Random photos #14

Tak se o prázdninách nudit nebudu. Dnes jsem si umyla okno v pokoji, dopsala a vybarvila nadpisy v třídní kronice a užívala si den s přítelem. Udělala jsem si po dlouhé době radost pobytem v sekáči a novým tričkem, je úžasné! A zítra, v sobotu, i neděli mě čeká prácička v Tescu. Jo, penízky ke mě postupně přicházejí a já pořád doufám v tu zrcadlovku. Ale rodiče a jedna kamarádka mi to furt vymlouvají, prý at raději někam vycestuju. Co vy na to? Raději zrcadlovka nebo výlet do Anglie?

 Ovocný salátek na večeři :)


Pokus o "forever alone" bramboru :D:D:D
 Hodně předčasný dárek-sama-sobě k narozeninám, barevné kontaktní čočky. Jste zvědaví? Ještě chvíli budte. Vytasím je až v květnu :)

 Miluju květy zlatého deště a ještě japonských sakur, ale ty jsem zatím nefotila.

 První tulipánek u nás před domem :)
A petrklíče. Prostě mě baví fotit přírodu :)

32 komentářů

  1. krásne fotky kvetiniek
    za mňa určite zrkadlovku,budeš si ju môcť užívať každý deň,budeš z nej mať veľa veľa kvalitných fotiek a teba fotenie baví,je to vidieť :)
    z výletu by si mala spomienky,zážitky,ale tak zrkadlovka je zrkadlovka

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky a mňam to ovoce^^

    OdpovědětVymazat
  3. Podľa mňa určite výlet :) Zo zrkadlovky budú fotky, no výlet je niečo iné. Je perfektné cestovať, uvidíš tam veci o ktorých čítaš a nikdy nevieš, či už budeš mať takú možnosť. Myslím si že také zážitky sú oveľa lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  4. já bych byla taky pro výlet :) zážitky si budeš pamatovat celý život :) když máš tu možnost, tak ji využij,příležitostí vydělat si na zrcadlovku bude ještě dost

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě obojí :D Neumím se rozhodovat :) A třeba ti rodiče tu zrcadlovku koupí sami jako překvápko aniž by sis musela přispívat :)
    A navíc se mi ty fotky co přidáváš zdají docela dobré:) A v Anglii je úžasně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se taky neumím rozhodovat a nejradši bych měla obojí. To se nestane, že by mi ji koupili, ale je pravda, že si na ni můžu našetřit jindy, později.
      Fakt? Mě zas nějaký chytrák na formspringu psal, že mám fotky hrozné, že neumím fotit :D Taky si myslím, že ten můj kompakt nedělá špatné fotky.

      Vymazat
  6. Upřímně? Radši výlet :) ... to je zážitek na celý život, zrcadlovku si můžeš koupit kdykoli (jasně, takhle se dá argumentovat i s Anglií :D) ... ale očividně děláš naprosto náááádherné fotky i s tím foťákem, který máš teď :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zážitek je něco, co ti už nikdo nikdy nevezme a vždy na to budeš vzpomínat s úsměvem, navíc je to neuvěřitelná zkušenost. Zrcadlovka je jen zrcadlo. Nejen, že se jedná o něco, co nutně nepotřebuješ (to ani výlet do zahraničí, já vím), ale je to jen věc, která bude za rok pomalá, nemoderní, zastaralá, ale navíc dobré fotky nejsou vůbec o zrcadlovce.. naopak, pokud nejsi prof.fotograf, je pro tebe zbytečná..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je má řeč.. Aničko, ještě trošku popřemýšlej, opravdu máš dobré fotky i s tím, co máš. :) a prober to ještě i s rodiči. samozřejmě to konečné rozhodnutí je na tobě.
      V.

