18 komentářů

  1. to vypadá dobře :-)

    a koláč z malin a ostružin bych si dala taky :P

    OdpovědětVymazat
  2. Tak mně tahle vazelína pomohla :) Nevím, asi nemám paty tak tvrdé.. Ale určitě nejsem jediná, zmiňovala se o ní např. i Petra (petralovelyhair.blogspot.com) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo u tebe jsem to četla poprvé ten článek o ní :) A strašně mě to mrzí, že mi nepomáhá, ale ještě jí dám šanci!

      Vymazat
    2. Také mně to mrzí :( Ale já mám po ní paty skoro jako miminko ... Ale je pravda, že každý člověk je jiný a každému člověku vyhovuje něco jiného..

      Vymazat
  3. Taky sem si ji poridila, pouzivam ji na rty na noc a nohy :D

    OdpovědětVymazat
  4. A dáváš přes ní ponožku? Silnou vrstvu vazelíny a přes to ponožku? To je vážně divné, ta vazelína pomohla snad každému, co znám :(

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si jí chtěla pořídit, ale nakonec to neklaplo. Tak teď jsem opravdu na vážkách :(

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá docela dobře.. pouvažuji nad ní...

    PS: prosím, jak se dělá menu pod záhlaví?:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Najdi si návod na klikací ikonku, udělej si ty ikonky, pak to vlož všechno jako HTML kod pod záhlaví.

      Vymazat
  7. Ser na vazelínu a kup si rovnou měsíčkovou mast v lékarně :) stojí pár kaček. já s těma patama problém nemám, zato tu mast používám jak balzám na rty, na suché ruce, na vysušená místa v obličeji, na mozoly na dlaních.. :D na všechno. alespon víš, že je to čistě jen měsíčková mast a ne vazelína která má 66% masti a zbylých 34% nějakých sraček, kdo ví čeho. mamka má třeba tež ztvrdlé paty, dělá si obden peeling a škrábe si ty paty, chce to ale dlouhodobě pravidelně. no a chodí na pedikúru, ale to už jsou prachy navíc, že...
    Jé a Tom má barák? matně si vzpomínám, že jsi mi o tom dřív vyprávěla. jak to tam vypadá? velký dům? :D tak to už tam asi budeš za ním chodit častěji, co? :D

    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš já na peeling obden nemám čas prostě :( A na pedikúře jsem nikdy nebyla, ale chtěla bych tam chodit! Co už no.
      Jo dobrý barák, není nijak extra velký, ale mají to tam moc hezky zařízené. No jasně, že daleko častěji, když už má pokoj sám pro sebe a pro mě :D Ale je to daleko od našeho baráku, budu jezdit městskou nebo na kole jako :D

      Vymazat
    2. on ti ten peeling zabere 5 minut při sprchování :D

      Vymazat
  8. já si na ní také nemůžu stěžovat, pomohla mi :) jen mi vadí ta vůně :D

    OdpovědětVymazat
  9. Pokud jde o nějaké ozdravné účinky, je dobré neocekavat okamžitě projevení výsledků, však Řím ttaky nepostavili za den ;) ale je i dost možné, že tahle vazelina má v sobě prostě něco, co tvoji kůži nesvědčí a nepomáhá. Odborná pomoc bývá mnohdy lepší, ale to je pak většinou kvalita za vysokou cenu. Je víceméně na tobě, jak s ní nalozis, třeba to chce jen čas ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, ale já ji používám už dobré 2 týdny. Takže v tom to asi nebude. Dnes jsem si koupila mast v lékarně na ty moje ruce, tak snad ta pomůže :)

      Vymazat
  10. Dala by som si ten koláč :PP
    Ja mám vazelínu úplne tú obyčajnú,a je fajn :) skús tú! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)