I love coconut & cream

Tak dnešní brigáda mě zmohla. Tři dny po sobě mi daly zabrat, tak jsem si dala šlofíka, jak jsem přišla domů. A to mě ještě za chvíli čeká nájezd na week 2 v Ripped in 30. Zatím mi tento program vyhovuje víc než 30 Day Shred, tak uvidíme, co bude dál. Zase vám o tom napíšu článek :) Jinak u nás sněžilo, naprosto šílené! Zítra se chystám připravovat do školy, na úterý je toho nějak moc.. Už zase, ach jo. Užívejte poslední den volna :)
A už dlouho jsem vám neděkovala - tedy děkuju za narůstající počet čtenářů, moc mě to těší, dáváte mi sílu a chut se zlepšovat! Ke konci dubna bude mít blog roční narozeniny, něco si pro vás přichystám :)



Tento kokosvý krém jsem dostala od kamarádky Míšy na Vánoce a udělala mi tím obrovskou radost. Je vám jasné, že můj blog se nejmenuje tak, jak se jmenuje, nadarmo. Kokos a jeho vůni naprosto miluju a můžu ho všude - v kokosové buchtě, v croissantu 7Days (jak jsou ty nové ted), ve sprchovém gelu, v mlíčku Muller milk a samozřejmě i v tělovém máslu. K jeho vůni - voní naprosto úžasně, úplně kokos, takový přírodní, žádná nějaká přeparfémovaná vůně. A když se s ním namažu večer před spaním, ráno, když se probudím, tak jím ještě voním :) Takže za vůni velké plus!
 Přejdem ke konzistenci - na to, že se jedná o tělové máslo, je docela tekuté. Od másla očekávám teda větší hustotu, kdybych to měla porovnat s podobným produktem od Oriflamu, nic moc. A to nejdůležitější - hydratace. Mívám hodně vysušené ruce, mám to dané geneticky, také tím, že mi často bývá zima a neprokrvují se mi končetiny. Takže krémů na ruce a nohy mám šílenou spotřebu, hlavně v zimě. Tohle máslo hydratuje hodně obstojně, ale ve dnech, kdy se pořád nemůžu "domazat", to nezvládá ani ono. Popravdě, zatím jsem nenašla přípravek, který by tohle zvládal. Máte nějaké tipy?
Dávám mu tedy 8 bodů z 10 možných.

22 komentářů

  1. kokos miluju a tenhle výrobek je mi sympatický!
    já jsem četla někde na blogu, že až moc voní, ale tak u mě by to bylo jenom dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to jak otevřeš, tak tě ta vůně praští do nosu, ale mě to nevadí, spíš naopak :)

      Vymazat
  2. tak to já mám zase ke kokosu odpor! :D nemůžu ho vystát snad v ničem! :D ale od téhle značky se mi zamlouvají jiné vůně :)

    OdpovědětVymazat
  3. můžu se tě zeptat, co konkrétně v Tescu děláš? (na pokladně nebo vybalování zboží) mě totiž každý říká, že bych na takovou brigádu jít nemohla, protože bych to fyzicky nezvládala, proto se tě na to ptám :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně. Pracuju na ambientu, tudíž vybaluju palety se zbožím. Fyzicky nezvládla? A jaký rozumbrada ti to říká? Já už tam pracuju 3.rokem, vždycky o prázdninách, letos to je takové individuální :) A zvládám to naprosto v pohodě, těžší palety mi odveze skladník s elektrickým paletákem nebo přítel, pracujem tam spolu, a je to. Takže bys to určitě zvládla ;)

      Vymazat
  4. ke čtenářům gratuluji! a kokos mám taky moc ráda, takže ten krém je něco pro mně!:)

    OdpovědětVymazat
  5. nesnášim kokos! :D a dazz, čtu tvoje blogy od gorgeous-girl (aféra s zrušením, skajp smraďoši atd. ;D) a musím říct, že je čtu čím dál radši :)

    OdpovědětVymazat
  6. taky mám moc ráda vůni kokosu,ale víceméně vlastně jen v kosmetice :D no, ten krém na extrémně suchou plet, já používám Excipial U Lipolotio, taková oranžová lahev z lékárny. používám to od té doby, co jsem se narodila, mamka mě tím mazala jako mimino :D pak nějakou dobu ne, ale po pár letech jsem měla suché lokty a šoupaly se mi i kolena, tak ho máti zas koupila , zlepšilo se to do týdne tak ho strčila do lednice, kde jsem ho asi v 11 letech objevila a začala se s ním mazat po koupání :D no, a ted už 3 roky se nemažu ničím jiným. pořád máme doma aspon 2 lahve :D když mažeš pravidelně, vše se zlepší.
    No, ale o něm jsi už musela slyšet. ten krém používá hrozně moc domácností, ted jím teta maže i toho našeho novorozeneho alexe.

    V.

    OdpovědětVymazat
  7. jee musi to bejt super a chci cítit tu vůni

    OdpovědětVymazat
  8. znám to jako lesk na rty :) hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
  9. krém mám taky a mám na něj stejný názor, super recenze!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten je bezavdnej! miluju kokos:-))

    OdpovědětVymazat
  11. to já kokos nemůžu ani cítit :D

    OdpovědětVymazat
  12. Miluju kokos :) to abych si to málo taky pořídila, vypadá to dobře :) děkuju za tip :*

    OdpovědětVymazat
  13. Milujem kokosovú vôňu :)

    OdpovědětVymazat
  14. kokosová vňna je najlepšia! :D

    OdpovědětVymazat
  15. haha kokos bych taky mohla mít všude - v kosmetice i jídle!:D

    OdpovědětVymazat
  16. mňam
    jestli to voní kokosem, tak bych to pravděpodobně snědla :D

    OdpovědětVymazat
  17. Mám připravenou recenzi na to růžové tělové máslo. Tohle musí vonět také úžasně ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Já zbožňuji kosmetiku I love ... a nejvíc mi voní malinová řada. :) Jinak na extrémně suchou pokožku doporučuji z lékárny Expicial Lipolotio, je vhodný i pro lidi s atopickým ekzémem (cena cca 200-300 Kč) nebo levnější varianta je tělové máslo od Alverde (asi 100 Kč v DM). Jinak pokud máš hodně vysušené ruce, tak doporučuji investovat do kokosového oleje a tačí ho malinko. Mně se osvědčil od Alnatury (v DM velké balení stojí asi 169,- Kč), ale ségra ho používá i na vlasy a používám ho i na vaření. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)