E.l.f. eyelid primer

Zdrastvujte! No neumím azbuku ještě, takže to tak vypadá :D Baví mě to ta ruština, píšeme písmenka z azbuky jako v první třídě, jako do písanky! Kdybyste viděli, jak se všichni snažili to vážně psát krasopisně! Nádhera :) Jinak jako obvykle nic zajímavého, co se týče školy. Chrupkám si tady zeleninový salátek s krutony, yummy. A už nevím, co bych vám napsala, tak jdeme na recenzi.

 Pokud si nic nedokážete představit pod tím anglickým názvem, je to báze pod oční stíny. Slyšela jsem o ní mnohokrát, tak jsem se nedávno konečně rozhodla si ji objednat a vyzkoušet. Mám ji v odstínu Sheer, je to myslím ten nejsvětlejší, ale ono je to celkem jedno. Její hlavní účel by měl být ten, že vám na ní budou držet oční stíny lépe. Splnila to?

Ano, splnila. Stíny sice nevydrží celý den, když mám školu do 4, tak nemají šanci, ale když do půl 1, vydrží hezky :) Také je to fajn věc pro ty z vás, které třeba nenosí stíny každý den, ale mají na očním víčku viditelné žilky a chtějí je zakrýt. To je třeba i můj případ.
Co dál napsat, stojí 39Kč, takže je to produkt opravdu "za hubičku", prostě můžu doporučit jeho koupi.

Máte zkušenosti s touto bází? Nebo používáte jinou? Dejte mi vědět do komentářů, ráda si vyslechnu i jiné názory :)

33 komentářů

  1. Zdrastvuj! :D Ak ťa tak baví ruština, pozri si na youtube Mášu a Míšu, bude sa ti páčiť ;) :D

    Ináč ja som z ELF ešte nič neskúsila, vždy som nejako zabudla si objednať. Už nesmiem toľko zabúdať..ide to so mnou dolu vodou :D

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenosti nemám, ale já to dělám tak,že než si dám stíny, tak si na víčka nanesu make-up a předpudruje je. Stíny mi pak opravdu vydrží celý den,takže bázi nepotřebuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katy, taky jsem to tak dělala a perfekt. Ale časem jsem víčka měla přesušená, podrážděná, se sklonem k červenání. Oční okolí a víčka mají velejemnou pokožku, která se snadno vysuší. A asi nebylo moudré je každý den přejet (v mém případě) matujícím makeupem a ješte je zapudrovat... Jako je to super, ale z dlouhodobého hlediska (v týdnech, měsících) to taková bomba už není... oční krém musím díky tomuto každodennímu "hříchu" používat už od 20ti :D

      Vymazat
    2. Ta báze od Elfu je čistě jen pro oči, takže je jemná, lehká, i lehce hydratační a obsahuje nějaké vitaminy a pečující složky. Určitě s ní uděláš líp a stojí opravdu pár kaček ;)

      Vymazat
    3. Tak já stíny používám jen na speciální příležitosti, takže když si dvakrát za rok na ples, nebo sem tam na nějakou diskošku na víčka dám trochu make-upu, tak to snad taková katastrofa nebude.:)

      Vymazat
  3. Vydrží mi stíny i když mám školu do pul páté a doma jsem o pul 6 :) a bez báze :D když jdu večer na akci, ráno stíny taky ještě mám. tedy, pokud nemám zrovna ty krémové, ty se mi slévají do vrásek, jsou asi moc tekuté a já mám debilní víčko, ale četla jsem, že se slévají i s bází, takže mě báze přijde zbytečná, alespon pro mě :) ale na zakrytí žilek super.

    V.

    OdpovědětVymazat
  4. mě báze pod oční stíny nic neříká , jelikož stíny nějak tak nesnáším , jenom na nějaké extra události v pohodě , ale jinak mi to přijde přehnané :)
    ale určitě třeba na ples když chci mít perfektní líčení , tak bych to brala to jo :)

    OdpovědětVymazat
  5. každý píše o e.l.f kozmetike. ale.. kde sa dá kúpiť? iba na internete? lebo u nás som ju ešte nevidela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, pouze na internetu, kamenný obchod nemají, což je škoda :(

      Vymazat
  6. Já používám bázi od Essence a jsem s ní celkem spokojená.. :) stíny mi vydrží celej den.

