Summer paradise

Co že je dnes za den? Středa? Já mám sobotu. Jak nechodím do školy, tak to vůbec nevnímám. Vstala jsem kupodivu brzo a šla nakoupit věci na oběd, dělala jsem žemlovku a ještě pekla kokosový koláček, brzo čekejte recept :) V práci dnes docela frmol, pak jsme ještě byli chvilku s přítelem, v pátek mi odjede na 14 dní pryč! Ach jo. A zrovna máme výročí dva a půl roku.
Zítra nebo v pátek čekejte giveaway :)
What day is today? Wednesday? I thought Saturday. With me not going to school, I don't mind the days. I woke up pretty early and I went to buy some stuff for lunch, I baked a czech sweet meal with rolls and apples and also a coconut cake, you can expect the recipe soon :) I worked pretty hard and then we went out with my boyfriend. He's going away for a fortnight on Friday! Eh. And we've got a two-year-and-a-half anniversary.
You can expect a giveaway tomorrow or on Friday :)

 Čínský pavilonek v Podzámecké zahradě.






 Náš kroměřížský zámek, navštívili jste ho někdo? :)

 Tomášek chtěl vyfotit srnky a nepovedlo se :D Přesto je ta fotka něčím zajímavá.


 A u záhlinických rybníků jsme měli štěstí na spoooustu labutí :)

14 komentářů

  1. Kroměříž mám ráda, dřív jsme tam jezdili každé léto. projít se po zahradě a městě a taky na zámek:) Máme chatu ve Střílkách, tak je to kousek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé to je dobrá náhoda, Střílky jsou vážně kousek. Jo zahrady jsou tady vážně nejkrásnější :)

      Vymazat
  2. Krásne fotky, hlavne tie labute a srny :))

    strayalley.blogspot.sk
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. v Kroměříži jsem nikdy nebyla, ale asi můžu litovat.. už podle fotek tam máte opravdu kráásně:)
    shodou okolností jsem dneska měla taky žemlovku, mňam:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si piš! Ale já už si to ani neuvědomuju a nadávám, že tu zdechl pes, mohli by tu postavit konečně nákupní centrum, to by sem pak jezdilo daleko víc turistů :) Protože Kroměříž je historické město, takže by měli myslet i na tu zábavní stránku pro lidi, pro které historie není zas na prvním místě :)

      Vymazat
    2. a já jsem třetí, která dneska dělala žemlovku :D

      Vymazat
  4. Miluju veverky !!! Jaký mají ouška :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak v Kroměříži jsem asi nikdy nebyla :) Ale máte to tam moc hezké!
    A těším se na Giveaway!

    OdpovědětVymazat
  6. Kroměříž je sice historicky moc krásná (a že já mám historii moc ráda!), ale pro praktický život docela nepoužitelná. Opravdu v ní zdechl pes. Jsem fakt ráda, že už tam nebydlím a občasné návštěvy jsou pro mě až až...
    Ale pro turisty je to určitě krásné město, jen je škoda, že tam není více kulturního vyžití. Většina lidí totiž přijede do KM jen na den, protože zvládnou všechny památky projít během pár hodin. Kdyby se město postaralo o více zajímavých věcí k vidění, turisté by se zdrželi déle než jeden den a tím by podpořili i místní hotely a příliv financí by byl jistě větší.
    Moc se mi třeba líbí, jak např. na slevomatu nabízejí takovéto akce:
    http://www.slevomat.cz/sleva/3220-2499-kc-za-3denni-pobyt-pro-2-polopenzi-i-prohlidku-zamku-v-kromerizi
    To je podle mne krok vpřed, protože dost lidí reaguje právě na slovo "sleva" a díky tomu objeví Kroměříž.

    Takže KM jako krásné turistické město rozhodně ano, ale pro praktický život ani náhodou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s tebou plně souhlasím! I s tím slevomatem, rozhodně to je krok vpřed, lidi na to hodně slyší :) Uvidím, až budu příštím rokem někde v Brně/Praze/Olomouci, jestli se mi bude stýskat po KM. Ale jak to vidím na příteli, tak asi spíš ne :D

      Vymazat
  7. To věřím, zahrady oslní vždycky daleko víc! Jé to by bylo super, pak dej vědět, jestli to přes prázdniny vážně uskutečníš :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kde se vlastně nachází ta nová pizzerka, kde pracuješ? :) Jsem si říkala, že bych někdy zaskočila na pizzu, třeba bych byla příjemně překvapena, neboť mám spíš negativní zkušenosti s pizzami v KM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Riegrově náměstí, ale víc směrem ke kostelu Panny Marie. Jestli víš, kde bývala Havana, tak místo toho ted je pizzerka :) Já myslím, že budeš příjemně překvapená, hodně lidí nám říká, že jsou konečně spokojení s pizzou v KM, že ty ostatní se nedají jíst :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)