Ziaja coconut shower cream

Další skvělý den za mnou. Ve škole se nic nedělalo, konečně jsme se dozvěděli, co všechno si vzít s sebou na vodák a dělali jsme maturitu z češtiny. Jenže to jde dost těžko, když jste ty knížky nečetli :D Pak jsem byla s Míšou ve městě, ulovila jsem si šatičky na svatbu (sice nejsou světlé, ale uvidíte, budou se vám líbit!) a nějaké drobnosti. Brzo bude new in. Pak jsem byla s přítelem, ochutnali jsme kebab (nevidím rozdíl mezi tím a gyrosem..) a zkrátka se měli fajn :)
Dnešní 300. příspěvek! Wow :)


Moje první recenze na sprchový gel / krém. Vůbec netuším, co psát, protože jsem sprcháče nikdy nějak nehodnotila. Prostě mi musí hezky vonět a tečka. Nic jiného v tom nevidím. Ale tak pokusím se ho popsat nějak obšírněji.

 Rozhodně hodnotím pozitivně vůni, to budu psát ke každému kokosovému výrobku. Také balení, která má 500ml, a tak mi vydrží strašně dlouho. Většinou si kupuju sprcháče poloviční, ty mi vydrží tak 1-2 měsíce, takže tento půllitrový vidím na čtvrt roku. Ve sprše mi stačí si nanést na ruku malé množství a vystačí mi to na namydlení celého těla. Tento sprchový krém pění hodně dobře a pokud se po sprchování namažu ještě kokosovým tělovým máslem, o kterém bude řeč příště, vůni cítím ještě druhý den.
 V podtstatě k němu nemám žádné výtky, takže 10 bodů z 10 možných.
A tady ještě fotka konzistence. No :D Asi se k tomu nebudu vyjadřovat a raději to asi k ničemu nebudu přirovnávat.. Zkrátka tím, že je sprcháč krémový, má takovou tekutější konzistenci.
Mimochodem, na fotce vidíte kousek mého nového prstýnku. Těšte se na new in!

14 komentářů

  1. taky se mám teď takhle fajn, maturitní týdny jsou super, každý den max 6 hodin a celé odpoledne volné, krása :)

    OdpovědětVymazat
  2. máš tu čím dál tím zajímavější věci!:D prý nebudu to k ničemu přirovnávat jako vypadá to zajímavě no..:D ale jinak kokos je kokos prostě:):D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věděla, že k tomu něco napíšeš :D Napřed bimbas, ted tohle :D

      Vymazat
  3. Miluju kokosové výrobky :) Jinak s tím kebabem a gyrosem.. já bych řekla že je to prostě akorát jinej název.. možná kebab je fakt originální a gyros si někdo vymyslel, nebo co já vím :D Ale taky v tom nevidím rozdíl :)

    OdpovědětVymazat
  4. chci vyzkoušet kokosovou řadu, takže tato recenze se mi mooc hodi :) diky

    OdpovědětVymazat
  5. Já taky nevidím žádný rozdíl mezi gyrosem a kebabem, možná v té omáčce, jinak mi to přijde stejné. A sprcháč musí být super, já taky miluju vůni kokosu, mám i kokosový parfém a vždycky doma všichni nadávají,že zase kokos, ale já to prostě miluju. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěla bych Ziaju vyzkoušet. Už sem ji držela v ruce a nesla domů, ale zjistila jsem, že to byl jen sen :D Už se mi zdá i o kosmetice.. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až tak? Ty jo :D To se mi ještě nestalo, mít sny o kosmetice. Tak třeba to něco znamená ;)

      Vymazat
  7. Já nevím asi sem divná já kokos nemám nějak moc ráda. :D

    OdpovědětVymazat
  8. těším se, zrovna dneska jsem si udělala pochůzku an další Ziaja výrobky, ale tohle tam neměli, tak jsem si vzala aloe vera pleťový krém, je skvělý, ale nejodporněj smrdí :D

    OdpovědětVymazat
  9. taky neumím psát na sprchové gely, krémy a tak :D:D

    OdpovědětVymazat
  10. jee, no a to me se veze az z Polska okurkove tonikum, uz se na nej hrozne tesim :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)