Ball red-black makeup

Wuááá tak přítel mě dnes přkevapil valentýnským dárkem, uvidíte pak někdy v random fotkách, až se toho nashromáždí víc. No já pro něj mám nachystané něco na víkend :) Jinak už mi dorazil jeden na balíček, na další stále čekám, tak snad do pátku uvidíte, co mi přišlo! Dnes nás bylo ve třídě 12, třídní nás přivítal: Vítám všechny pozůstálé!, paráda :D Moc fajn den.






Poslední fotka taková pro pobavení :D To líčení se mi moc vyfotit nepodařilo - prostě můj foták není schopný fotit ostré fotky v 7 večer pod umělým světlem. Ale vidíte to, červeno-černé líčení s černou horní linkou, inspirovala jsem se různě po youtube, nejvíc podle této slečny.
A vlasy jsou natáčené žehličkou podle tohoto návodu z youtube. Moc mi to nešlo, ty vlasy vzadu nejsou natočené skoro vůbec :D To bylo tím, že jsem měla moc čerstvé vlasy, když je mám už třetí den, tak to jde nejlíp, ale první nebo druhý den ne. Tak to je kdybyste se chtěli inspirovat.

A kdybyste se chtěli podívat na všechny fotky z našeho plesu, tak tady.

29 komentářů

  1. Pekné líčenie :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. ta poslední fotka:D:D:D:D ale moc ti to slušelo!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty první tři fotky jak e máš upravené, tak ty reálné barvy moc vidět nejdou. obličej hladky a bez rysu jak nabarvene temperou a modré vlasy asi fakt nemáš :D barevný filtr v ps používáš nebo nejake akce? zkus to priste bez , at to poradne vidim ;) :* ale ty vlasky, ty vlnky, to je umeni!!! to si chci jednou vytvorit, ale s mou delkou? asi ne. navic mam tak tezke vlasy, ze se mi to tou tihou za 5 minut narovna. navic znas moji hroznou zehlicku? :D jak ma horke i ty boky, ty zaoblene_? :D s tou to nejde :) skoda. moc se mi to na tobe libi!! to nos i normalne, ne jen na plesy :P a ta posledni fotka :DDDDD zlato, ty me bavis! :D:D:D jak ten maly z madagaskaru.. :D

    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo akce na to používám, ono to bez nich nemá štávu prostě :D A hladký obličej jsem náhodou měla, krásně make-up a pudr :) Jo ty už máš na to moc dlouhé vlasy, spadlo by ti to. Ale papilotama by ti to šlo si myslím, Evča má stejně dlouhé vlasy jak ty a papilotama jí to drží.
      Jo ta tvoje žehlička je hrozná, s tou bych se spálila hned :D Mě to trvá udělat tak půl hodiny minimálně, takže ráno do školy na to nikdy nemám čas, nosím to málo no.
      Malý z Madagaskaru, tos fakt vystihla :DDDD

      Vymazat
  4. to líčení je skvělé , na tobě se mi to líbí!
    a účes je ještě lepší , an fotky jsem se dívala s Tomem vám to strašně sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. Hezky se líčíš :) Těším se na články a nás ve třídě bylo jen 10 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju, taky jsem se s tím patlala, jinak běžně takhle stíny vůbec nenosím :D 10? Tak to je ještě lepší :D

      Vymazat
  6. Máš hezky nalíčený ty oči :)) A vlasy ti takhle sluší víc jak rovný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gracias! Jak už jsem psala, je mi líto, že na to nemám čas i přes týden si vlny dělat do školy, taky je mám na sobě raději než rovné vlasy :)

      Vymazat
  7. Tady ti to moooc sluší. Přirozené, jemné a moc hezké líčení :).

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší a s tim foťákem si hlavu nelámej, ten můj neumí normálně fotit ani přes den :-DD Tak většinou fotim mobilem, ale ve finále to vyjde na stejno ... jsem rozený fototalent :-D Vím, že jsem to už psala, ale fakt ti to strašně sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě proto chci zrcadlovku :D A mockrát děkuju!!

      Vymazat
  9. Aný, víš ty na co se já těším? :) až budeš mít zrcadlovku! opravdu nic moc není vidět, ale moc Ti to sluší! :) ty vlny vypadají skvěle, úplně změna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Taky je mám na sobě moc ráda ty vlny, jen přes týden do školy není čas to dělat..

      Vymazat
  10. Ahojky, dovol, abych tě pozvala do svého mini-shopu, kde právě probíhá 20%-ní sleva na trička a košile!

    Určitě se někdy stav podívat, slevové akce budou pokračovat:)

    Hezký den,
    N.

    OdpovědětVymazat
  11. Ty vlasy jsou pěkné i to líčení, ale čím děláš tu spodní linku? Přijde mi taková moc "ostrá" jestli víš, jak to myslím? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Jo já jsem zvyklá na výraznou spodní linku, dělám ji do vnitřního koutku tekutou linkou :)

      Vymazat
    2. Tak to jsi dobrá, já to zkoušela tekutou linkou jen párkrát a dopadlo to hrozně. A děkuju za komentář u mě na blogu, potěšil mě. :)

      Vymazat
  12. tie vlasy sa ti nenormálne hodia :)) a tá posledná fotoo :DD trochu som sa jej zlakla. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Když se vám tak líbí, budu se snažit s nimi chodit častěji :) Jo to se ti nedivím, nejsi sama, kdo se toho lekl :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)