Ziaja coconut handcream

Nádherný zápas s Němci, 8:1, mmm! Věřím jim, že ty hnusný Švédy překonají, ve čtvrtek to budou nervy. Jinak jsem dnes zkoušela techniku water marble na nehty, tak se do toho o víkendu pustím naplno a uvidíte, co vykouzlím. Ještě chci natočit konečně zase nějaké video, snad se najde mezi těmi přípravami na moji páteční oslavu a hokejem čas!


Jak už jsem psala v nějakém článku, začala jsem spolupracovat s kosmetickou firmou Ziaja. Je to polská značka kosmetiky, která své výrobky netestuje na zvířatech, vyrábí je z přírodních ingrediencí a dle nejnovějších technologií. Filozofie firmy se mi velmi líbí, její dostupnost je u nás bohužel malá, proto jsem velmi ráda za takovou spolupráci :) V balíčku mi přišly výrobky z kokosové řady (ano, z důvodu názvu blogu a mé oblibě této vůně), konkrétně tento krém na ruce, sprchový krém a tělové máslo. Dnes se zaměřím na krém na ruce.

 Co od krému na ruce očekávám? To je jednoduché - musí se rychle vstřebat, nemastit pokožku, ale hydratovat. Krém Ziaja splnil rychlé vstřebávání, když jej rozetřete, do pár vteřin už ho pak necítíte. Splnil i nemaštění pokožky, navíc se zanecháním velmi příjemné vůně, za kterou já dávám vždy plusové body. Ale s hydrataci je to špatné. Trpím na vysušené ruce a ještě jsem nenašla krém, který by mé ruce dostatečně hydratoval alespon na půl hodiny! Bohužel musím konstatovat, že ani tento takovou práci neodvede.
 Krém slibuje i zpevnění nehtů - je pravda, že je mám momentálně hodně dlouhé a v této fázi se mi většinou nějaký zlomí, ale za ten týden, co krém používám, zatím nic. Tak k ochraně nehtů asi svou troškou do mlýna přispívá :)
Kdybych to měla shrnout, za svoje peníze bych si ho asi koupila, přece jenom cena 59Kč za 80ml krému není vůbec špatná. Krém má i praktické balení do ruky a do kabelky, takže si ode mě vysloužil příjemných 7 bodů z 10 možných.
A co vy, máte s touto značkou nějaká zkušenosti? Uvítali byste třeba i giveaway o nějaký produkt? Bylo by to možné :)

17 komentářů

  1. to je docela velké balení, přemýšlím nad koupí něčeho, ale až budu mít, alespoň těch pár korun :)

    OdpovědětVymazat
  2. na video sa tešim , pekná recenzia, možno vyskusam. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten krém vypadá zajímavě, určitě bych ho někdy chtěla vyzkoušet. Slyšela jsem, že ho tady i někde mají. Problém je v tom, že si už nepamatuju kde :D
    A jinak ten zápas s Němci, to bylo něco úžasnýho! Já si teda zapnula televizi až když vedli 6:1 a ohromeně jsem koukala na obrazovku :D :))
    Nic takového jsem fakt vůbec nečekala a ty Švédy dát musíme!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viz můj tučný komentář, najdi si to :)
      Jo hráli skvěle, vyloženě SI hráli s tím pukem :D Já to sledovala od začátku a u každýho dalšího golu jsem se smála čím dál tím víc, ty zbytečný fauly Němců mě dostávaly :D Jo Švédy musíme!!

      Vymazat
  4. Moc té kokosové moc toužím. Bohužel taky u nás není k dostání, tak snad na ni někde narazim. Super článek, ráda tě uvítám u mě, js em ráda za každého nového čtenáře, i když jsem začátečník :)

    OdpovědětVymazat
  5. Holky tady si můžete najít ve svém městě prodejnu, kde produkty Ziaja seženete, třeba ani nevíte o nějaké zapadlé drogerii, která je má :)
    http://www.ziaja.cz/page/klub/adresy_prodejen.html

    OdpovědětVymazat
  6. kokosovou vůni miluju, takže mě to láká :)

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda že kokosová řada není nikde v obchodech k sehnání.. :( už budu muset asi fakt objednat, některé produkty mě lákají stále více! :D

    OdpovědětVymazat
  8. veľmi ti závidím spoluprácu so ziajou,stále sa zapájam do giveaway a stále nič,o sa teda ziaja kozmetiky týka .D

    OdpovědětVymazat
  9. giveaway by byla skvělá! aby jsme taky ozkoušeli.)

    OdpovědětVymazat
  10. Hokejový fanatik, jako já? :D Né vážně, naši hráli skvěle, spíš si hráli s pukem, než aby něco vymýšleli - proč taky. A potěšilo mě, že tam dal Hadamczik i Mrázka :) Ziaju chci už konečně vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  11. mnam mnam :)
    http://she-is-the-1.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. aky je to lak na nechty?je pekny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před chvilkou jsem o těch nehtech publikovala článek, koukni se :)

      Vymazat
  13. já chci taky!:/:D docela ti to závidím tyjo, taky bych chtěla takovou spolupráci a ještě mít takové kokosové zásoby:D

    OdpovědětVymazat
  14. já mám celkově ráda Ziají obaly a ty od krémů jsou vážně skvělý a skladný :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ja som mala mini tester,ale to bolo na tvár bolo to kozie mlieko a vôbec mi nevihovovalo pretože sa mi objavovaly pupáky,na líci,ale inak kokos hmm môže to byť dobré :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)