Smelly shoelaces!

Tak to tu ještě nebylo. Vonící tkaničky! O této novince mě informoval server kamoska.cz, se kterým jsem navázala spolupráci, co nejdřív by se můj blog měl objevit v seznamu českých blogerek. Ale napsali mi e-mail, jestli bych se nechtěla vyjádřit k novince na českém trhu - vonícím tkaničkám. Tak jsem si všechno důkladně prostudovala a zprvu jsem byla unešena. Ale z praktických důvodů říkám ne, rozhodně bych si je nekoupila. Na co, zbytečnost pro lidi, co neví, kam s penězi :)
Tkaničky jak do bot, tak i na doplnění outfitu třeba do vlasů, jako pásek nebo místo šnůrky v mikině (fantazii se meze nekladou), nabízí server vonavetkanicky.cz jako první u nás v ČR. Každé tkaničky stojí 189Kč, což je podle mě dost. Ale výrobci slibují vytrvalou vůni i po vyprání v pračce a při normálním zacházení by vůně měla vytrvat po celou dobu nošení. Moc tomu nevěřím, ale tak co víme. Přijde mi, že jsou vhodné spíše pro mladší holky, které nosí skate oblečení a oblečení podobného druhu, pro nás, co máme raději jemné svetříky, sukně a podpatky, to asi není nic libového. Ale záleží na vkusu každého z nás :)
Sladké tkaničky

 Na výběr máte z 19 druhů tkaniček, z nichž některé mají stejnou vůni, ale jiné obrázky na tkaničkách. Moje oblíbené vůně vidíte na obrázku, dále tam najdete i jahody, pomeranč, cukrovou vatu, skořici a jiné.
Slané tkaničky
Ovšem co je opravdovou specialitou, to jsou slané tkaničky. Zde si můžete vybrat pouze ze 6 vůní, z nichž 3 jsou kečupové, ale najdete tu i smažená vajíčka, pizzu, nebo nakládanou okurku (na tu bych fakt neměla odvahu!).

A nyní už zbývá váš názor? Zaregistrovali jste tuto novinku, nebo o ní slyšíte poprvé, tak jako já dnes? Pište!

30 komentářů

  1. nemůžu si pomoct, ale tohle mě nějak tak odpuzuje a mám ten dojem, že to prostě nemůže fungovat :D
    ale možná je to jenom dojem, každopádně pro mladší bych řekla, že je to fajn a taky bych tohle chtěla vidět nebo spíš očchat naživo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj úplně v tom vidím holky 10-13 let :) A očuchat naživo bych to taky chtěla, beztak to voní naprosto uměle! Ale co víme.

      Vymazat
    2. Mě je teda 12, ale asi bych do toho prostě nešla. Jsou to vyhozené peníze, ale je pravda, že nějaké mé spolužačky by to možná chtěly...zkusím se jich schválně zeptat. Jinak se přiznám, že jsem si nedávno koupila barevné tkaničky, ale byly za babku...možná si je někdy do svých adidasek dám, ale do conversek nikdy, nelíbí se mi to!!

      Vymazat
  2. už som o nich čítala niekde,v nejakom časopise či magazíne
    asi pred rokom,dvomi by som dala všetko za farebné šnúrky do topánok,ale teraz už ma to neláka vôbec teda :D ale do nejakej jednoduchej mikiny by to mohlo byť fajn
    čo sa týka tej vône,viem si to predstaviť a viac si to predstavovať už asi nebudem,no neverím že to vydrží aj prania

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, taky mě to kdysi lákalo, chtěla jsem barevné tkaničky, abych byla "kůl", ale ted už fakt ne.. Děkuju za názor :)

      Vymazat
  3. tak za tohle bych peníze nevyhodila:D

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé, ale já bych za to peníze rozhodně neutratila.. Přijde mi to jako blbost, to si radši koupím třeba nějaké pěkné tričko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano a v sekáči klidně další 2-3 originální věci za tu cenu :)

      Vymazat
  5. :D:D:D čuchat si k tkaničkám botů to je fakt sranda:D trošku kravina:D