      Vymazat
  8. Určitě výlet. Duvody už byly napsané a navíc, fotky dělají zkušenosti ,nejen fotoaparát. :) Tak sbírej zkušenosti, vyjeť si do Anglie a na zrcadlovku našetříš kdykoliv :)

    OdpovědětVymazat
  9. ta brambora je originální, super! :D taky zkusím :D.
    krásný fotky :)

    OdpovědětVymazat
  10. výlet do Anglie by byl úžasný zážitek! Takže jsem rozhodně pro ni, na zrcadlovku si můžeš našetřit pak:) a fotky jsou moc hezké:)

    OdpovědětVymazat
  11. ideál je samozřejmě do Anglie se zrcadlovkou! ale taky jsem asi pro Anglii .)

    OdpovědětVymazat
  12. za mě určitě Anglie!! :) tímto foťákem máš úžasný fotky, zrcadlovka si myslím počká :D

    OdpovědětVymazat
  13. výlet do Anglie! Jela bych hned. Mně přijdou tvé fotky kvalitní a hezké, ale chápu, že chceš zrcadlovku. Ale myslím, že nějaký lepší digitál taky fotí nádherně. :-))

    OdpovědětVymazat
  14. neumím se moc rozhodovat, ale asi bych brala Anglii, zážitky jsou hezčí než fotografie!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Rozhodně někam vycestuj, budeš toho pak jednou litovat

    OdpovědětVymazat
  16. presne aj ja myslim, zrkadlovku. potom ju uz mas a mozes cestovat. A Anglicko je za rohom, letenky su lacne, do pol roka si na to nasetris.

    OdpovědětVymazat
  17. já jsem přemýšlela takhle, když budu mít foťák tak napřed ten, protože jinak bych nic nevyfotila kdybych někam jela. Tohle jsem si říkala v létě a nakonec jsem si koupila foťák, ale do slíbené Francie jsem se nepodívala
    je to na tobě :)

    OdpovědětVymazat
  18. NEJKRÁSNĚJŠÍ FOTKY, MILUJI KVĚTINY A UDĚLALA JSI MI CHUTĚ TÍM OVOCEM !!!
    super post, jako vždy :-):-):-)

    OdpovědětVymazat
  19. já bych byla pro tu zrcadlovku :))

    OdpovědětVymazat
  20. Já si přeji zrcadlovku už hodně hodně dlouho, ale přesto bych stejně radši jela do Anglie :-))

    OdpovědětVymazat
  21. Hm..tazke rozhodnutie! Ked si kupis najprv zrkadlovku a potom niekedy v buducnosti pojdes do Anglicka, budes mat aspon s cim fotit:D Ale zas ked pojdes do Anglicka, zazijes super zazitky, krasny vylet, to je omnoho cennejsie ako hmotna vec, a na fotak si nasetris neskor, dovtedy pridu nejake nove lepsie modely snad:D:D Kebyze je tato dilema predo mnou, volila by som Anglicko:)

    OdpovědětVymazat
  22. za mě zrcadlovka :) po tom co mi jí ukradli si připadám jako například bez ruky. Anglie je sice velké lákadlo, chápu, sama se tam neskutečně moc toužím podívat. ale každopádně rozhodnutí je na Tobě, záleží pouze a jenom na tvém rozhodnutí, tak si za tím stůj ať je to cokoliv :)

    OdpovědětVymazat
  23. taky toužím po zrcadlovce a rodiče (hlavně táta) mi to pořád vymlouvá :D ale jednou to dopadne :D ...já bych volila zrcadlovku a do londýna až někdy potom - se zrcadlovkou! :))

    OdpovědětVymazat
  24. ta brambora :DD
    no nevím, jestli zrcadlovku nebo výlet.. těžký rozhodování. Já bych ale možná zvolila tu zrcadlovku a do Anglie se podívala později :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já osobně bych šla spíše do té zdrcadlovky. Nevim, ale láká mě to více. :) Možná proto, že už jsem v Anglii byla 2x.. Ale myslím, že ikdybych tam nebyla, tak jdu do zrcadlovky. :))

    OdpovědětVymazat
  26. super fotky =) a já bych brala tu Anglii

    OdpovědětVymazat
  27. Taky bych brala zrcadlovku! A pěkná brambora no. :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)