    OdpovědětVymazat
  7. takhle levná věcička? To je snad hřích si nepořídit :))

    OdpovědětVymazat
  8. já používám bázi od alverde a jsem spokojená. je teda ale fakt, že tahle je možná lepší v tom, že právě zakryje i ty žilky, což ta moje (průhledná) vážně nedokáže :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni u nás tu od Alverde ani neprodávají, máme úplně mini stojan v DMku, jinak bych ji taky zkusila :)

      Vymazat
  9. objednám si jí, až jim tam dodají tu "zvětšující" rtěnku :-DD Na tu jsem opravdu zvědavá :-DD Nezkoušela jsi jí náhodou??

    OdpovědětVymazat
  10. Vyzkousela jsem baze od ruznych znacek-nyx, urban decay, art deco, catrice, essence a nakonec jsem stejne zakotvila u teto od elfu, protoze se mi zda stejne dobra jako ty drahe, takze proc neusetrit,ze?:)...jinak stiny mi na teto bazi drzi kazdodenne 16 hodin, po kterých jsem na nohou a myslim, ze by vydrzely klidne i dele, kdybych je neodlicila.:) Nechce to treba jen vic baze?u nekterych znacek staci opravdu jen mala kapicka, ale zrovna teto baze davam opravdu pomerne hodne a potom stiny drzi jako pribite.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, ty jsi teda hotová zkoušečka :D Jasně, proč neušetřit. Je to možné, dávám jí jenom malinko, tak zkusím zítra dát víc a uvidíme, jak budou držet potom, děkuju za tip!

      Vymazat
  11. tuhle bázi mám také, je fajn, ale mám teď novou od NYXu a musím říct, že mi svojí konzistencí vyhovuje více než tahle od elfu. od NYXu je o dost tužší tak se mi lépe nanáší. nevím jestli jsem třeba chytla nějakou špatnou výrobní sérii, ale ta moje báze je dost sežmolkovaná :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, že NYX bude lepší, chtěla bych od této značky něco vyzkoušet, ale asi to vyjde dráž, co? :)

      Vymazat
    2. docela jo :/ ale řekla bych, že se vyplatí občas si do kosmetiky zainvestovat :)

      Vymazat
  12. Já tyto báze vůbec nepoužívám. Myslím, že stíny stejně celý den nevydrží. A jinak ruština je přenádherný jazyk. ;) A azbuka je lehoučká. Budeš ji mít naučenou raz dva. ;)

    Nat
    http://world-by-us.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za názor. A já už se ruštinu chtěla naučit dávno, jen pořád mě odrazovala ta azbuka, tak věřím, že se když se ji naučím, už to půjde lehce :)

      Vymazat
  13. Odpovědi
    1. Blagodárim (nemám tušení, jestli to je dobře, tohle jsme se ještě neučili :D)

      Vymazat
  14. Chtěla jsem se zeptat, jestli produkty od elf objednáváš z internetu a jestli ano, tak z jaké stránky prosím? :) Asi jsem na googlení opravdový břídil a nikdy nic nenajdu.:D Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, z internetu, bohužel kamenný obchod nemají :( A je to ze stránky www.elfkosmetika.cz, tak snad jsem pomohla!

      Vymazat
    2. Strašně moc děkuju, určitě něco objednám - bohužel štětec na gelové oční linky bohužel nemají.:D Zuzka

      Vymazat
  15. mali sme ju doma, vlastne aj mame, len je v maminom kozmetickom kufriku, ale bola som spokojna:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. mám jí také a spokojenost, ale nepoužívám já moc často, protože mě stíny drží krásně i s pouhým přepudrováním víček pudrem :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. vždycky mě u Elfu odradí, že většina věcí, co se mi líbí, je ihned vyprodaná. Ale tohle byl jeden z produktů, které jsem si přála vyzkoušet

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)