    OdpovědětVymazat
  6. Dost zajimavej napad, ale k cemu vonavy tkanicky , to aby ta vune byla sakra silna , nebo si mysli ze si budem vsichni navzajem cuhat ke tkanickam :D

    OdpovědětVymazat
  7. Moc Ti děkuji za milý komentář :-)
    Nakládaná okurka je asi určena těhulkám, jak tak na to koukám. Jinak nevím, jestli je to vůbec k nečemu dobré? Možná když se kanička použije jako náramek ano, ale kdo by čuchal k botám ..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nemáš zač! Taky jsem si říkala, že to je asi pro těhotné, jinak si to nedokážu vysvětlit. Jako narámek to bude asi mít nejlepší využití, ale stejně, ta cena..

      Vymazat
  8. i já se chystám zítra psát o těchto stránkách :) já bych si je třeba pořídila do kecek! nějaké bílé.. kvůli té vůni :)

    OdpovědětVymazat
  9. zajímavé, ale podle mě to jsou zbytečně vyhozené peníze, které já bohužel nemám. :(

    jinak už jsem o tom četla. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tam o tom slyším poprvé :D Mazec, a zas tolik nestojí .) Ty čokoládový bych brala :D:)

    OdpovědětVymazat
  11. Už jsem o tom slyšela :D ale nějak nevím proč bych měla chtít tkaničky, který voní jako kečup..? :D :) ale designově jsou hezký, to jo! :D

    OdpovědětVymazat
  12. už neví co by vymysleli.. měly by se zaměřit na věci, které lidi opravdu potřebují a ne na blbosti jako jsou tkaničky vonící jako kečup nebo nakládaná okurka. Si myslí, že si budeme čichat k botám??
    Za tohle bych nedala ani korunu natož 189kč :D

    OdpovědětVymazat
  13. Zdá se mi to, nebo jste všechny takový socky? :-D - vyhazujete prachy za vonošený hadry ze sekáčů, místo toho, abyste investovali alespoň do něčeho originálního....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jo, když si to myslíš :D U nás v sekáči spousta hader "vonošených" není, protože je to i napůl outlet, ale i tak mi onošené nevadí, vždycky jsou originální :) A jako vyhazování peněz to určitě neberu.

      Vymazat
  14. Už jsem o nich slyšela, ale vzhledem k tomu, že boty s tkaničkami nosím jen na sport, tak bych je nevyužila. Možná jen jako náramek, ale musí se nechat, že je to originální. :)
    Holky a není pravidlo, že těhotná = jíst okurky, to je hrozný klišé. Ve svém okolí mám dost maminek a ani jedna v těhotenstvínebyla na okurky ujetá, jedly úplně normálně to, co před těhotenstvím. :) Někdo to má jinak, ale přijde mi, že jsou to spíše výjimky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za informace, já v mém okolí nemám nikoho těhotného, tak vůbec nevím :)

      Vymazat
  15. Wow :D tak to mi přijde šílené a zbytečné, ale jako vtipný dárek pro někoho, by to nemuselo být špatné :D Sama bych si asi takovou blbost nekoupila, kdo mi bude čuchat k botám, aby cítil, že mi voní tkaničky? :D

    OdpovědětVymazat
  16. tak to je hoden dobry, musim to nejak nekde splasit!
    super post, to jsem teda necekala, mas to aji pekne vymysleny tady (myslim vsechno)
    prosime o jeden komentar sem: http://handbagforladies.blogspot.com/2012/03/lennys-birhday.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, dala jsem si s tím víc práce než normálně :) Komentář máš mít, nádherné fotky!

      Vymazat
  17. ja som verná svojím bielym a čiernym šňúrkam:P...na to aby som voňala mi stačí dobrý parfém a nie šnerovačky do topánočiek:P:D

    OdpovědětVymazat
  18. wau, kedysi by som si to určite kupila ale dnes nie, každopádne vyzerá to zaujímavo ale pochybujem že by ta vôňa vydržala nejako dlhšie.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)