Poslední zvonění & pasování na maturanty

Pff, zase neděle. Naštěstí zítra nejdu do školy, máme přijímačky a máme tam pomáhat tak 2 hodinky, to nemá cenu :) Třeba mi přijde nějaký balíček, měly by mi přijít 4 během týdne, tak pak uvidíte obsah! A taky mám nalakované nové nehty, tak se těšte na článek :)





Pasovaní, mokří a tleskáme :)
Lovení jablek.

Hrabání se ve sračkách.
 Naše předsedkyně převzala putovní vařečku :)

Rozdávání klíčků.

Tak, nebudeme si nic namlouvat, ty tři flašky, co jsme dali oktavánům, bychom si vypili taky, že ano :D
A nakonec můj klíč do oktávy B :) Trochu rozpité písmo, čím to asi bude :/  Jinak mám na sobě moje oblíbené domácí tričko a nasrávačky, zkrátka věci, co se mohly zamokřit a mohly smrdět :D

14 komentářů

  1. asi jsem divná, ale tohle prostě asi nikdy nepochopím. přijde mi to celkem uhozený, v úterý se tohle děje i u nás... ať si o mně říká kdo chce co chce, pro tohle pochopení zkrátka nemám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budes mit, az budes ve 4., uvidis :D

      Vymazat
    2. já si myslím že ne. já jsem v tomhle asi divná a jiná než ostatní a to, že čtvrťáci pasují třeťáky tím, že je nutí jíst olivy obalený sádlem, kočíčíma granulema a šlehačkou (např. jako minulý rok u nás), mi vtipný nepřijde a ani nemám nutkání to dělat já příští rok :)

      Vymazat
    3. cože? :D nic takovýho u nás na gymplu neexistuje.:D olivy obalený...omg, je mi blbě.

      Vymazat
    4. Naty, chápu tě, ale když je to jenom jednou za život, proč ne, já to beru jako srandu :) Oh tak ty olivy, co popisuješ, bych si vážně nedala, jsem ráda za ty naše křupky!
      A ono tohle pasování neexistuje na více SŠ, co vím, ale na našem gymplu je to už dlouholetá tradice :)

      Vymazat
    5. Tak v tomhle musím souhlasit s Natálkou, protože mi to přijde opravdu divné a jsem ráda, že jsem to nikdy nezažila :D myslím, že kdyby mě něco takového čekalo, tak tam radši nepůjdu. Nemám podobné akce ráda, ale samozřejmě, každý jsme jiný, takže chápu, že se to někomu může líbit ;)

      Vymazat
  2. Skvělé fotky!! ;)

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. U nas se tohle pasovani tusim vubec nedela, jen normalni posledni zvoneni:/

    OdpovědětVymazat
  4. Toho vašeho jeptišáka jsme v sobotu po 11té hodině málem přejeli, když jsme jeli z práce:)

    OdpovědětVymazat
  5. U nás na gymplu třeba pasování vůbec nemáme :) A možná mi to ani nevadí :D To smrdění voňavkama, pomalování rtěnkama a podobně si užíváme 7x za studium při posledním zvonění :D Ale letos mám poslední zvonění já, takže si to konečně užiju z té druhé strany :D

    A myslím si, že je to fajn, ale musí to mít nějaké hranice - u nás třeba zakázali voňavky, protože každý rok odvážela sanitka někoho s alergií do nemocnice.. Prostě malovat, mokřit a tak, to jo, ale všeho s mírou :) Pak je to zábava pro všechny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky se těším, až si to užiju z té druhé strany, že to nemám komu vracet, jenom budu otravovat život těm mladším :D Ale to už tak chodí. No ty smrady jsou někdy vážně příšerný. U nás zakázali házení lidí do bazénku po jednom hodně krutým pasování, naštěstí! Ano, všeho s mírou :)

      Vymazat
  6. My máme jen klasické poslední zvonění - maturanti vybírají peníze, šíleně řvou, stříkají po nás ty jejich kejdy, malují po nás a chodí se loučit po škole s nějakou uhozenou písničkou. :) jak já se těším, až budu příští rok dělat to stejné a všem to vrátím za ty 3 roky utrpení při posledním zvonění. :D

    jinak ta tradice je pěkná, ale je fakt, že zkyslé mléko smíchané s pivem bylo moc i na mě. :D

    OdpovědětVymazat
  7. U nás na škole se děje něco podobného :) Moje pasování na prváka bylo celkem drsné :D V policejních uniformách nás vyhnali ze tříd. Vodou polili hlavu a nasypali na ni mouku. Pili jsme kvasku a jedli ztvrdlej chleba s rádoby bramborovu kaší ( takovou nevaří ani ve školení jídelně :D Snad každej měl co dělat aby ji nevrátil zpět z žaludku.. :D ). Následně jsme podlézali stoly a hrabali se v čokoládě s marmeládou a kakaem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ohohooo :D Tak tohle, co popisuješ, je hodně brutální! Wow. Ale nezníš nějak naštvaně, zkrátka sranda, co přežiješ jednou za život a vzpomínáš na ni celej život :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)