Lipfinity od Max Factor

Já se normálně celý den nudím, když nejsem ve škole! Nepředstavitelné. Asi se podívám na nějaký film :) Protože do školy nic nemusím dělat, to je úžasné. Zítra mi přijde první balíček, který se ale netýká blogu - konečně budeme mít novou vázu k vodárce, tak už zase můžete čadit, zrovna, když má být o víkendu hezky :)

Lipfinity od Max Factor je velmi zvláštní rtěnka, jejíž nanášení se skládá ze dvou kroků. Nejprve si nanesete barvu na rty, necháte moment zaschnout a přetřete topcoatem, který vyživuje a zvlhčuje rty. Tento produkt se ke mně dostal náhodou, mamka ho dostala k nějaké kosmetice zadarmo a nenosila to. Tak jsem si to vyzkoušela, zjistila, že mi ta barva celkem sluší a začala ho používat :)

 Rtěnková část vypadá spíše jako lesk, má takový aplikátor. Mám ji v odstínu Spicy, což bych přirovnala k výrazné červené až do cihlova.

 Zvlhčovací část je v tyčince a naopak mi připomíná spíše balzám. Moc příjemně voní, je průhledný a sjeho pomocí vydrží rty hydratované několik hodin. V průběhu dne jeho nanášení opakuju asi 5x a barvy opravdu drží, není potřeba doplnovat ještě rtěnku. Což mi přijde jako naprosto skvělá vlastnost, kterou strašně moc ocenuji.
Pořizovací cena je 399Kč na oficiálních stránkách MF. No, jsem ráda, že já to mám jako dáreček, protože jinak bych si ji sama nikdy nekoupila, za tu cenu. Ale fakt je skvělá, takže vy, co máte ty peníze, do ní investujte, nebudete litovat :)
10 bodů z 10 možných
A tady máte fotku, jak vypadá na mých rtech :)

13 komentářů

  1. Pořád na to koukám,ale raději bych si pořídila normální stain na vodní bázi s takovým to topcoatem :)

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá fakt krásně na rtech, ale to mi za tolik peněz moc nestojí :)

    OdpovědětVymazat
  3. wow!Jsi krásná!Na rtech vypadá opravdu moc dobře, asi si ho také koupím)

    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti ten lesk sluší :))
    P.S: Byla bych moooc ráda, kdyby jsi navštívila můj nový blog :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj :) nominovala jsem tě za tvůj pěkný blog na Versatile Blogger Award, můžeš sama také nominovat nějaké bloggery :)
    Pěkný den

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá moc hezky! sluší ti :) a zní to zajímavě, takovýto podobný dvoufázový postup jsem asi u jiné značky ani nezaznamenala.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší ti to!*
    Je skvelyyy))
    Zkusím*
    xxxx

    OdpovědětVymazat
  8. krásný barva a ty máš naprosto dokonalý nehty =)

    OdpovědětVymazat
  9. oo, pekná farba! a skvelé nechty máš! :)

    OdpovědětVymazat
  10. tuhle "rtěnku" měla mamina a taky jí hodně vyhovovala. ale když jsem si jí pujčovala, tak mi vadilo, že ta balzámová část se vždycky strašně obarví a opatlá od té rtěnky :/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)