Miss sporty Studio lash mascara

Ahojte! Konečně mám čas na pořádný článek. Končili jsme o půl 12, pak jsem šla na oběd, zaběhat si, oběhnout obchody kvůli jedné věci, kterou jsem stejně nakonec nekoupila.. No uvidíte o víkendu nebo příští týden, co to mělo být :) Jinak ve škole 4 písemky za tak krátký dnešek a asi ze žádné nebude jednička, však proč ne. Luxusní den dneska :D Aspon jsem se dotlačila ke změně designu, konečně upravuju tu druhou část videa o lacích, tak na tu se těšte zítra, napsala jsem článek o Shredu a ještě mě čekají dva úkoly do školy. Doufám, že máte víc času než já :)

 Tuto řasenku od Miss sporty jsem si koupila po předchozí celkem dobré zkušenosti s jinou jejich řasenkou, tou zelenou. Mám řasy od přírody celkem husté, tak nepotřebuju drahé řasenky na zvětšení objemu a preferuju umělé kartáčky, které mi nanesou adekvátní množství barvy a řasy krásně rozčísnou. Tahle řasenka to splnuje na jedničku a proto je moji nejoblíbenější. Vím, že spoustě z vás vyhovovat nebude, ale chci vám ji vychválit, ty z vás, kdo máte podobně jako já pěkné řasy od přírody, si ji rozhodně kupte :)

 Na fotkách vidíte, že už je značně používaná, mám ji určitě přes půl roku. A už si asi jinou nekoupím, jenom do této budu dokupovat barvu - to jste mimochodem věděli, že se to dá dělat takto? Ta barva stojí ve Schleckerovi nějakých 30Kč a naplníte si s ní řasenku nanovo minimálně dvakrát. Paráda :)
Co k tomu říct, kosmetiku Miss sporty moc ráda nemám, ale některé výrobky jsou u mě stálicemi, jako tahle řasenka nebo korektor, o které už byla řeč. Takže jinak než 10 bodů z 10 možných nemůžu :)

20 komentářů

  1. wow super
    věděla jsem že se dá naplnit řasenka ale nemohla jsem to nikde sehnat,nechceš mi popsat jak ta náplň vypadá a kde je v šlékru?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od toho tu jsem! Je to v takové maličké krabičce, která je bílá a písmo na ní je tmavě červené :) A u nás ve Schleckeru to mají pod stojanama s dekorativní kosmetikou, jak tam mají i odličovací tamponky a odlakovače a takové. Snad najdeš, kdyžtak se zeptej přímo v obchodě :)

      Vymazat
    2. To znám, vyrábí to značka Regina, mají to i v takových obyč drogeriích

      Vymazat
    3. Jooo, Regina! Děkuju, já si nemohla vzpomenout :)

      Vymazat
  2. potrebuji taky novou rasenku, nemam rasy skoro zadne :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Já s ní nebyla spokojená, protože mám přesně opačný typ řasů co ty:Dtakže si kupuju ty na objem, závidím ti ty řasy:)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsem nevěděla, že se dá řasenka naplnit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspon jsem tě informovala :) Je to fajn věc, za tu cenu. Když si najdeš takhle jako já fakt oblíbenou řasenku, tak je zbytečné kupovat pořád novou, jenom koupíš nápln a je to :)

      Vymazat
  5. Tuhle řasenku miluju, měla jsem ji už tak 2:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som ju používala nejaké 3 roky a veľmi mi vyhovovala. No potom som objavila Maybelline a už nechcem žiadné iné riasenky! :D No je dobrá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mam tu zelenou a sem s ní vážně spokojený, tak užasné řasy nemam ale je vážně skvělá, měla sem plno jinejch řasenek i na objem a podobně ale ta zelená mi ho udělal stejně nelepší..:) To se teda musím kouknout na tu náplň..:)

    OdpovědětVymazat
  8. hrozně bych chtěla vyzkoušet!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak pro mě by určitě nebyla a Miss Sporty nemám moc celkově ráda - nemá až tak kvalitní výrobky, jsem náročnější. :) A o doplňování řasenek vím, ale zkoušela jsem to asi 3x někdy v 17/18 letech a nic moc. Já svoji oblíbenou mám a neměnila bych za nic.

    OdpovědětVymazat
  10. Kamarádky si taky takhle doplňuje řasenky.. já stále ještě nenašla tu pravou, i když teď jsem na chvíli zakotvila u L'orealu :)

    aprincesna.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Moja ségra mala niečo podobné :)) možno vyskúšam

    OdpovědětVymazat
  12. řasenky s gumovým aplikátorem preferuji, mnohem lépe se mi s nimi pracuje. s tou náplní to nemusí být špatný nápad, ale já mám vždy už potom děsně sedřený kartáček, takže spíš kupuji rovnou novou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a design se mi neskutečně moc líbí, tenhle má i kus z tebe, takže ho hodnotím pozitivněji než ten minulý :)

      Vymazat
  13. super recenzia, ani ja som ešte o tom nepočula, že by sa dala riasenka naplniť, dobrý tip!:)

    OdpovědětVymazat
  14. ani ja moc miss sporty nemusim, ale mam od nich ruz, takze vynimka potvrdzuje pravidlo:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)