My collection of nailpolishes - part 2

Ach. Konečně čas na článek. Dnes jsem nebyla ve škole, protože jsem pomáhala mamce v práci na zítřejší den otevřených dveří všechno pouklízet a chystat. Přišla jsem domů o čtvrt na 5, jinak končím o půl 1 ve škole. Super! Čekalo mě pečení, dopsání referátu o Louvru do frániny, napsání úvahy o chudobě do angliny a ted se ještě musím naučit 4 témata na zkoušení do frániny. Fakt už potřebuju aspon ty velikonoční prázdniny, se všichni v té škole po**ali :/

Konečně jste se dočkali druhé části videa, je strašně dlouhá, takže neočekávám, že by se vám to chtělo zkouknout až do konce.. Ale tak byla bych ráda, když už jsem se s tím patlala :)

7 komentářů

  1. Jo,velikonoční prázdniny...taky jsem se na ně těšila...Bohužel jsem teď zjistila, že mám od čtvrtka do soboty školu:(

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne video až dokonca :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. v tom videu mi přijdeš strašně roztomilá!:) ..jinak, moc se mi líbí nový vzhled blogu:)

    OdpovědětVymazat
  4. promiň Míšo:D:D:D tak to mě fakt rozesmálo:D jinak příště ještě to dávej blíž://:D a ty fialový jsou dobrý jako!:/:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha doufala jsem že tě to pobaví:DD Jj budu to dávat ještě blíž, ale to si musím dát záležet i na makeupu tyjo abyste se nelekli!
      A jo jsou dobrý, ale nedávám je tak často :D

      Vymazat
  5. Kukla celé video a neunudila !! , pekné laky a hlavne ten "banánový" :D .. ten praskajúci a essence romance mám aj ja .. :))

    www.myloveisastronomy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)